Pasning af Nyfødte og Toddler

Pasning af Nyfødte og Toddler
Jonglerer behovene i en nyfødt og et lille barn kan være vanskelig og udmattende!

At tage sig af nyfødte og småbørn sjældent efterlader dig noget tid til dig selv. Hvordan jonglere behovene hos både børn og holde din sanity?

Mellemrum dine børn

Vælge når at få dine børn er en personlig beslutning, selv om nogle gange denne beslutning er taget ud af dine hænder og sker rent tilfældigt. Der er fordele og ulemper for at have børn tæt på hinanden eller for at sprede dem fra hinanden med flere år. Mange unge familier forestiller et hjem fyldt med lyden af ​​små fødder pitter-pattering op og ned hallen. Ved denne drøm til virkelighed, kan par vælger at få deres børn helt tæt sammen. En familie med to små børn gør en dejlig billede, men virkeligheden er ofte en smule mindre malerisk.

Jonglerer behov to, tre eller flere små børn kan være at forsøge, men det kan også betyde et liv fyldt med glæde. Uanset hvad dine tanker om at fylde dit hjem med lyden af ​​babyer og småbørn, kan du stole på, at dit liv aldrig vil være kedeligt!

Tips til Pasning af Nyfødte og Toddler

At tage sig af nyfødte og småbørn kræver masser af tålmodighed, tid, og selvfølgelig ... kærlighed. Kærlig dine børn er den nemme del. At finde tid og tålmodighed, at dine dage vil råbe til vil være lidt sværere, men du kan gøre det. Når dine børn er voksne, vil du se tilbage på de dage med kærlighed. I mellemtiden dog, hvordan kan du overleve?

Den store ting om at have dine børn tæt sammen, er, at de virkelig ikke vil vide nogen forskel som de vokser op. I begyndelsen, dog vil dit barn har brug for lidt tid til at tilpasse sig. Uanset hvor ofte du har fortalt ham om den nye baby, der snart vil slutte sig til din familie, kan virkeligheden ramte ham temmelig hårdt. Dit barn bliver sandsynligvis brugt til at have dig helt for sig selv. Indførelsen af ​​en ny baby i familien kan give ham en vis forvirring og endda vrede. Hvad kan du gøre for at hjælpe dit barn justere?

  • Tilbringe kvalitetstid sammen. Sandsynligvis den vigtigste ting du kan gøre for at hjælpe dit barn træne modstridende følelser om hans nye søskende er at tilbringe tid sammen med ham, en på én. Det er lige så vigtigt for din partner til at gøre det så godt. Kvalitet tid kan være så simpelt som at læse en bog sammen, mens dit barn lur, tage en tur, farve et billede, eller blot styrketræning på sofaen.
  • Hverve hans hjælp. Afhængig af hvor gammel dit barn er, ganske enkelt at forklare ham, at den nye baby kræver din opmærksomhed kan ikke arbejde. I stedet omfatter dit barn i omsorgen for barnet. Han kan give dig bleer, klude mv Afhængig hans alder, kan han være i stand til at hjælpe dig rent faktisk at ændre en ble eller give barnet en flaske.
  • Vær forberedt. Der vil være tidspunkter, hvor du bare ikke kan bruge tid med dit barn i det øjeblik han kræver det. Hold en overlevelse kit lager og klar til øjeblikke som disse med farveblyanter, puslespil, billeder, aktivitet ark, blokke mv og træk denne sortiment til dit barn at lege med, mens du tager dig af dit nyfødte.
  • Har dobbelt told. Pasning af nyfødte og småbørn på samme tid kan være så simpelt som sygepleje dit spædbarn mens du læser dit barn en bog eller rokkende barnet, mens du og dit barn synge sange sammen.
  • Hav tålmodighed. Når din nyfødte er først født, kan dit barn relatere til tidligere adfærd, selv afkald på brugen af potte og vågne op om natten. Hav tålmodighed, da dette også skal passere. Giv ham lidt tid til at tilpasse, så gør, hvad du gjorde i første omgang at potte træne ham eller opmuntre ham til at sove igennem om natten. Når dit barn ser, at din kærlighed er stadig lige der med ham, vil han til sidst vende tilbage til sit gamle selv.

Tid for dig

Som forælder er det ofte vanskeligt at retfærdiggøre at tage tid væk fra dine børn og give den tid til dig selv. At være en lykkelig forælder, men dette er et must - også selvom det betyder ganske enkelt udelader 15 minutter ved slutningen af ​​dagen for at tage en boble bad og læse et blad.

Trække på hjælp fra familiemedlemmer og venner til at se dine børn for lidt, så du kan bare tage et par øjeblikke til at gøre noget, du virkelig nyder. Når du gør det, kan du blive overrasket over at opdage, at du har mere tålmodighed og energi til at afsætte til dine børn igen. At tage en tiltrængt pause vil forlade dig følelsen revitaliseret og klar til at tackle de uundgåelige, non-stop behovene hos dine børn.

Endelig på de dage, hvor du bare føler overvældet, så prøv at huske, at de dage af små fødder og små stemmer udfylde dit hus en dag vil vige for voksne børn hugging dig farvel. Indtil da, nyd de små øjeblikke og sejre og relish hver milepæl dine børn opnå.