PB og J til frokost: Hvorfor det er en god ide

Selvom en PB og J sandwich har længe været et populært valg til frokosttid, kan det være vanskeligt at afgøre, om dette er et sundt valg, eller blot en let indstilling. For at gøre en uddannet beslutning, er det vigtigt at evaluere proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler, og indholdet af hver af ingredienserne fiber.

PB og J til frokost: Hvorfor det er en god ide

Giver Protein

En af de vigtigste grunde til, at en jordnøddesmør og gelé sandwich gør et godt valg til frokost skyldes det høje proteinindhold findes i jordnøddesmør. Mens protein også findes i oksekød, kylling og mejeriprodukter, disse elementer indeholder typisk store mængder af mættet fedt. Derimod jordnøddesmør (og andre typer af nødder Butters) indeholder store mængder af umættede fedtstoffer, der effektivt kan behandle og forebygge mange alvorlige sundhedsmæssige forhold. Protein er vigtigt for din krops sundhed på en række måder. Dette næringsstof er ikke kun vigtigt at hjælpe med at holde dine muskler stærke og tonet, men kan også holde dit hår, negle og hud ser store.

Giver Kulhydrater

Ud over protein fra jordnøddesmør og gelé sandwich, denne frokosttid måltid bidrager også en stor mængde kulhydrater. Selvom fedt ofte er tænkt som kroppens energikilde, kulhydrater er også vigtigt at give din krop med den energi, den har brug for at gøre det gennem en lang og anstrengende dag. Hvis du er bekymret over indholdet kalorieindhold forbundet med høj kulhydrat fødevarer, kigge efter brød er lavere i kalorie tæller.

Giver vitaminer og mineraler

Indtil videre har denne artikel fokuseret på jordnøddesmør og brød en del af en PB og J sandwich - men jelly er lige så vigtigt i at yde mange sundhedsmæssige fordele. Faktisk, afhængigt af typen af ​​gelé, du vælger, kan du få en høj procentdel af flere af dine vigtige vitaminer og mineraler i en enkel sandwich. For de bedste resultater, se efter gelé og syltetøj, der er i deres mest naturlige tilstand. Dette betyder, at produkterne bør indeholde lidt tilsat sukker eller fedt, og bør have store mængder af den reelle frugt. Prøv at skifte op smagen af ​​gelé, som du bruger på en regelmæssig basis for at få en række forskellige vitaminer og mineraler.

Giver Fiber

Endelig, når de rigtige valg er lavet i forhold til brød og gelé eller marmelade, din sandwich kan også indeholde store mængder af kostfibre. Fiber kan hjælpe med at behandle og forebygge kardiovaskulære sygdomme, og har endda vist sig at være effektive til at styre diabetes og fedme. Når du vælger brød, kigge efter sorter, der er lavet af fuldkorn. Hele korn brød er markant højere i fiber, deres hvide alternativer. Desuden vil gelé og syltetøj, der indeholder store mængder af fast frugt også indeholder masser af kostfibre.