Party: Party Games & Aktiviteter Tips

Præmier til Kids til fester

Dette er en fantastisk måde at distribuere præmier til spil eller endda favoriserer. Hvad du behøver, er balloner og små part favoriserer.

Før du sprænge dine balloner, skjule små favoriserer inde ... som en mærkat, etc. Når partiets løbet fortælle alle til at tage en ballon og sidde på den. En anden mulighed kan være at lægge et stykke papir med et nummer på det og sætte det i ballonen. Hvert tal svarer til en pre-indpakkede præmie (du bør wrap og antal præmier før fest og sted på bordet.

Gratis Kids Party Spil-Lille Riddle

Hvad du skal bruge: poser af goodies, pen eller blyant og papir.

Skjul goody bags i forskellige steder rundt HTE hus. Skriv gåder, der angiver placeringen af ​​hver pose. For eksempel, hvis der er en præmie skjult under sofaen, du kunne skrive, "Flere personer kan nyde det på én gang, og det er blødt at sidde på." For en pose, der er skjult inde i refreigerator, kan du skrive: "Det er koldt herinde, men i det mindste er jeg ikke forkælet." Hvis de spor synes at hårdt, når du har afleveret dem ud, giver et vink som det første bogstav i nøgleordet.

Party Games Suggestions - Water Baseball

VAND BASEBALL
På en varm sommerdag dette spil er perfekt til børn:

Du får brug for omkring 2 til 3 poser af vand balloner, en plastik bat

Batter up! Spil ligesom almindelige baseball, undtagen bruge vand balloner som dine kugler. Og du behøver kun en kande og en dej. Lad hver barn skiftes gør hver og få gennemvædet.

Party spil for alle aldre

Hvis din næste fest vil have flere generationer af familien inkluderet, og du er på udkig efter den perfekte spil at spille, der vil være hensigtsmæssigt for både barnebarn og oldemor, her er nogle ideer:

 • Navn, Tune: du skal bruge en cd-afspiller og en samling af sange, der relaterer til dit tema (eller bruge tilfældige sange fra forskellige årtier, hvis deres parti ikke har et tema). Spil de første par barer og se, hvem der kan komme op med navnet på sangen hurtigste. Hold styr på point og tildele vinderen med en musik-cd eller en anden gave.
 • To sandheder, One Lie: alle fortæller tre ting om sig selv, og en af ​​dem er en løgn. For eksempel kan nogen sige, "Jeg har rejst til tre kontinenter. Jeg er 38 år. Jeg har 3 fugle." Så alle har at gætte hvilket udsagn er løgn. Dette er sikker på at producere latter som alle gætter løgnen.
 • Murder Mystery Party: Der er spil på markedet designet til at lede dig gennem din egen Murder Mystery Party i dit hjem. Disse spil kan spilles på en formel sidder ned middag, til en pot held middag eller selv at tage ud. Pakkerne kommer med invitationer til dine gæster, hemmelige spor, navneskilte, kostume forslag og spiller manualer. Du kan også vælge din indstilling - uanset om det er høj te på biblioteket, panik på prom eller mord i mansion. Der er spil, som du kan downloade på nettet, som vil lede dig gennem hvordan vært denne type parti så godt.

Party Aktiviteter for Teens - Make Me Laugh

Har børn sidde i en cirkel, så alle kan se hinanden. Den første person vender sig til den person, til deres venstre og siger, "Baby hvis du elsker mig give mig et kys" ved hjælp af alle de ansigtsudtryk, han eller hun kan mønstre.

Formålet med spillet er at gøre den anden person griner. Når personen griner, så denne person får lov til at prøve på den person, til deres venstre.

Hvis du vil have en vinder, det kunne være den person, der ikke grine.

Præmierne kan omfatte en makeup sæt til en piges parti og en $ 5 gavekort til Blockbuster eller en musikbutik for en dreng parti.

Sjov fest aktiviteter for børn - Make Me Laugh

Make Me Laugh for Kids

Har børn sidde i en cirkel, så alle kan se hinanden.
Den første person vender sig til den person, til deres venstre og siger, "Baby hvis du elsker mig give mig et kys" ved hjælp af alle de ansigtsudtryk, han eller hun kan mønstre.
Formålet med spillet er at gøre den anden person griner. Når personen griner, så denne person får lov til at prøve på den person, til deres venstre.
Hvis du vil have en vinder, det kunne være den person, der ikke grine.

Præmierne kan omfatte: beanie baby, gavekort til en film leje på kvarteret filmudlejning butik, pakke baseball, fodbold eller basketball samlekort, smykker sæt fra dollar butik.

Gratis Kids Party Games - Circle Story

På separate stykker papir nedskrive flere typer af historier: horror, western, romantik, science fiction, mystik mm Læg papiret i en skål. Har alle sidde i en rundkreds og vælge et papir fra skålen. Uanset hvilken type historie, de vælger, de skal fortælle. Hver person kan fortælle en historie i 5 minutter. Ved afslutningen af ​​de fem minutter, (brug en timer) fortælleren skal ende med ordene "Pludselig ..." Det næste person i gruppen tager et papir fra skålen og fortsætter historien i uanset hvilken type han eller hun plukket. Den sidste person har for at afslutte historien.

Hjernemæssig Party Games

Der er ingen ende på de partyspil tilgængelige i butikkerne og på internettet. Der er endda en masse spil designet til "hjernemæssig" sæt. Tjek disse sind spil, hvis du ønsker at få cerebral på din næste bash, venligst udlånt af Hallmark:

 • Lame-hjerne spil: spørge hver part gæst at ankomme med noget "halt-brained" om deres udseende. Måske vil de have forkerte sko eller en manglende sok. Måske fingernegle er malet på én hånd. Derefter give alle 10 minutter for at søge og skrive ned så mange halt-hjerne funktioner som de kan. Mest korrekte gæt vinder en præmie.
 • Iagttagelsesevne: Fyld en bakke med 10-15 fællesudgifter (kam, tandbørste, bar af sæbe, etc.) og tildækkes med et håndklæde. Placer bakken foran dine gæster, afdække det, og lad dem studere det i et minut. Dernæst tillader 3-5 minutter for dem at liste alle elementer fra bakken, de kan huske. Mest korrekte gæt vinder. Udfordring gæster ved at øge antallet af elementer eller reducere deres studietid.
 • Stare-Master: Her er en, der er specielt underholdende for værten. Opdel gæster i par eller hold. Hvert hold får en kopi af en speciel billede, du har lavet, helst på din computer. Fyld side med et tilfældigt mønster af bogstaver og symboler, og give en kopi til hvert hold. Bed dem om at kigge på billedet i 30 sekunder og forsøger at finde det skjulte billede. Giv holdene et minut til at rådføre sig med hinanden og gætte, hvad billedet er. Hvert hold nedskriver deres svar og holder den op for alle at se. Det smarte ved dette spil? Der er ingen skjulte billede! Ethvert hold, der gætter på, at dit billede ikke viser noget vinder. (I mellemtiden, det er ganske underholdende at se folk stirrer intenst på et billede af ingenting.)
 • "Riddle Me Denne" Scavenger Hunt: Opdel gæster i hold. Hvert hold skal løse en gåde for at få deres næste clue. Besøg gåde sites på internettet for at finde et væld af gåder, du kan bruge. (Du ved, ligesom "Hvad er sort og hvid og rød alle over?« Og svaret ville være en avis.) Start hvert hold med en anden gåde at undgå overhearing svar. De skal komme til dig med svaret (give dem hints hvis du skal). Når de svarer rigtigt, du giver dem et nyt fingerpeg med retninger til deres næste gåde. Efter at løse 3-5 gåder, bør deres retninger føre til en præmie.
 • Numrene spillet: lidt arbejde for værten, men masser af sjov for gæsterne. Skriv en liste over 15-20 kendsgerninger, der omfatter tal. Gør dine "faux" nummer fakta for højt eller for lavt. (For eksempel: En edderkop har 10 ben Svaret er "for højt", fordi edderkopper har 8 ben..) Gør din "fakta", så kompliceret som du føler din gruppe kan håndtere. Opdel i hold og give hvert hold 2 store skilte, en, der siger "for høj", og en, der siger "for lavt." De holder deres svar efter du stille hvert spørgsmål. Hvert rigtigt svar er et punkt. Første til 10 point vinder!

Gratis Kids Party Games - Pick A Letter

Pick A Letter

Har alle sidde i en cirkel.
Pick enhver bogstav i alfabetet.
Vælg et emne (dvs. i Zoo, Ridning i bilen, etc.)

Den første person bruger det valgte bogstav til at skabe straf for begyndelsen af ​​en round robin-typen historie. Den næste person bruger det næste bogstav. Hver spiller har kun 10 sekunder til at komme op med noget.

For eksempel sige, brevet er M, og motivet er i Zoo:

Første Person: Monkeys er ildelugtende.
Næste person: Nej, jeg synes det er elefanterne.
Næste person: Kun piger ville sige.
Næste person: Please kan vi tale om noget andet!
Næste person: vagtler. Har du nogensinde spist en?

Og så videre.

Gratis Kids Party Games - haveslange Limbo

Vedhæft en spray dyse til en slange og skyde en lige strøm af vand parallelt med jorden, omkring 4 meter høj. Børn eller voksne kan passere under vand gør limbo. Sænk spray som konkurrencen fortsætter, og se, hvor lavt alle kan gå. Den, der er den ene ikke rørt ved vandet vinder!

Gratis Kids Party Games - jage din hale

Du skal bruge en bandana.

Spørg alle til at stå i en lige linje og give den sidste person på linje en bandana til at proppe ind i hendes lomme. Har hende forlade de fleste af det hængende, så det er nemt at få fat i. Så efter alle lægger deres hænder på skuldrene af den person foran dem, skal den første spiller i tråd fange den sidste spiller i tråd og træk bandana fra hendes lomme uden at bryde kæden.

Vågnede part Aktiviteter og etikette

Dit barn er endelig gammel nok til at have venner sove igen og du bekymre løbet planlægge din første sleepover fest. Her er 10 tips til en stress-fri slummer parti, høflighed af Penny Warner, barn aktivitet ekspert og forfatter til "slummer parter:"

1. Kontroller, at dit barn er den rigtige alder for en slummer part (mellem 8 og 14 år).

2. Planlæg et parti, der er passende for dit barns alder. Nogle slummer partyspil og aktiviteter for 8 til 12 årige sæt kan omfatte kunst og kunsthåndværk, og indendørs camping udflugt, hvor de kan sove under glød-in-the-mørke stjerner og fortælle uhyggelige historier, en Toon Town fest, hvor børnene udleve deres favorit Loony Toons karakter, en 50'er Sock Hop, hvor de danser til gammeldags rock and roll og en Karaoke fest, hvor de synger til favorit popsange.

3. Ved 10 til 14-årige, nogle ideer omfatter en komedie Club fest, hvor de alle skiftes til at fortælle vittigheder, en Creative Kitchen fest, hvor de kokken op nogle lækre godbidder (med voksent opsyn) og et mirakel Makeover fest, hvor de giver hinanden makeovers.

4. Bland ikke drenge og piger på samme slummer part. De fleste unge piger og drenge føler sig mere tryg ved denne type af fest med deres eget køn.

5. Hold børn optaget for at holde dem ude af problemer. Har flere aktiviteter, end du har brug for, så når et bestemt spil ikke fungerer, har du op igen. Børn, der er beskæftiget, er mindre tilbøjelige til at ty til pranks eller ballade. Har også masser af videoer på hånden, så der er noget at gøre, når de slummer partyspil vind.

6. Har masser af snacks - sunde snacks samt søde sager, så børnene ikke får alt for wired. Også kunne gøre snacks være en del af det sjove, hvis du tillader part fest til at give en hjælpende hånd.

7. Kend din plads til festen for at undgå pinlige dit barn. Lad dem vide, at du er der, hvis de har brug for noget, men prøv at holde sig ude af deres måde og give dem en nat af uafhængighed. At bringe snacks til dem lejlighedsvis er en diskret måde at kontrollere på gruppen.

8. På omkring midnat, når gruppen skal slå sig ned for at sove, pop i nogle videoer til at hjælpe dem stille ned. Mange skulle putte ind i deres soveposer på dette punkt, og nikke.

9. Gør det klart i begyndelsen og slutningen af ​​din slummer fest, så det ikke trækker på for evigt. Start senere på aftenen, efter middagen. Angiv et bestemt tidspunkt for partiet at ende i morgen, så forældrene afhente børnene op omgående. Fix dem morgenmad og sende dem på deres vej. Må ikke føler sig dårligt til indstilling af sluttiden tidligt om morgenen. Hvis børn er søvnig, kan de lur, når de kommer hjem.

10. Indstil reglerne og gå over dem, når festen starter. Lad børnene kende dine grænser. Hvis børn opfører sig dårligt, truer med at sende dem hjem. Og følge op, hvis du føler et barn har passeret linjen. Grundlæggende regler bør omfatte:

 • ikke forlade huset
 • ingen krank opkald
 • ikke nogen drengestreger
 • ingen madlavning med en voksen
 • ingen kampe

Her er en sleepover spil, enten drenge eller piger vil have det sjovt med, bør du brug for en anden aktivitet for dit arsenal. Det hedder silhuetter.

 • Oprette et forhæng, så du kun kan se en person i skygge. Vælg en person som læseren. Læseren vil læse et spørgeskema udfyldt af teen med svar på spørgsmål som, hvad der er din yndlings hobby eller musikgruppe. Gruppen forsøger at gætte hvem der står bag tæppet. En lommelygte er skinnet på tæppet, så gæsterne kan se kun en silhuet. Men den silhuet ændret på en eller anden måde med en hat, frakke, osv ... Der bør være mindst fire teenagere bag forhænget på alle tidspunkter, så de gætte kan ikke finde ud af hvem silhuetten er simpelthen ved at finde ud, hvem der mangler. Hold dreje fire bag forhænget, indtil alle er gået.

Gratis Kids Party Games - Sponge Tag

Skær svampe i sjove figurer med en saks. Fyld en spand eller baby pool med vand. Den, der er "det" skulle dyppe sin svamp i vandet og prøve at tagge andre spillere med det, opbløde dem i processen.

Baby Shower Party Games - Gæt Babymad

Dette er et sjovt spil, og simpelt spil, især for en mindre gruppe. Plus, det er en ekstra gave til mor-til-være. * Køb omkring 5-8 små flasker af forskellig babymad. De orange fødevarer er bedst, fordi they're forvirrende ... søde kartofler, abrikoser osv. * Brug hvidt papir, skære en stor nok strimmel til at dække etiketten på flasken. Sørg for at du kan se maden inde i flasken. * Skriv Mystery Food # 1 osv på hver flaske. * Sæt flaskerne i en kurv, og har hver gæst vælge en flaske. * Gå rundt i lokalet og har hver gæst forsøge at gætte, hvad mad mysteriet flasken er. De gætte rigtigt, få en præmie. (Bare rolig -! ITs sværere at gætte, end du tror) * Ved afslutningen af ​​spillet, give barnet madkurv til mor-til-være. Sørg for at holde babymad krukker lukket og forseglet, således at den nye mor vil være i stand til at bruge de fødevarer senere.

Spil og aktiviteter for parterne

Må ikke gå på udkig rundt på dagen for den fest for alle de leverancer, du har brug for at spille spil eller aktiviteter. Hvis nogle spil behøver at oprette, enten du eller en anden kan håndtere dette dagen før, eller før festen starter. Hvis du har en række aktiviteter, så prøv at planlægge, så der er ikke for meget ned tid, før du starter den næste aktivitet. Gæsterne vil finde noget andet at lave.

Top 10 Bachelorette Party Games

Din ven endelig binde knude. Og damerne er klar til en aften i byen. Her er en liste over top 10 polterabend spil. Advarsel: nogle af disse voksne partyspil er lidt frækt!

1. Scavenger Hunt T-shirt: Denne one-size-fits-all shirt med en liste over emner i bachelorette skal hente eller opgaver bachelorette skal gøre. Brudepiger markere emnerne med en markør, når de er færdige.

2. Pin macho om Man: dette er en voksen version af "Pin halen på æslet." Hver pige får en anden farve og størrelse papir "stykke" til ben på manden. De bind for øjnene og derefter tape brik til plakaten af ​​manden efter at være spundet rundt.

3. Trivia Servietter: denne pakke af servietter indeholder et spørgsmål om hver en, der vedrører den bachelorette og hendes husbond-til-være. De festdeltagere skiftes besvare spørgsmålene om parret til at se, hvem der kender dem bedst.

4. Pecker Toss: ligesom den klassiske "Horse Shoe Toss", men dette spil har en anden andel, kroge ringene! Dette spil er fantastisk at spille, mens få klar til en aften i byen med pigerne. Spil på hvem der skal købe hinanden skud, som du kaste ringene.

5. Scavenger Hunt Dare kortspil: et spil kort, der har opgaver for polterabend at fuldføre. Hver opgave er tildelt en pointværdi. Tjen point hele natten for at følge kortets anvisninger. For eksempel kan et kort sige at indsamle et kondom fra en mand, og en anden kan sige at danse på en bar. I slutningen af ​​natten, damen med flest point vinder.

6. Pop For en Dare spil: 10 uhyrlige vover er placeret i kort inde balloner. Det bachelorette skal pop ballonen til at læse tør. Dares kan omfatte "flash din boller" eller "gøre en krop skud."

7. Spin For en Dare spil: en spinner, der kan komme i form af en knap eller en pap spillepladen, at mænd kan skiftes til spinning i barer, du deltager. Den spinner kan sige "købe mig en drink" eller "danse med mig", og manden skal følge op på spinner anmodning med bachelorette.

8. Mand Nudie Doodle Pad: Disse puder har mandlige genitalier mangler fra tegningen. Den polterabend vil konkurrere om, hvem der er i fri hånd tegning er bedst.

9. Mand Rating kort: brug bedømmelse kort for at vurdere en mands dansetrin som han danser med bachelorette.

10. At Guy Spil: et kortspil, der beskriver forskellige typer af fyre (f.eks jock, multe fyr, gift, men ikke i aften fyr). Det bachelorette må finde en reel fyr, der matcher kort beskrivelse. Den første dame til at finde alle hendes kampe vinder.

Partyspil til teenagere

Nogle præmier til teenagere på partier kan omfatte:

Plakat af de hotteste, nyeste, band eller sanger
En CD
En baseball
En fodbold
Gift certicate til videobutik
Movie passerer

Party Gave Tasker til voksne

Hvis du har en voksen fest og ønsker at sende dine gæster hjem med et minde om aftenen for at takke dem for at deltage, er her nogle gode ideer til hvad man skal give.

Du kan sætte nogen af ​​disse elementer ind i en fest gavepose og forsegle med smukke bånd til din voksne gæst: stearinlys, nøgleringe, bogmærker, magneter, slik, fotorammer, t-shirts, hatte, blyanter, kostume smykker, vin propper, juletræspynt, gavekort eller sæber.

Eller du kan købe pre-made gave poser til voksne fra virksomheder, der tager gætte arbejde ud af det for dig. For eksempel er der poser især for par, der omfatter massageolier og andre emner.

For andre voksne part gaver, tænke på at give en personlig touch. Der er også virksomheder, der kan personliggøre gaver - Print deres navne på elementet - for dine gæster i vejen for fødselsdag mynte dåser, fortune cookies, fødselsdag cookies, kaffe og te, slik barer og honning krukker.

Gratis Kids Party Games - Crayon Relay

Giv en æske farveblyanter til hvert hold. Hver spiller får en farveblyant. Læg de tomme kasser på målstregen. For at vinde, skal hvert hold fylde kasserne, farvekridt med farvekridt.

Kvinder i hele nationen Kærlighed Bunco

Kvinder over hele landet er ved at opdage Bunco, en hurtig bevægelse terningespil. Selvfølgelig kan mænd spille dette spil også. Men kvinder har syntes at hævde dette partyspil som deres egne rapporter om pigens nætter over hele landet indebærer en overstadig omgang Bunco.

Her er hvordan man spiller:

Du skal bruge 12 personer, tre spilleborde, 12 stole, ni terninger, scratch puder, munchies, drikkevarer og præmier. Husk på, at der findes flere versioner af Bunco, der kan findes på internettet. Men her er kernen.

Tolv kvinder delt op i hold og sidde blandt tre tabeller. Tabellerne er "rangeret". Der er et hoved bord, en nederste tabel og en midterste tabel. Når dit hold vinder et spil, det videre til den næste højere tabel, så taberne til at bo på det samme bord. Deres borde vil ændre sig som de oplever gode og dårlige lykke med terningerne. De ruller terningerne og prøve at få sæt seksere for at score point. Hvis de ruller dem, er deres score udslettet og de ned til den tabende bordet, bordet, hvor damerne ikke er rullende seksere og har lidt wipeouts.

Hver seks rullet er værd et enkelt punkt. Spilleren ruller, så længe han / hun holder får seksere. Hvis du ruller alle dem, kaldes det en "WipEout". Dit hold taber alle deres point, hvis du ruller en wipeout. Hvis du ruller alle seksere, kaldes det en "Bunco".

Hovedet bord spiller, indtil de vindende hold scorer 21 point. Når dette sker, lederen tabellen kalder "stop" og leg stopper ved alle borde. Hvis der er stemmelighed ved et bord, når afspilningen er stoppet, fortsætter spillet normalt indtil ligestillingen er brudt. Bemærk, at scoring er adskilt ved hvert bord. Vindende score ved ikke-head tabeller kan være 15 eller 50, afhængigt af rullende. Men en vindende score er den højeste score, og vil altid være 21 i spidsen bordet. På dette tidspunkt, play i denne runde er færdig. Vindere mærker deres gevinster på deres scoring ark og tabere markere deres tab. Ved afslutningen af ​​spillet tid, er den samlede vinder bestemmes af antallet af gevinster og den samlede taber bestemmes af antallet af tab. Slips brydes ved terningkast.

Du kan uddele priser til de mest Buncos og selv for de mest wipeouts.

Reglerne kan lyde skræmmende i starten, men folk, der har spillet sige en gang du spiller det bliver mere klart og endda let. Folk rapporterer, at Bunco er en af ​​de mere sjove partyspil. Så få ind på den sag!

Vært en månedlig Game Night Med disse varme Brætspil

Party spil er godt for sjælen. De er også godt for en række andre årsager, såsom at samle eller afslappende AA-gruppe, bryde isen mellem voksne, der ikke kender hinanden, og giver en masse griner.

Hvis du er et brætspil entusiast, hvorfor ikke begynde en månedlig "game night" blandt dine venner? Bare støve dine foretrukne brætspil og lad latteren begynde! Der er en masse fjollede og underholdende brætspil på markedet. Venner i gruppen kan skiftes hosting en gang om måneden. Gør det "ingen ståhej" part ved at kræve, at hver ven bringe en velsmagende behandler - chips og dip, veggies, cookies mm

Nogle hot brætspil på markedet omfatter lige nu:

 • Settlers of Catan: spillerne forsøge at være den dominerende kraft på øen Catan ved at bygge bosættelser, byer og veje. På hver tur terninger er rullet for at bestemme den nuværende produktion på øen. Spillere indsamler råvarer til at opbygge deres civilisationer for at få nok sejrspoint at vinde spillet. Dette spil har the evne til at appellere til ikke-gamere og spillere ens.
 • Zombies !!!: et simpelt spil, hvor spillerne er mennesker fanget i en by fuld af zombier. Første til at gøre det til heliport eller dræbe 25 zombier vinder. Kort bruges til at repræsentere begivenheder i spillet, såsom at finde våben eller zombier. Simple tællere anvendes til at holde styr på visse aspekter af spillet.
 • Smarty Party: spillerne får en kategori og stillede spørgsmål som "nævne et populært tv-serie af 70" eller "nævne et stinkende ost." Hver kategori har flere korrekte svar. Hver runde, én spillere vælger et tilfældigt kategori kort. De andre spillere forsøger at komme med alle svarene på kortet. Hvis dit svar er forkert, skal du tage en straf. Hvis du er korrekte, får du til at "slide" Smarty pants. Dette spil handler om at komme i sidste. Den sidste rigtige spiller får bukserne; den sidste spiller "iført" bukserne får bonus; og sidste sted vinder.

Påske Party Games

Mens påske æg jagter er en vidunderlig tradition - der ikke elsker at finde de farvede plastik æg fuld af slik eller penge skjult i gården eller huset - der er andre spil designet til at bringe sjov til din påske søndag. Her er nogle ideer fra partiets eksperter:

Påskeæg farve: tage denne aktivitet et skridt videre ved at bruge mere end bare frugtfarve. Køb håndværk såsom piberenser, google øjne og fjer til at slå æg i små fugle, husdyr, mennesker eller superheros.

Tri-hop-athon: dette er et sjovt løb designet til børn. Vælg tre milepæle i din værftet (idéer omfatter en picnic bord, stol, rock, legetøj) og opdele børnene i to hold. Udpeg en start / målstregen. Børnene vil hoppe på den ene fod til den første vartegn springe til den anden, derefter hoppe ved hjælp af to fødder hele vejen tilbage for at mærke hans holdkammerat. Det første hold til at fuldføre løbet vinder.

Æg og skeen løb: oprette et flag eller udpeger en milepæl i baghaven for hold til at gå rundt. Split børn i to hold, og udlevere dem hver en ske. Børnene vil skiftes walking ned til den skelsættende eller flag kredser det, og gå tilbage. Hele tiden skal ægget blive afbalanceret på deres skeen. Så må de hånd væk fra æg til den næste holdkammerat. Hvis et æg falder, skal vedkommende få en anden æg og start igen. Det første hold til at fuldføre løbet uden at tabe ægget vinder.

Påske Pictionary: skriv Påske-relaterede ord på sedler og slippe ind i en påske kurv. Opdel gruppen i to hold. Et medlem af holdene tager et stykke papir og derefter trækker det ord, mens de andre gætte. Hvis holdet ikke kan gætte før tiden er gået så det andet hold får lov til at gætte det.

Egg toss: har børn kaste farverige sækkestole (de æg) til påske kurve stationeret på tværs af lokalet. Den, der får mest i vinder en lækker godbid.

Præmier til Kids parter

Billig legetøj er bedst for yngre børn. Prøv at have mindst én præmie for hver kid. Idéer omfatter:

Papirflyver kit
pakke med balloner
pose kugler
Farveblyanter og malebog
Pakke af modellervoks

Party Games for teenagere - Pick A Letter

Har alle sidde i en cirkel.
Pick enhver bogstav i alfabetet.
Vælg et emne (dvs. i Zoo, Ridning i bilen, etc.)

Den første person bruger det valgte bogstav til at skabe straf for begyndelsen af ​​en round robin-typen historie. Den næste person bruger det næste bogstav. Hver spiller har kun 10 sekunder til at komme op med noget.

For eksempel sige, brevet er M, og motivet er i Zoo:

Første Person: Monkeys er ildelugtende.
Næste person: Nej, jeg synes det er elefanterne.
Næste person: Kun piger ville sige.
Næste person: Please kan vi tale om noget andet!
Næste person: vagtler. Har du nogensinde spist en?

Og så videre.

Fødselsdag barn Party Game Planlægning

Party spil er en masse sjov for børn, men de er også pædagogisk (om barnet indser det eller ej). Partyspil støtte social udvikling, undervise sportsånd og hvordan til at følge reglerne.

Når du planlægger fødselsdagsfest spil til dit barn, overveje følgende faktorer for at sikre alle har en god tid.

 • Vælg passende spil. Nogle spil vil blive et hit, og andre vil ikke. Overvej børnenes alder og hvor meget plads du har, når beslutningen om, hvilke spil at vælge. Spørg dit barn til at give input. Hvis dit barn kan lide spillet, chancerne er hans / hendes venner vil også.
 • Være fleksible. Hvis du fornemmer, at en fødselsdagsfest spil ikke går godt, så lad det gå og gå videre til den næste aktivitet. Hvis dine partyspil er uden spil, har nogle indvendige spil klar i tilfælde af dårligt vejr.
 • Vær forberedt. Har alle spil sat op inden festen. Vær sikker på at du forstår at spille spillene på forhånd.
 • Alle er en vinder. Parterne er en tid til at have det sjovt. Hvis du giver gevinster, nogle eksperter siger at give alle børn en præmie eller give slet ingen. Det er fordi små børn ikke kan have en forståelse af god sportsånd og føle ondt.
 • Ved et barns fødselsdagsfest, aldrig et barn til deltagelse i et spil. Nogle børn er mere komfortable som observatører. Du ønsker måske at give dem mulighed for at være en tidtager, dommer, dommer eller spørgsmål leder til at holde dem involveret med gruppen.

Voksen Party Games

Hvis du er vært for en saftig voksen fest og vil have nogle krati voksen party spil til at gå med det, der er virksomheder, der har designet voksne spil efter nogle afprøvede og sande favoritter. For eksempel er der "uartig" sandhed eller tør, "sexet" paradeforestillinger og Jenga sandhed eller tør.

Andre sexet voksen party spil på markedet kan nævnes:

Sex Drive Spil: spillere svare på spørgsmål om sex og forme, tegne eller handle ud seksuel viden. Spil kategorier omfatter kvindespørgsmål, herre spørgsmål, sande eller falske, seksuelle myter og kinky praksis.

Vulgarville: fyldt med frække tegnefilm og sjofle vittigheder. Dit mål er at blive byens borgmester ved at bestikke, stjæle og tilbage knivstikkeri når du kører for at akkumulere stemmer. Når du støder på vulgaritet i Vulgarville, du akkumulerer stemmer; pæne ting gør du mister stemmer. Du vinder, når du får 30 stemmer og overleve andre forsøg på at trække dig ned.

Erotiske 4 Real: kort stille par spørgsmål om moral, begær og følelser. En person besvarer for hans / hendes mage og partneren afgør, om svaret var faktisk rigtigt. Dette er en "Hvor godt kender du hinanden?" spil. Men spørgsmålene få meget personlig som spillet skrider frem. Du taler ikke om din yndlingssang her!

Hvad er håndlavet sæbe?

Håndlavet sæbe er faktisk lud sæbe. Moderne lud sæbe er ikke barsk ligesom din oldemor er. Den bedste håndlavet sæbe er mild, cremet, lathery og nærende for huden. Gode ​​soapmakers bruge deres matematiske færdigheder, nøje afveje deres ingredienser, brug sikkerhed gear, og holde "lab notes". Korrekte beregninger af lud og sæbe olier - kokos, palme og olivenolie er den mest almindelige - er afgørende for at dreje ud vidunderligt mildt håndlavet sæbe.