Party Games til svømmebassiner

Party Games til svømmebassiner

Pool spil er en sjov måde for folk i alle aldre til at køle af i sommervarmen. Har en blanding af både konkurrencedygtige og ikke-betydende kampe. Spil handler om at have det sjovt, så holde dem lys og passende for uanset alder niveau vil deltage.

Sjov Party Games for Svømmebade

Der er masser af spil, der er passende for puljen og kan tilføje timers underholdning for enhver pulje part. For dem, der planlægger en fest for yngre børn, huske på, at mange børn bare nyde at plaske rundt i poolen, uden en organiseret spil. Lad deres fantasi gå amok, og de vil komme op med masser af fest spil ideer på egen hånd. Bare sørg for at føre tilsyn med, ligesom du ville gøre, hvis de spillede en traditionel spil.

Kan have brug for de følgende spil, der skal ændres afhængig af alderen på spillerne, og nogle af dem kan kun være egnet til ældre spillere, der er gode svømmere. Hvis du har en pulje fuld af små, sørg for at vælge spil, der kan spilles i den lave ende af bassinet.

Fisk, Fisk, Whale

Har børn står i en cirkel i vandet. Dette spil spilles ligner "ænder, ænder, gæs," men i vandet. Har én person være den, der går rundt i cirklen og tryk hvert barn på skulderen og sige "fisk". Når de trykker på nogen og sige "hval", at personen bliver "det."

Sprøjt Contest

Party Games til svømmebassiner

Line up børnene i vandet nær kanten af ​​poolen. Få dem fat på siden af ​​poolen og derefter lade deres ben kommer op bag dem. Den, der kan sparke den længste er vinderen.

London Bridge

Spil dette spil på en lignende måde at spille det på legepladsen. To børn står i vandet med hænderne låst over deres hoved. De andre børn gå gennem broen som de sang. De fanget i broen, når det "falder" bliver det næste sæt af børn at være broen.

Marco Polo

Det klassiske spil Marco Polo er en af ​​de mest kendte swimming pool spil og er perfekt til kid, voksne og teen pool parter. Én person er "det" og bind for øjnene. Han eller hun kalder derefter ud "Marco", hvortil de andre mennesker i puljen svar "Polo". Baseret på svarene, den person har brug for at opsøge og mærke andre mennesker i puljen, som så bliver til "det".

Relay Races

Relæ løb er sjovt for folk i alle aldre og niveauer. Har spillerne skiftes svømning fra den ene side af bassinet til en anden gøre ting som:

  • Svømning baglæns
  • Svømning med deres øjne lukket
  • Svømning mens du holder hænder
  • Twirling under vand

Punch Piñata

Små børn vil elske at spille dette spil i puljen. Før festen, fylde en piñata med vand-tema legetøj, ligesom deflateret badebolde, vandpistoler, dykke pinde, briller, solbriller og legetøj både. Du skal derefter at sikre piñata over puljen ved enten at fastgøre den til en lang stang (stangen, der lægger til puljen vakuum virker fint) eller snor det op over puljen. Børn kan skiftes forsøger at ramme piñata. Når den brister, kan børnene få fat i legetøj. Sørg hvert barn får mindst et stykke legetøj.

Sea Horse Race

Party Games til svømmebassiner

Du skal nok pool nudler, så hver spiller har sin egen. Har børn sidde på deres nudler, som om de er ridning en søhest. Linje hver spiller op på tværs af puljen. Instruer børnene, at der på et givet signal, de er til race på tværs af puljen på deres "søheste." Mind dem om, at hvis de falder af deres søhest, de nødt til at gå tilbage til begyndelsen og starte forfra. Den første spiller at nå den anden ende af bassinet vinder.

Hot Potato

Dette klassiske spil kan spilles i en pulje. Skru op for radioen med dine foretrukne sommertid melodier, og bruge en badebold som kartoflen. Begynd ved at passere omkring stranden bolden. Når musikken stopper, hvem holder badebold er ude.

Water Balloon Toss

Opdel børnene i hold af to. Hver person kaster en vand ballon til den anden. Det hold, der kan kaste vand ballon længst uden at det bryder er vinderen. Teams kan udfordre sig selv ved at flytte længere væk med hver runde.

Treasure Dive

Kast objekter i puljen og det hold, der finder det mest er vinderen. En variation af dette er dykning for ringe eller pinde i puljen.

Flere Sjove Spil

Nogle andre sjove pool spil ideer til at overveje, omfatter:

  • Squirt kanon kamp
  • Rubber duck løb
  • Vand tag ved hjælp af en kugle eller svamp til at mærke den person som "det"

Spil og Pool Party Sikkerhed

Når du planlægger spil til en pulje fest, er det godt at holde sikkerheden i tankerne. Spil til børn bør ikke være aggressiv, fordi svømning færdigheder blandt børnene bredt variere. Jo mere aggressiv et spil er, jo mere sandsynligt nogen komme til skade. Voksne bør altid overvåge en pulje fest.