Party: Teenage Parter Tips

Bedste fødevarer til Teen parter

De bedste fødevarer til teen parter er skærmbillede og gå slags: pizza, burgere, tacos, stegt kylling og sub sandwich.

Parent Gratis teenage part

Ordet fra forældre og teenagere er, at teenagere som overvågede parter til at være så forældre-fri som muligt. Teenagere sige, så længe der er masser af mad og musik, vil de have det sjovt og holde sig ude af problemer.

Prøv at give din teenager en plads, ligesom en lukket-off hule, kælder eller stue som stedet for partiet. Har masser af sodavand i køleskabet, snacks som chips og dip, en bærbar cd-afspiller med et udvalg af forhåndsgodkendte cd'er og brætspil. Bestil pizza, når det er tid og for nogle dette ville gøre en stor fest.

Flere Fødevarer til Teen Party

Teenagere har en tendens til at spise en masse. Når du køber mad, regner med, at hver teenager sandsynligvis vil forbruge 3-4 dåser sodavand hver, 1-2 portioner af hovedretten og omkring 1/2 pose snacks.

Fødevarer til Teen Party

Opret en taco bar og lad teenagere bygge deres egne tacos for et eksempel på fødevarer til at tjene for teen parter. Giv taco skaller eller tortillas, taco kød blanding, hakkede tomater, ost, salat, løg, hot sauce, salsa og creme fraiche.

All Night Horror Show Party for teenagere

Dette er en virkelig sjov fest for din teenager.

Har gæsterne medbringe deres favorit horror film. De bør også klæde som hovedperson (Jason - fredag ​​den 13., Michael - Halloween osv) Videoer kan vises hele natten lang.

Fødevarer kan indeholde pizza, sandwich, chips og dip. Du kan dekorere i en Halloween / Monster tema eller bare holde dit hus er.

70'erne Slumber Party Idéer

Piger vil elske denne slummer part tema idé. Det er en masse sjov og nem at sætte sammen.

Mad: pizza, chips og dip, popcorn, nachos og ost, sandwich / drikkevarer opkaldt efter filmen hits som Jawsbreakers, Gudfaders Goodies, Archie Bunker Burgers.

Aktiviteter: male TYE dye t-shirts, maling pudevår, se 70 film som Saturday Night Fever og Jaws, lytte til disco musik, iscenesætte et modeshow, holde et "gong" show (talent show).

Party Præmier for teenagere

Ikke sikker på, hvilke typer af præmier at tilbyde for teenagere? Prøv disse:
Plakat af de nyeste, hotteste band
Gavekort til videobutik
CD
baseball
fodbold

Unikke gaver til teenagere fødselsdage

Træt af at give din teenager den samme gamle indkøbscenter certifikat, cd eller en film som en gave? Her er nogle forskellige og unikke gaveideer til teenagere fødselsdage: hjemmelavet bog med digte; en scrapbog af hans eller hendes tidlige liv; et lydbånd eller cd bog med historier, digte eller sange; et stykke bedstemor eller bedstefar s smykker; en autografer billede fra en af ​​de teenagere foretrukne stjerner (det er ikke så hårdt, som du tror); en fribillet til tv-visning i en uge (han eller hun kan se, hvad de vil på familiens tv).

Spil til teenage parter - Pick et Letter

Har alle sidde i en cirkel. Pick enhver bogstav i alfabetet. Vælg et emne (dvs. i Zoo, Ridning i bilen, etc.)

Den første person bruger det valgte bogstav til at skabe straf for begyndelsen af ​​en round robin-typen historie. Den næste person bruger det næste bogstav. Hver spiller har kun 10 sekunder til at komme op med noget.

For eksempel sige, brevet er M, og motivet er i Zoo:

Første Person: Monkeys er ildelugtende.
Næste person: Nej, jeg synes det er elefanterne.
Næste person: Kun piger ville sige.
Næste person: Please kan vi tale om noget andet!
Næste person: vagtler. Har du nogensinde spist en?

Og så videre.