Patio Door Gardiner

Patio Door Gardiner


Der er mere at terrassedør gardiner end opfylder øjet. Der er masser af stilarter til rådighed, lige fra Regal gardiner til praktiske blinds, men når det kommer til at vælge den rigtige for dit hjem, er det vigtigt at overveje et par punkter, før du køber.

Om Patio Door Gardiner

Ligesom dine sofaer, borde og maling farver, vil mange tanker gå ind de typer af gardiner, du vælger for hvert værelse. Der er mere til processen end blot at vælge den rigtige størrelse og kalde det en dag. I mange dele af huset, kan gardinet design og materiale spiller en stor rolle i den samlede stemning og personlighed på dit værelse. For eksempel, et køkken er uendeligt lys og opløftende med en solrig gul gardin draperet over vinduet; et badeværelse med mørke fliser og vægge er suppleret med et forhæng i en lys nuance; og en ung piges soveværelse er ofte det perfekte sted for noget tyggegummi pink.

Ligeledes kan din terrassedør gardiner sige meget om værelset. De kan fungere som det vigtigste omdrejningspunkt i rummet, hvis de stærkt er mønstret eller udformet med en pralende, rigt materiale. De kan falde sammen med baggrunden, eller rummets overordnede design, hvis de er neutral og enkel. Uanset hvad, gardiner, der dækker terrassedøre spille en vigtigere rolle end dette motiv-orienterede aspekt; de har en yderst funktionel element til dem, så godt.

Form, funktion og mode

Flere typer af vindue belægninger anses egnet til terrassedøre, nogle mere end andre. De omfatter gardiner, lodrette persienner eller en kombination af de to. Der er flere fordele forbundet med både:

 • Gardiner kan låne lokalet en elegant, kongelig føler, og kan tilføje en ganske luksuriøst touch til en allerede formelle rum. I rum, der er overdådigt indrettede, gardiner er et mere fornuftigt valg fra et designmæssigt synspunkt.
 • Gardiner fås i mange farver, mønstre og materialer. For et design-orienteret individ, kan det være ganske underholdende at finkæmme gennem de valg og skære dem ned til nogle få udvalgte.
 • Gardiner er meget overkommelige. Hvis du er på et budget, kan du shoppe ganske komfortabelt store gardiner og kan ofte købe mere end ét sæt til en rimelig pris.
 • Tykkere gardiner kan levere fremragende isolering mod kulde i de sidste par måneder af året, og endnu tyndere gardiner gør det samme, når de har en tungere materiale foring.
 • Lamelgardiner er robust, hvilket betyder, at de er mindre tilbøjelige til at få trukket gennem en åben dør på en blæsende dag.
 • Lamelgardiner er også meget let at rengøre med en smule vand med.

På den anden side er der også nogle ulemper forbundet med både:

 • Gardiner kan fange på store dørlåse eller håndtag, der kan beskadige materialet over tid. For at undgå dette bør de gardinstænger placeres flere inches væk fra døren. Beslagene, der holder dem let kan skjules med en top valens.
 • Gardiner kan blæse frem og tilbage, når udsat for vinden, måske endda flyve udad og optagning skidt og snavs i processen. Hvis du foretrækker udseendet af gardiner, kan du overveje at have neutrale farvede lamelgardiner placeret over dørene, og derefter tilføje gardiner ophængt i en stang over blinds.
 • Lamelgardiner er mere populære end nogensinde, men de er ikke tilgængelige i så mange sorter som gardiner. Dette er ikke at sige, at der er ikke et stort udvalg, men hvis design og farve er store bekymringer, kan nogle personer vige tilbage fra vertikaler.

Hvor de vil købe

Selvom Terrassedør gardiner er let tilgængelige i mange butikker, er det bedst at gå gennem et vindue behandling special-forretning, især hvis dette er dit første køb. Begge selvfølgelig kræver nøjagtige målinger, og ofte rådgivning fra et vindue behandling specialist kan vise sig uvurderlig. Tjek følgende butikker for store valg:

 • Country Gardiner
 • Drape Style
 • Vindue Toppers