Pediatric Specialister i autisme

Pediatric Specialister i autisme


Som diagnosticerede tilfælde af autisme spektrum forstyrrelser stiger hele verden, der er behov for pædiatriske specialister i autisme er større end nogensinde. Desværre, da tilfælde af autisme kan variere meget fra barn til barn, udfordringen for enhver børnelæge at holde trit med den aktuelle forskning og behandlinger kan være meget vanskeligt.

Diagnostiske Udfordringer ASD

Problemet med en korrekt diagnose af autisme er, at symptomerne kan falde inden for området af mange andre lidelser og sygdomme. En højtfungerende autistisk barn kan synes meget lig et barn, der har opmærksomhed underskud uorden, men behandlingen for sidstnævnte adskiller sig væsentligt fra de interventioner, der anvendes til behandling gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Symptomerne på autisme kan være subtile, hvilket gør tidlig diagnose vanskelig, og mange test for autisme er stærkt afhængige af forældrenes observation og input.

Heldigvis er flere børnelæger kommer op i fart på den aktuelle forskning som de tilfælde af autisme skyrocket. I Californien, for eksempel, er antallet af tilfælde af autisme steget meget hurtigere end forventet i det seneste årti. Staten har mødt udfordringen ved oprettelse af Pediatric specielle Center i San Jose i januar 2009.

En hub for familier at mødes med pædiatriske autisme specialister, centret er både et forskningscenter (med kliniske ydelser leveres af maj Institute) og et sted for familier til både diagnosticere og undersøge behandlinger for deres børn. The Good Samaritan Hospital giver plads til centrum, og dette samarbejde mellem agenturer er et ekko af de team-baserede behandlinger, der har vist sig effektive til børn med autisme.

Pediatric Specialister i autisme som del af et team

Fordi autisme er sådan en udfordrende lidelse, som regel familierne arbejde med mere end én faglig efter deres barn er diagnosticeret. Disse hold normalt omfatte pædagogiske specialister, tale og ergoterapeuter, og medicinske fagfolk, herunder pædiatriske specialister i autisme. Det er bydende nødvendigt, at disse mennesker forbliver fokuseret på barnets særlige udviklingsbehov hos, når de kommer op med en strategi for behandling; lejlighedsvis opstår uoverensstemmelser mellem medlemmer af det team, der har forskellige baggrunde og erfaringer med autisme. Kommer til konsensus er normalt lettere, når alle husker, at formålet med deres hold er trivsel for barnet, ikke at fremme en bestemt dagsorden.

Når der ikke Specialist er tilgængelig

Mens rækken af ​​pædiatriske autisme specialister vokser, efterhånden som flere og flere medicinske skoler tilbyder det som fokus, er det stadig kan være svært for en familie at finde den rigtige pleje for deres barn, hvis de føler at han eller hun kan have autisme. Flere ressourcer til rådighed for at hjælpe med at finde behandling:

  • Online ressourcer såsom autisme Taler eller autisme Society of America har lister af fagfolk på forskellige områder.
  • Lokale støttegrupper dannet af familier til børn med autisme kan også findes på Internet, såsom MD Junction Autisme Support Group og autisme Support Network.
  • Autisme Link har en omfattende liste over tjenesteydere arrangeret af staten.
  • Skolerne ofte også har forbindelser til at støtte tjenester for børn i alle niveauer af autisme, og som regel har specifik administrativt personale med ansvar for strømlining børn i større skoleelever med den nødvendige uddannelse af lærere.

De bedste skoler for autistiske børn vil have direkte forbindelser med pædiatriske autisme specialister. De vil være en integreret del af at designe miljø, aktiviteter og pensum i skolen.

Andre specialister

Behavior specialister kan yde støtte og vejledning i at hjælpe med at udvikle hensigtsmæssige adfærdsmæssige reaktioner. Disse specialister er vigtige medlemmer af den enkeltes behandlingsplan som de udvikler en levedygtig handlingsplan.

Terapeutisk personale support (TSS) er specielt uddannede terapeuter, der arbejder en-til-en med børn. Disse teammedlemmer bruger spørge og interventioner specifikt skitseret i behandlingen plan for at hjælpe de enkelte reach mål.

Case ledere, talepædagoger og ergoterapeuter kan også være involveret i behandlingen planen, alt efter individuelle behov barnet.

Alternative behandlinger

Der er alternative behandlinger for autisme, der også kan anvendes enten i stedet for eller som del af en større traditionel medicinsk behandling af behandlingen. Eksempler omfatter særlige diæter skabt af ernæringseksperter og anti-svampe behandlinger til formål at fjerne Candida svampen. Men det er bydende nødvendigt, at forældre rådføre sig med fagfolk, før der iværksættes nogen behandling selv. Mens familien er altid en integreret del af enhver autistisk barns behandling, bør de være en del af et team, der arbejder med eksperter på området.