Påske Ham

Påske Ham

Ingen påske middag ville være komplet uden en påske skinke med alle fæstnelse.

Valg af en påske middag Ham

Mens det er givet, at der vil være en skinke på bordet for at fejre påske, hvilken slags skinke, du vælger at tjene, vil bestemme, hvordan skinken er forberedt.

  • Kog før spisning Ham - Denne skinke er delvist kogte, men skal koges indtil gjort før blive fuldbyrdet.
  • Country Ham - Land skinke er en ubehandlede tør skinke. Selv om disse tørre helbredt skinker er sikre at opbevares ved stuetemperatur, skal de fuldt kogte før du spiser. Den tørre hærdning involverer en masse af salt og skinken skal gennemvædet før tilberedning for at fjerne saltet fra skinke. Den opblødning proces kan tage op til flere timer eller natten over. Hvis dit land skinke har mug på huden, skal du ikke gå i panik ... det er naturligt. Bare krat land skinke med en stiv børste under rindende vand. Hvis formen er særlig stædig, kan du skære væk huden, hvor formen har udviklet sig.
  • Frisk skinke - Denne skinke, som ikke er hærdet og skal opbevares i køleskab, skal være fuldt kogt før servering. Frisk skinke er meget populær som en påske skinke. Fordi udtrykket "skinke" henviser sædvanligvis til et hærdet kødprodukt, frisk skinke er virkelig kun en skinke, fordi det er fra samme snit, den bageste del af grisen, som saltede skinker.
  • Fuldt kogt skinke - Fuldt kogt skinke er, som navnet antyder, fuldt kogte og klar til at spise som det er. Det kan opvarmes i ovnen til en lækker middag.

Madlavning til den korrekte temperatur

Da moderne landbrugsteknikker har temmelig elimineret trikiner som en trussel, svinekød behøver ikke længere at blive kogt til "super godt gået." Faktisk overcooking din skinke kun forhindrer dig betjener bud svinekød. I fortiden, da trikiner var en bekymring, de fleste mennesker kogt deres påske skinke til en uspiselige 180-185 grader.

Men fødevarevidenskab har vist, at trikiner, de bakterier, der forårsager trikinose, dør i 137 grader, så vi ikke længere behøver at bekymre sig om at spise svinekød, der er blevet kogt til mindre end 180 grader. Faktisk kan du roligt spise svinekød kogt til 150 grader, men da regeringen siger, at svinekød skal koges til 160 grader, kan du sigter efter den temperatur. Madlavning din svinekød til 160 grader vil dræbe salmonella og vil garantere, at din påske skinke er helt sikkert at spise.

Hvis du tilfældigvis har en fuldt kogt skinke, alt hvad du behøver at gøre er dog varme det i ovnen til 145 grader. Bagning skinke ved 350 grader i 15 minutter per pund vil tilberede den til den korrekte temperatur.

En århundreder gammel tradition

Traditionen med at spise en skinke på denne tid af året kunne have startet som en måde at slutte de gemte konserves, at bønderne, der anvendes til at overleve vinteren. En stor luft tørret skinke kunne nemt sidste gennem vinteren og ville være en velsmagende måde at sige farvel til de konserves af vinteren og goddag til de friske fødevarer af foråret og sommeren. At påske skinke på din tabel er en fortsættelse af en århundreder gammel tradition for at fejre slutningen af ​​vinteren og ankomsten af ​​den nye sæson af vækst.

.