Pay Per Click: Pay Per Click Analyse Tips

Tænk Big i Pay Per Click Analysis

Mens din pay per click bud ledelsesstrategi klogt bør målrette mindre populære, men mere specifikke søgeord, er det samme ikke tilfældet for pay per click søgemaskiner. De store PPC søgemaskiner, nemlig Overture og Google AdWords, er giganter for en grund.

Det er ikke værd at have glødende pay per click rapporter om SearchFeed eller en PPC søgemaskine din tidligere kollegium værelseskammerat (den, der har en voodoo dukke af Bill Gates) har opfundet. Det er ikke værd at den tid afløbet, indtil du rent faktisk har tjekket pay per click værktøj, der tilbydes af Google AdWords eller Overture. Dit søgeord, der sker for at være # 1 på din vens PPC søgemaskine kan være # 51 om Overture og endda SearchFeed. Pay-per-klik-analyse af dit investeringsafkast kan vise salget fra din ven søgemaskine, men når man ser på den samme målrettede søgeord på Google AdWords og se den omregningskurs, du ved, at tænke småt ikke betale sig.

Husk, at din ven søgemaskine kan være en junk PPC motor, i hvilket tilfælde du har brug for at droppe kampagnen og din ven ... hurtigt.

Hold det Lokale

Hvis dit websted har "Philadelphia" hvor som helst i titlen eller kopiere, med alle midler sat ud en pay-per-klik-bud for Philadelphia. Men husk besøgende på f.eks FindWhat og Overture kan søge efter lokale søgeord, så dine søgeord bud management strategi bør tage hensyn til dette. Du kan endda opleve, at din PPC budadministration viser Philadelphia underpræsterende, mens søger efter dit produkt søgeord, siger stål widgets, konsekvent levere høje omregningskurser, til en lavere pris pr klik. Træffe en beslutning budadministration om, hvorvidt det er værd at holde "Philadelphia" i dit søgeord stabil. Hvis du marked til andre områder af Pennsylvania, kan din pay per click budadministration spore, om søgninger på disse specifikke områder giver bedre resultater end søgninger efter Philadelphia.

Testing, Testing, Testing

I pay per click analyse for din optimale pay per click bud ledelse, er reglen test, test, test.

Hvis dit søgeord er # 1 på Overture (og du har brugt store PPC dollars at få der), ikke bare antage # 1 spot automatisk vende dine resultater til guld. Din pay per click rapport kan vise, at din konverteringsfrekvens er 10%. Det kan lyde godt (en 1% respons er normalt betragtes gunstig i direkte markedsføring), indtil du teste # 2 eller # 5 søgeord notering og opdage, at i henhold til de pay-per-klik rapporter, din konkurrents søgeord har en konverteringsfrekvens på 20%.

Mange pay per click bud management services og softwareprogrammer har indbygget en pay-per-klik værktøj, der sporer investeringsafkast og omregningskurser med automatiseret test. Men der er stadig ingen erstatning for at gøre det selv.

Junk Pay Per Click Søgemaskiner

En junk pay per click søgemaskine er til at betale pr klik bud forvaltning hvad uønsket e-mail er en berettiget målrettet e-mail-kampagne. Ikke går der.

Din pay per click rapport fra en junk pay per click søgemaskine kan vise en 50 procent omregningskurs fra søgeordet "trommespil cirkel musik", et nøgleord, at junk motorens pay per click værktøj viser er nummer 1 i søgningerne. Men tjek det pay per click rapporter fra FindWhat og du vil sandsynligvis se, at "tromme cirkel musik" har en 20 procent konverteringsfrekvens og en # 7 rangordning. Din pay per click analyse på tværs af dine forskellige PPC søgemaskiner, især hvis du bruger en automatiseret løsning, viser tilsvarende målinger på tværs af de større navn søgemaskiner. Du har lige faldet bytte for en junk pay per click søgemaskine.

Pay-per-klik junk søgemaskiner oprette flere websteder med intet indhold og bare bruge de øverste generelle ord for særlige kategorier, så direkte trafik til dit websted. Når du holder op med notering dit websted med disse scam motorer, vil dine omregningskurser svæve, især da du vil ændre dine søgeord strategi.

Pay Per Click analyseværktøjer

Pay-per-klik-tjenester Google AdWords og Overture hver giver gratis, til deres egen pay per click værktøj hjælpe dig i din pay per click bud management. Brug af disse indbyggede pay per click analyse til at generere pay per click rapporter er en smart insider strategi.

For at modtage hver pay per click rapport for Google AdWords eller Overture, du placere en lille mængde kode (på størrelse med dette tip) på dit websted. Den advarsel er, at hver pay per click værktøj kun vil arbejde for PPC søgemaskine, der giver det. Overture har dog give sin egen Marketing Console og flere pay per click tjenester såsom BidRank give uafhængige tracking værktøjer.

Analyse PPC Søgemaskiner

Din pay per click rapporter viser en høj klikfrekvens for "taiko trommer." Men du måske har glemt at medregne din PPC søgemaskine i din pay per click analyse. Antag for eksempel, at GHI.com pay per click søgemaskine leverer resultater for "taiko trommer", men er ikke en populær søgemaskine ifølge Alexa.com. Med hensyn til en god pay per click værktøj, kan du ikke råd til at springe Alexa.

I pay per click bud ledelse, dine bud er kun så god som søgemaskinerne du byder på. De større søgemaskiner, såsom Overture, FindWhat, Shopping.com, og kanoodle har succes for en grund. Nu sættes ned, at pay-per-klik rapport for GHI.com og være opmærksom på FindWhat.

Split Testing

I split test, du sammenligner pay per click rapportresultater mellem to markedsføringskanaler i realtime. Du kan oprette to annoncer i Google AdWords til to forskellige steder, der anvender samme tekst i den samme annoncegruppe, og derefter udføre pay per click analyse på hver annonce. Sig for eksempel, at du opretter en annonce for xylofoner i Musikinstrumenter gruppen, og derefter placere annoncen på ABC.com og DEF.com. I realtime kan du kigge på pay-per-klik rapporter og bestemme, at søgeordet "træ xylofon" præsterer bedre på stedet DEF.com. Aha! Den pay per click værktøj af split test har netop vist, at DEF.com tiltrækker flere mennesker interesseret i at købe et træ xylofon. Du kan justere din pay per click budadministration overensstemmelse hermed.

En advarsel: Sluk ad syndikering og auto optimering, sicne disse kan kaste din pay per click rapportresultater.

Må ikke forsømme dit websted Logs

Nyheder flash: Dit websted er dit mest effektive pay per click værktøj, og den, du mest overse.

Din pay per click rapport for, siger, FindWhat angiver dit websted får en stadig strøm af hits fra din # 7 rangeret søgeord, som din pay per click bud ledelsesstrategi har lavet som er specifikke for din virksomhed som muligt.

Der er bare ét lille problem. Mens du begrave næsen i pay-per-klik rapporter, du glemmer at se på dit websted og se, at tekststørrelsen slukker 90 procent af unikke besøgende. Eller måske dit websted tekst nævner ikke engang det søgeord, du har budt på. Intet under, at de fleste af dine besøgende forlader uden selv ser på din fantastisk anti-rynke creme. Din konvertering resultater svæver nær nul.

Mest slick pay per click analyseværktøjer ikke faktor webstedet besøgende i ligningen. Undersøgelse dit websted logs som en del af din pay per click analyse og foretage ændringer på dit websted. For startere, slippe af med den kølige skrifttype, og sørg for, at udtrykket "anti-rynke creme" er faktisk på hjemmesiden eller hvor dine besøgende land.

Per Søgeord Pay Per Click Analyse

Når man studerer din pay per click rapporter, du har brug for til at evaluere dit søgeord ROI på en per søgeord basis. Din pay per click analyse vil kunne betale sig, hvis du bruger din tid måle effektiviteten af ​​hvert søgeord.

Hvis din pay per click rapport for "træ xylofon" afslører, at der er flere klikfrekvenserne på dette udtryk end på mere populære "musikinstrumenter," du er lige nulstilles på en pay-per-klik værktøj, der kan guide din pay per click bud ledelse.

Du har måske byde $ 1 for "musikinstrumenter" og .05 for "træ xylofon." Hvis "træ xylofon" modtager fem gange så mange klikfrekvenserne som "musikinstrumenter" din pris pr klik er lavere, og din ROI højere, så det gør mening at overveje at droppe "musikinstrumenter" fra din PPC kampagne. Det er derfor, i pay per click analyse, søgeordsanalyse er den bedste metode til at maksimere dit søgeord investeringsafkast.

Pay Per Click Analyse og Time Management

I erhvervslivet, er tidsstyring blevet en videnskab, men det stadig afhænger af, hvad dine prioriteter er. Ligeledes pay per click budadministration afhænger af den tid, du er villig og / eller i stand til at afsætte. Dette er dobbelt sandt, når det kommer til at betale pr klik analyse. Du kan beslutte at tilbringe to timer på en pay-per-klik rapport, som kan være upraktisk, når du har 50 ordrer til at udfylde, 100 kunde e-mails og telefoner ringer ud af kniben. Du kan også scanne din pay per click rapporter, når du har et ledigt øjeblik, som ikke kan være den bedste løsning enten.

På den anden side, hvis du har brug for at afsætte tre timer at pay per click analyse og din virksomhed kan give dig den tid, så gør det. Selv da overveje at investere i en pay-per-klik værktøj, der sporer og analyserer dine resultater. Hvis du uddelegere denne opgave til en marketing ekspert, service eller software, insistere på regelmæssige statusrapporter.