Parring Vin med Barbecue

Parring Vin med Barbecue


Når de fleste mennesker tænker på grill billetpris, de automatisk tænker på øl til at nyde det. Du kan blive overrasket over at vide, at der er mange vine, der parre godt med grill billetpris. Overvej at tilføje en vin til at tjene dine gæster på din næste udendørs indsamling og se, om de er glædeligt overrasket over med hvor stor det går med din grillet mad.

Vine til at tjene med grillmad

Skift tingene op fra den traditionelle øl og grill parring og erstatte, at øl med en kølet glas Chardonnay. Hvis hvide vine er ikke dine ting, er der masser af perfekte røde der matcher godt med de røgfyldte smag af grillmad som et lys Pinot Noir eller en pebret Shiraz.

Der er absolut en bred vifte af vin valg når det kommer til parring en med grill billetpris, så gå videre og prøve et par for at finde ud af, hvad du foretrækker. Brug en liste over populære vine og hvad de parre bedst med at komme i gang.

Hvidvine

Parring Vin med Barbecue

Mange hvidvine er glat og let at drikke. De har ikke overvældende smag noter og kan gå godt med kylling og fisk. Nogle hvide at omfatte grillen inkluderer:

  • Chardonnay: Denne hvide fungerer bedst med grillet fisk, skaldyr og kylling. Det er også fantastisk med frisk grillet majs på kolber dækket i smør. Kig efter dem, uden at eg aldring for de mest alsidighed.
  • Riesling: Denne søde hvide fungerer godt med grill kylling, grillede grøntsager, og endda grillet ananas.
  • Pinot Grigio: Denne tør hvidvin kan serveres med grillede grøntsager og rejer.

Red Wines

Parring Vin med Barbecue

Rødvine indeholder ofte fed krydret smag sammen med frugtagtig noter. Dette gør dem til det ideelle valg til at tjene med røget eller grill kød. Nogle røde vine til at overveje, er:

  • Zinfandel: Dette levende og fyldig granatrød vin har antydninger af sorte kirsebær og sort peber, hvilket gør den ideel til at tjene med grill mad. Par den med saftige ribben for en velsmagende behandler.
  • Merlot: Denne røde går godt med grillet kylling, svinekød, og sommer salater. Det har antydninger af frugt, der fungerer godt med krydrede retter.
  • Shiraz: Dette krydret rød er perfekt til at tjene med rødt kød. Parre det med grillede bøffer, røget bryst eller enhver røget kød.
  • Cabernet Sauvignon: Denne vin har noter, der gør det perfekt til at tjene med burgere og bøf. Denne dybe rød kan stå op til skarpe oste og enhver sauce eller krydderi.
  • Pinot Noir: Denne vin kan serveres med næsten alt. Det er let at drikke og fungerer godt med rødt kød, samt fisk. Den kan serveres med grillet laks, oksekød burgere og endda kylling.

Velsmagende Sangrias

Hvis du ikke er klar til at gøre det fulde skift til vin fra øl på din næste grill, overveje sangria et alternativ. Sangrias er forfriskende og indarbejde frisk frugt sammen med vin. De er nemme at drikke og visuelt tiltalende. En sangria er den perfekte drik, der er sikker på at behage alle.

Parring Vin med Barbecue

Red Wine Sangria

Prøv en sangria lavet med rødvin, brandy, frisk sommer frugt, og masser af is med grill favoritter såsom ribben eller kylling dækket i barbecue sauce. Den søde drik vil supplere sauce på kødet.

Hvidvin Sangria

En anden sangria opskrift at prøve bruger hvidvin, kubik melon såsom honningdug og vandmelon, jordbær og hindbær. Top det med ginger ale, og du har en drink, der vil parre godt med grillet fisk eller kylling.

Prøv noget nyt med din Barbecue

Grillen drikkevare valg bør være så varieret som den mad, du tilbyder. Efter alt, behøver du grille den samme mad hver eneste gang du har en grill, så hvorfor tjene de samme drinks? Med en bred vifte af vin valg til rådighed, der parret godt med grill billetpris, det bare giver mening at tjene nogle til dine venner og familie, næste gang du beslutter dig for at grille.