Peberspray: Typer af peberspray Tips

Tvungen Cone Pepper Spray

Hvad Tvungen Cone Pepper Spray? Dette er en variant af den populære kegle type og er den bedste i de fleste situationer. Det er en fin tåge, der kommer ud i en kraftig spray mønster sædvanligvis ved afstande fra 8 til 12 fod. I den seneste generation af dispensering aktuatorer er tåge består af superfine dråber af peber løsning. Disse dråber med til at minimere blow-back med peberspray formel på dig, mens tågen (ligner en tung tåge) trænger hackerens hudens porer og slimhinder til en oplevelse, de sent vil glemme !. Dette mønster faktisk breder sig til en bredde på cirka 2 meter ved sin maksimale afstand. Dette mønster dækker hele ansigtet og absorberes i slimhinden med chili forårsager øjnene at forsegle med tårer, næse til at køre, overdreven hoste, åndenød, osv

Stream og Broken-Stream Pepper Spray

Hvad er Broken-Stream Pepper Spray? Meget effektiv til at ramme flere angribere, eller i snævre områder, fx gennem din delvist åbnet bilrude, og hjælper med sigte. Det faste strøm (svarende til vand kanoner sælges i dag) vil sprænge en angriber med super-hot peber! Åen giver den tungeste brag af peberspray (dåser vil tømme hurtigere).

Pepper Spray Antitdotes

Er der en modgift mod peberspray? Ingen har en hurtig og 100% effektiv neutraliseringsmiddel for Capsaicin, det kemiske middel i peberfrugter. Mælk, bagepulver pasta og honning gør et godt stykke arbejde at fjerne brodden fra fingrene og ansigt, men spormængder af Capsaicin forbliver på fingrene, selv efter dusinvis af hånd skyllevand. I sidste ende er du nødt til at vente på huden til at skifte ham ud mikroberne capsaicin.

Nogen former med risiko for astmatikere

Er der sundhedsrisici for astmatikere? For grunden til yderligere risiko for astmatikere, sådanne mennesker, der ønsker at bære tåregas til selvforsvar, men bekymre sig om mulige vind-blowback kan overveje en formulering, som ikke indeholder oleoresincapsicum, eller i det mindste en skum typen peberspray, som reducerer risikoen fra luftbårne partikler af midlet. Denne risiko for en dårlig reaktion er imidlertid ikke til at blive reduceret til brugeren af ​​et skum i en situation, hvor en voldsmand tager våben væk og bruger det mod offeret. Også muligheden for denne reaktion understreger betydningen af ​​at bruge peberspray kun til forsvar for mennesker, ikke ejendom.

Fogger Pepper Spray

Hvad er Fogger Pepper Spray? Denne type spray mønster er fantastisk til flere angribere, crowd control, bjørne og hjemmebrug. En ulempe er der kan være nogle blow-back af peber forurene dig, især hvis de anvendes udendørs. Men eksplosionen du vil modtage og den direkte blast angriberen modtager er helt anderledes. Hvor ville du rive og hoste på en god størrelse blow-back vil hackeren gøres uarbejdsdygtig i ca. 30 minutter. Du trækker på aftrækkeren eller slip knappen, og "fan" din vej frem og tilbage at ramme alt på sin vej. Forestil dig en mini brandslukker! Den peberspray virker med det samme. Årsager øjnene til at forsegle med tårer, næse til at køre, overdreven hoste, åndenød, osv

Hvordan at vaske Pepper Spray og tåregas

Er der en bedste måde at vaske peberspray? Frisk luft hjælper, og det anbefales at vaske to gange med sæbe. Prøv ikke at gnide! Brug ikke en sæbe, der indeholder en masse olie, og gælder ikke fedtet lotion - de vil bære tåregas partikler dybere ind i huden og forlænge dit ubehag. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis du får tåregas i øjnene - men ikke med fingrene, der har yderligere forurening tåregas. Rør ikke dit ansigt før vask dine hænder efter kontakt tåregas. Fjern forurenet tøj, som du kan recontaminate dig selv fra dem.

Skum Pepper Spray

Hvad er Skum Pepper Spray? Denne type er fremragende til blow-back beskyttelse og øjeblikkelig mætning. EKSEMPEL: Hvis det er blæsende, kan du sprøjte det med minimum til ingen peber blow-back forurener dig. En almindelig misforståelse er, at angriberen, når sprøjtes med skummet bare kan udslettet det væk og fortsætte med at angribe. Denne Pepper Spray Foam er som tyk, klæbrig besparelse creme, men med en tilføjelse ... 5,3 mio Scoville Heat Units af blærer hot peber. Han vil forsøge at tørre det af, men det vil være for sent. Den peber virker med det samme. Årsager øjnene til at forsegle med tårer, næse til at køre, overdreven hoste, åndenød, osv

Styrker af Pepper Spray

Hvad er de stærke sider ved peberspray? De stærkeste koncentrationer er 15% aktive ingredienser og normeret til 2 millioner Scoville Heat. Den høje Scoville varmeeffekt er vigtigere end den procentdel af peber spray ingredienser.

Andre Selvforsvar kemiske sprøjtemidler

Er ther andre Selvforsvar kemiske sprøjtemidler? KN, som er en forkortelse for chloracetophenon blev brugt af militæret og politiet i 60'erne og 70'erne, men er ikke brugt meget længere. Disse produkter er ikke rigtig gasser, men snarere krystaller suspendere en væske placeret under pres for at skabe en damp. Tåregas produkter såsom den oprindelige MACE har vist sig at være mindre effektiv mod voldelige angribere, især dem under påvirkning af narkotika og alkohol. Derudover tåregas produkter har en temmelig lang reaktionstid på 3-30 sekunder. CS er en forkortelse for orthochlorobenzalmalononitrile. Det er en mikro-pulveriseret irriterende. Det irriterer slimhinderne i næse, hals, øjne, og huden i høje koncentrationer. Det virker bedre end CN men ikke let tilgængelige for offentligheden. Begge disse peber spray ingredienser kan være giftige og forårsage alvorlig opkastning og kvælning. CN og CS er ikke alt, effektive mod dyr.

Original Mace

Hvad er Mace? Alle Mace produkter nu er enten lige OC Pepper Spray og / eller OC / Tear kombinationer gas eller skum. Må ikke få Mace forveksles med peberspray. MACE (den faktiske kemiske forbindelse) er ikke blevet brugt i 15 år. Mace er et irritationsmoment, der er meget lig rive gas. I modsætning til peberspray Mace vil ikke forårsage betændelse i kapillærerne forårsager midlertidig blindhed, kvalme, afbrød alle, men livet support vejrtrækning og skabe en meget stærk brændende eller stikkende fornemmelse. Det er vigtigt at bemærke, at Mace er også et varemærke. Mace peberspray er en 10% opløsning i et nationalt reknowned varemærke. Oleoresincapsicum eller OC er et naturligt forekommende stof, der stammer fra cayenne peber. Dette er ikke den samme som den oprindelige Mace produkt.