PC: Gaming Hardware Tips

Gaming System Cases

Cases til gaming computere er langt fra, hvad de plejede at være. De er mere slank og stiliseret end de engang var, mens den på samme tid kan prale store forbedringer i ventilation og støjreduktion.

Det er nu muligt at køre en hurtig og kraftfuld computer i en sag, der ser cool og kan håndtere varmen. Airflow er blevet forbedret for at tillade en strøm af køleluft gennem den forreste mens varm luft ud gennem bagsiden af ​​sagen. Brugen af ​​gummi monteringsbeslag og skiver dæmper støjen ofte forbundet med spilsystemer.

Tag et kig på nettet og du vil se en række gaming computer tilfælde, der kombinerer disse forbedrede funktioner med ATX formfaktor og imponerende farve- og belysning ordninger. Du kan få en til så lavt som $ 60 eller få de øverste sager for lidt over 200 dollars.

Opbygning af et Gaming Computer

Hvis du ønsker at bygge den ultimative gaming computer fra bunden, et godt sted at starte er med en bundkort / CPU bundt. Check online for bundter udformet som en base for alvorlige medier maskiner.

Der er bundter med masser af RAM kapacitet og understøttelse af de nyeste grafikkort fra topnavne mærker. Snup en af ​​dem, og du er på din vej. Derefter begynde at tilføje de komponenter, du har brug for at bygge den ultimative gaming computer, der vil blæse væk enhver butik-købte maskine. Computerspil vil aldrig synes det samme igen.

Følge det op med en LCD-skærm, der vil sætte din computers fuld kraft på skærm og fordybe dig i den bedst mulige spiloplevelse. Tjek de Nvidia bundter til en god og billig sted at starte på din vej til at drømme maskine.

Den Grafiske Nature of Games

Software virksomheder kender god grafik er lig med en stor spiloplevelse. Så for at nyde frugterne, at disse gaming fyre arbejdede over dig brug for den rigtige grafikkort. Når shopping for kortet, sørg for at få den rette mængde hukommelse. Mens 32 MB kan arbejde, vil du ikke komme til at opleve de intense grafik samt med en 64, 128 eller endda et 256 MB kort. Sørg også for, dit kort er på niveau med den PowerColor Radeon 9250. Udstyret med den nyeste teknologi, der kan håndtere alle de nye 3-D grafiske fremskridt. Så du kan virkelig komme ind i dit spil.

Leder du efter den rigtige lydkort

Lyd spiller også en vigtig rolle, når man spiller spil. Så hvis du vil være sikker på du hører den bedste blast muligt, du måske ønsker at investere i en ny lydkort. De nyeste kort har en wavetable synthesizer, der giver en mere realistisk lyd til effekter og sange. Når du køber et lydkort, sørg for at det er kompatibelt med alle former for spil. Plus, virkelig at slå lydkvaliteten op et hak - tror kraftige computerens højttalere.

Spil gear

Hvis du lige prøvede at spise nogle piller og spøgelser, du ville have nogen problemer. Men kompleksiteten af ​​spil i dag kræver magtfulde gaming hardware. Ikke kun til at håndtere dine spil, men også til at håndtere dine modstandere. Ikke at have hastigheden betyder langsommere reaktionstid, hvilket selvfølgelig kan garantere dig en hurtigere død. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gå komponent vanvittigt at forsøge at sammensætte den perfekte gaming system selv. De fleste producenter er allerede begyndt at opfylde gamere ønsker ved at skabe computere ligesom Systemax ™ AMD Athlon ™ 64 3200 +, som er specielt designet til gaming.

Ikke mere Joy fra den retro Joystick

De dage behøver en knap for "FIRE!" Magt er kun 8 bit drøm. En lang med tre typer af kanoner, er skjolde, power slag, raket boostere og mere. Controllere ligesom Logitech Freedom 2,4 GHz Cordless Joystick er perfekte til at håndtere alle disse træk. Plus, det håndterer den besværlige ledning problem ved at være trådløs. Men husk, hvis du er ude efter en trådløs controller sørg for at det ikke har en stor forsinkelse faktor ligesom nogle af de tidligere modeller havde.

Screen Play

Sight spiller også en stor rolle i online gaming verden. Du kunne have den mest effektive system, men hvis du ikke kan fortælle en meteor sten fra et kød spise alien du fik problemer. Selvfølgelig, du har brug for en skærm værdig dine spil. De nyere LCD-skærme og Plasma passer regningen på grund af deres fantastiske billedkvalitet i forhold til de ældre CRT-modeller. Men størrelse er også meget vigtig. Så hvis du ikke har de bukke til at købe nye og stor kæp med en større, høj kvalitet CRT skærm.

Gamers behøver ikke at Settle

Er du en rigtig gaming entusiast, men computeren ikke lever op til, hvad du har brug for? Det er frustrerende for en masse mennesker, hvor svært det er at forsøge at finde en computer i en butik, der kan håndtere den slags funktioner, du leder efter.

De fleste computere i butikkerne er ikke designet til at være den slags computer. De er enten business maskiner eller grundlæggende familie computere. Så du ender i stå med et dyrt computer, du kan sandsynligvis kun gøre begrænsede opgraderinger til. Hvis du vil have den bedste oplevelse med dit system, er løsningen at købe en rigtig gaming computer. Du kan tilpasse det selv eller vælge fra et væld af præ-bygget systemer rettet specifikt mod gaming behov.

Online kan du finde forskellige muligheder for belysning, og du behøver ikke at tage den bestand skærm eller LCD-skærm, der kommer med en butik model. Vælg den computer, du vil, så det display, der vil arbejde for dig, og det vil være meget sjovere.

Control Your Gaming

Der er tonsvis af store computerspil derude, men nogle mennesker bare ikke kan lide at bruge en mus eller tastatur til at spille dem. Disse mennesker har en tendens til at holde sig til at spille på spillekonsoller og gå glip af oplevelsen af ​​så mange store titler. For disse mennesker er der en enkel og økonomisk overkommelig løsning.

Næsten alle pc videospil understøtter nu gaming controllere og joysticks. Mange af disse produkter tilslutte op til din computer med et USB-kabel. Nu kan du nyde de spil, du har været der ønsker at spille for et stykke tid. Du skal blot tilslutte controlleren og har den samme konsol føler dit spil på en gaming computer.

Der er masser af titler, der er eksklusivt til PC, som du ikke finder på konsoller. Nu er der ingen grund for dig at gå glip af dem. Der er endda rat tilbehør til racing spil, hvoraf nogle endda komme med gas pedaler. Andre har ventilationsåbningerne at øge luftstrømmen, så dine hænder ikke får svedig efter at have spillet i et stykke tid. De fleste af disse enheder starter ved omkring $ 25. Det er en lille pris at betale for alle de store spil, du kan glip af.

Lad Sound Surround Du

Et af de vigtigste, men overset, elementer af video-spil og hjemmebiograf er surround sound. De fleste mennesker, der ikke ejer en massiv tv tror, ​​at der ikke er behov for et surround sound system. Med gaming computere surround sound gør oplevelsen så meget mere underholdende.

Når du har at 5.1 højttalersystem sat op og spille et spil, vil du bemærke forskellen ret off the bat. Når nogen snige sig ind på dig og du hører deres fodspor bagfra, er det fordi, at lyden faktisk kommer ud af de bageste højttalere. Den korrekte lydsystem kan oprette en 360-graders spilmiljø og placere du lugter i midten.

Den lave rumlen af ​​en eksplosion, der kommer ud af denne subwoofer vil næsten gøre dig duck og dækning på dit skrivebord. Gaming er lige så meget om lyden som det handler om det visuelle. Have det ene uden det andet, og du ikke har den fulde oplevelse. Sæt dem sammen og computerspil vil føle sig mere ægte end nogensinde.

Lydsystemer behøver ikke at bryde banken længere. Entry level dem starter ved $ 60, mens du kan få top tier systemer til $ 270. Du snyder dig selv, hvis du har en gaming computer uden en værdig lydsystem.