Parent: Spil Tips

Indendørs Snowball Fight

Hvis vejret ikke samarbejder, men dine børn vil elske at lege i sneen, kan du have en sneboldkamp indendørs. Tag nogle genbrugspapir, og krølle det op i "snebolde". Børnene vil have en blast at kaste snebolde på hinanden, og ingen bliver koldt eller vådt. Vær sikker på at spille dette i et sikkert område af huset, hvor intet vil blive brudt. Sikker de snebolde til fremtidig brug, eller genbruge papiret.

Hold Legetøj Simple

Jo mere et stykke legetøj gør, jo mindre er der for et barn at gøre. En almindelig legetøj telefon vil føre til mere fantasifulde samtaler end en med indspillede meddelelser.

Toddler Tunnel

Til timevis af sjov og fantasifuld leg, rive flapperne off fire store papkasser og gaffatape kasserne sammen til en tunnel. Lad børnene dekorere ydersiden med maling og / eller markører, og lad dem bruge deres fantasi spille spil i deres tunnel.

Mini Car Wash

Her er en sjov aktivitet for de varme dage, når børnene ønsker at spille udenfor i vand-vært en bilvask. Hvis børnene er for lidt til at vaske din bil, så lad dem få en mini bilvask og vaske deres egne biler. Giv dem en spand eller plast dishpan af sæbevand og lad dem vaske deres ridning legetøj eller andre legetøj, de måtte have, som er vaskbart (bolde, plast squeeze legetøj, spille biler og lastbiler, etc.). De vil have det sjovt gør det, og det vil spare dig en opgave for at rense dem selv. Sørg de bærer noget tøj, du ikke har noget imod dem at blive våd i. Hvem sagde rengøring kan ikke være sjovt?

Legerum Fun

En sjov og billig måde at dekorere et legerum eller børneværelse er at bruge tavlen maling på væggene. Du kan male og hel væg eller flere vægge på dit barns niveau. Det er så simpelt som at male væggen, og børnene får timevis af sjov, og endelig kan virkelig skrive på væggene!

Frokosttid Bath

Vejret ikke samarbejder? Ønsker du at udfylde nogle indendørs tid? Prøv at køre en boble bad og serverer frokost i karbad. Efter frokost give nogle træskeer og spartler og lad dem splash væk.

Sandy løsninger

Efter en dag på stranden, sprinkling baby pulver over børn (og voksne) får sandet til at børste ud som magi. Ikke mere rodet, ubehagelige forlystelser hjem.

Model Anyone?

Leder du efter noget andet at gøre? Har børnene sat på nogle gode billede-hensyntagen tøj og ramte de lokale websteder. Foregive at du er turister fra ud af byen tjekker de lokale attraktioner. Tag billeder af børnene i alle mulige interessante rejser, såsom dem, der ses i magasiner. De vil have det sjovt at være modeller, og du vil have nogle uvurderlige øjeblikke fanget på film. Du behøver ikke at tage en tur til nogle eksotiske sted at tage billeder. Kig rundt i din egen baghave for nogle gode baggrund skud. Grib dit kamera og gå! År senere vil du være glad for du gjorde.

Sjov på File

For at undgå kedsomhed i små børn, dekorere en særlig boks til at holde kartotekskort. På hvert kort, navngive en anden aktivitet, der er hurtig og kræver ikke en masse setup. Eg) spiller ring-around-rosenrød, læse en bog, sat på et dukketeater, etc. Når kedsomhed strejker, lad dine små skiftes plukke et kort og førende aktiviteten. Det er sjovt for børnene, og forhindrer afspilning med at blive en opgave for dig.

Strangers på internettet

Lær dine børn, at fremmede på internettet adskiller sig ikke fra fremmede på gaden, på telefonen, eller i storcenteret. Understreg at dine børn aldrig at frigive private oplysninger, såsom kreditkortnumre, privatadresse, computer passwords eller andre private familie information ot fremmede.

Personlig Paper Dolls

For at gøre magnetiske påklædningsdukker, tage flere billeder af dit barn i samme positur, den ene iført en badedragt, og resten i favorit outfits. Trim væk overskydende fra badedragt billedet, dette er din dukke. Skær tøj ud fra de andre billeder, for at klæde din dukke. Tilføj foto magneter på bagsiden af ​​hvert billede, og placere dem på dit køleskab.

Mindre-Stress spille datoer

Hvis dit barn har problemer med at dele sit legetøj under leg datoer, tillade ham at vælge nogle særlige legetøj til at lægge før ankommer. Beder ham om at dele alt, hvad han ejer, er urimelig, og den måde han stadig føler sig i kontrol. Efter alt, behøver du dele alle dine favorit ting med din virksomhed?

Holde kontakten i løbet af sommeren

Før skole ender for året, få dine børn til at lave en liste over deres venner og deres telefonnumre. I løbet af sommeren kan dine børn ringe deres venner for en improviseret spil baseball eller en tur i parken. Dette vil hjælpe alle holde kontakten, og gøre overgangsperioderne tilbage til skolen i efteråret meget lettere.

Leaf Maze

Når rive din græsplæne i efteråret, bunke blade i en labyrint på plænen, og børnene vil have timevis af sjov kører igennem den. Når de mister interessen, skal du blot rake bladene i bunker og fjerne dem.

En billig dukketeater

For en fantastisk måde at fremme dine små i timers fantasifuld leg, her er en nem måde at lave en hjemmelavet dukketeater. Bare placere en fjeder stang med en enkelt gardin i en døråbning og du har fået en scene. Højden kan justeres for børn i varierende højde, og det er let aftageligt og pakker op fantastisk til opbevaring.

Internet filtre

Nogle internetfiltre nægte adgang til websteder ved hjælp af visse søgeord, men nogle produkter tillader forældre at gennemgå og ændre søgeord til at oprette deres egne tilpassede liste. Ulempen ved søgeord blokering er, at teknologien ikke kan skelne mellem ægte uegnede steder og uskyldige. Software programmeret for at undgå søgeordet "ryger" for eksempel kunne også bortfiltrere pædagogiske anti-ryger steder, og endda websteder for geologi ("rygning vulkaner") eller magi ("røg og spejle").

Matching-huskespil

Vask og gemme låg fra frossen juice koncentrat. Brug af billeder eller magasin billeder af dit valg, finde matchende sæt. Du kan bruge foto doubler, eller en fotokopi billeder. Skær hver foto til størrelse, dække med klare Con-Tact papir, og lim det til et låg. Hvis du bruger billeder af langt væk familie eller venner, er det en ideel aktivitet for at holde minderne friske. Børnene vil elske at sortere gennem billederne for at finde kampe.

Rainy Day Spil

Tag tid på en regnvejrsdag til at opdage en helt ny verden i en pyt. Du kan: dyppe en pind i at se, hvor dyb den er, skal du placere et blad i og se den flyde og nyde vandet, hoppe over det, eller finde ud af, hvorfor den pyt dannet, hvor det er.

Sjov i solen

I varmt vejr, tage fingermaling udenfor. Børn kan bruge både hænder og fødder til at lave billeder på papir eller cement. Du skal blot bruge en haveslange til oprydning og vaske malingen væk.

Koldt vejr Warm Up

For at gøre udklædning til kulden og gå ud at lege i sneen en mere fornøjelig oplevelse, kan du prøve at smide børnene flyverdragter og luffer osv ind i tørretumbler for et par minutter før at have dem sætte dem på. Tøjet vil føles godt ind og varm, og børnene vil nyde at sætte dem på. De kan endda bo uden lidt længere uden at få kolde.

Udvikling Balance

For at forbedre dit barns balance og motorik, spille et simpelt spil kaldet "modstå mig." Har dit barn sidde med korslagte ben på gulvet. Tryk forsigtigt på dit barn og sige "Jeg har tænkt mig at skubbe dig over, modstå mig." Prøv at trykke i forskellige retninger. Prøv også at gøre dette med dit barn på alle fire, på hans / hendes ryg, på maven, på knæ, stående og hugsiddende.

Svømning under vand

For at hjælpe modvillige børn lære at svømme under vandet, kan du prøve at give et engangs undervandskamera, som barnet kan bruge til undersøiske udforskning. Dit barn kan glemme alt om hendes frygt længe nok til at dykke under vandet og snap et par souvenirs af hendes nye mod.

Computer sammen Time

Når du arbejder med dit barn på computeren, sidder dit barn på skødet og gøre arbejdet sammen. Læg din hånd på hendes til at demonstrere brugen af ​​musen, og aldrig forlade dit barn uden opsyn. Test software før tid, så du ved, hvordan det fungerer, og der vil ikke være nogen frustrerende nedetid, når man arbejder sammen.

Drej Arbejde i spil

Lad dine børn pynte at dække bord. Giv dem forklæder og et viskestykke til at drapere over deres arm. Dette vil gøre jobbet for at indstille bordet i et sjovt spil kjole op. Eller race dit barn til at se, hvem der kan gøre deres seng hurtigst.

Shell Surprise

Leder du efter en brug for alle de skaller indsamlet fra sidste tur til stranden? Prøv at skjule skaller i sandkassen, og lad børnene til at genopdage deres skjulte skatte hjemme.

Lessen TV Time

At hjælpe med at begrænse dit barns ugentlige tv-indtag, først beslutte, hvor meget tid dit barn får lov til at se. Afhængigt af dit barns alder, det er en god ting at beslutte sammen. Derefter give dit barn en poker chip til hver 1/2 time, de kan se, at uge. Når de ønsker at se, skal de kontanter i nogle chips. Når chips løbe ud, er der ikke mere TV denne uge. For at få ekstra incitament, kan du tilbyde et kvartal for hver chip, der ikke anvendes i slutningen af ​​ugen. Hvis dit barn ønsker at spare penge til noget særligt, er de simpelthen nødt til at skære ned på TV-tid.

Vand Maleri

Timevis af udendørs sjov, give dine børn en spand vand og en pensel, og lad dem "maling" - huset, hegn dæk, etc. Det kan frigøre noget tid for dig at gøre værftet arbejde!

Gør Surfing en familie affære

Vær opmærksom, når dine børn er online, og surfe på internettet. Sæt din computer i et rum, hvor familien ofte samler. Hvis dine børn er unge, forbliver i rummet, mens de udforsker internettet og tjek ofte for at se, hvad de laver.

Fuss Gratis tidsfrister

En praktisk måde at begrænse børn tv eller video game tid er at bruge sleep timer på tv'et. Sæt den til den tid, du give dine børn at se, fx) 60 minutter. Tv'et vil advare dem, når deres tid er næsten op, og TV slukkes automatisk. Dette bør hjælpe med at skære ud fundere og "5 minutter mere !!".

Dit barns TV kost

Prøv at tænke på dit barns tv-visning som en mental kost. Uddannelsesmæssige programmering kan betragtes sunde billetpris, og uneducational shows som junkfood og slik - lejlighedsvis behandler. Husk at sikre, at dit barn ikke "spise for meget", eller bruge for mange timer foran tv'et.

Rainy-Day Hopscotch

For en stor indendørs aktivitet, gør dine børn en indendørs hinke mat. Brug et stykke linoleum, (dine egne venstre-over, eller stykker kan købes på at opbygge levering butikker) om muligt bruge et stykke, der indeholder firkanter. Ved hjælp af en permanent markør og en målestok, trække ud hinkeruder. Bundet kanterne med gaffatape til at undgå iturevet eller revner. Måtten kan let rulles op, når den ikke er i brug, og kan give lidt indendørs motion på en regnvejrsdag.

Spoon Fiskeri

For en sjov udendørs aktivitet, vedhæfte magneter til enderne af nogle hjemmelavede fiskestænger. Scatter nogle gamle metal skeer (eller andre metalgenstande) på plænen og lad børnene "fisk" for dem. Præmierne kunne gives til de mest "fisk" fanget.

Musik

Børn elsker musik! Hvis du starter i din graviditet og tilbringe mindst en time om dagen efter, at de er født lytter til musik dit barn vil elske det. De kan endda begynde at slå ud melodier på deres legetøj og vil falde til ro, når de hører nogen form for musik.

Børn på computere

Hvis dine unge børn er begyndt at bruge computeren, er der nogle forholdsregler, du bør tage. Sørg for at sikkerhedskopiere alt på din computer, før du lade dit barn tæt på tastaturet. Altid har børn vaske deres hænder før brug af computeren, og tillader ikke nogen at spise eller drikke i nærheden af ​​det. Ligeledes kan en investering i en plastik tastatur protektor være en klog én.

Småbørn på computere

Hvis dit barn er begyndt at vise interesse for computeren, og du vil starte bolden op, skal du være varsom med ikke at overdrive det tidligt. Begræns computer tid til 10 til 15 minutter ad gangen. Så snart dit barn mister interesse, bør du stoppe.

Overvågningsaktiviteter

Du kan overvåge dit barns aktivitet på nettet med en snooping software, der scanner dine harddiske for bevis for, at en person i din husstand har adgang anstødeligt materiale. Hvis nogen bliver fundet, vil den udarbejde en rapport og kan du let se de oplysninger, den finder. Besøg www.solidoak.com/parentinfo.htm

Computer Skills

For at starte dit barn på det optimale tidspunkt at introducere dem til computere, begynder, når de er mellem 2,5 og 5 år gamle. I denne periode er et barns ordforråd og opmærksomhed span stigende, og hun har udviklet den nødvendige motorik og øje-hånd koordination til at manipulere en mus og tastatur.

Førskole Sommer Aktiviteter

Holde travlt i løbet af sommeren er især vigtigt for de yngre børn, der bliver klar til at starte en hel skoledag i efteråret. Opbevar dem involveret i sociale aktiviteter og opbygge en regelmæssig rutine. Det er ikke nødvendigt at gøre skole-lignende aktiviteter, såsom regneark, men er vigtigt at holde dem travlt fra 09:00 til 04:00

Ready For en Sleepover?

Hvis dit barn er blevet inviteret til en sleepover, og du er usikker, hvis han / hun er klar, her er et par pointers til at overveje.
- Er dit barn uafhængig nok til at binde sko, skære egen mad, gøre seng osv?
- Er dit barn vokal nok til at bede om noget, hun har brug for, eller udtrykke sine følelser?
- Er han tryg ved vens forældre?
Hvis du kan svare ja til alle ovenstående bør dit barn være klar til at prøve en sleepover, men sørg for at være hjemme, og forsikre ham du vil komme få ham, hvis han telefoner dig når som helst i løbet af natten.

Genbrug din Kiddie Pool

Når dit barn er vokset sin barnlille pool, kan du genbruge den ved at gøre den til en børnestørrelse have. Dit barn kan vælge, hvad at plante i det, og være ansvarlig for vanding og lugning. Havearbejde er en stor familie aktivitet og børn elsker at spise, hvad de voksede, selv grøntsager!

Bounce dine problemer Away

En rigtig sjov og nyttig indendørs legetøj for børn i alle aldre kan være en øvelse trampolin. De er små, bærbare og kan bruges i alle rum i huset, legerum eller børneværelse. Jeg har en i legerummet, og mine børn ofte se en hel tv-show, mens hoppende, især hvis der er musik på showet. Forældre kan også drage fordel, og bruge det til at udøve. Ikke flere sofa kartofler !!

Bring Beach Home

Hvis du bor i et rum-bevidst hjem, og ikke er i stand til at have en traditionel sandkasse, en plastikbeholder med et dæksel (normalt bruges til under opbevaring seng) tjener formålet godt. Den er stor nok til sjov, men lille nok for nem opbevaring. (Dette kan også arbejde for en vand tabel).

Bobler

En stor udendørs legetøj, som du kan gøre med lidt opvaskemiddel og noget vand. Prøv forskellige objekter for at lave forskellige bobler! Min søn elsker dette!