Parent: Mommy Time Tips

At komme af Børnehave Skyld

Næsten der .... jep børnehaveklasse starter i et par dage og jeg er spændt og trist på samme tid.

Lad mig kvalificere - jeg elsker mine børn, ville jeg dræbe for dem og skjule kroppen, men der er tidspunkter, hvor jeg ved at være sammen med deres venner og mor har stille tid er en god ting, for os begge.

Det har taget mig indtil i år (min datter sidste år i børnehaveklasse) for at tillade mig selv ikke at føle sig skyldig for at sende hende. Hvad er de underviser i børnehaveklasse, som jeg ikke kan lære hende? Jeg har to grader og elsker at lære så kunne vi gå uden den? Ja.

Ville jeg være mental og ville hun mentalt?

Ja.

Skønheden i at acceptere dem deltage børnehaveklasse er de lærer og derefter få de at komme tilbage og fortælle dig om det. De lærer, at de er meget i stand til at lære og absorbere mere viden, mens du ikke er der, en big deal for en preschooler.

De kommer til at lære med andre og derefter komme hjem for at fortælle dig alt om, hvordan de kender forskellen mellem en trekant og en firkant, hvordan de holdt deres blyant korrekt, hvor lidt Bobby Taylor lærte hende diarré sang (Diarré, Cha-Cha Cha).

Godt med de dårlige, formoder jeg, men den lektie her er, når børnene går i skole, enhver skole, er det en god ting, og vi som mødre og fædre bør ånde lettere, at en anden kommer til at lære dem for lidt, så vi kan holde vores sunde fornuft og hjerne i Takt. Jeg mener, hvor mange gange kan du se Letter Factory eller Wiggles synger om farver uden at ville begynde at gøre tequila shots?

Som vi alle ind i en ny skoleår, omfavne din stille tid, når børnene er væk, uden at føle sig skyldig. Læs en bog, spise nogle chokolade, spise chokolade, mens du læser en bog om at spise chokolade. Workout uden at bekymre sig om at have dem i kids lejren. Tag en lur, gå se en film, har kaffe med venner, sidde i den rolige, men omfavne det hele uden skyld.

Motion, Motion

Hvis du har svært ved at finde tid til at gøre en aerob træning eller en slags toning arbejde ud, få tid med dit barn et værk ud. Gå en tur, spille fodbold, fangst, svinge dit barn. Alle disse aktiviteter forbrænder flere kalorier end at sidde på sofaen. For ikke at nævne, du får at obligation med dit barn, mens du gør noget godt for dig selv.

Uddelegering af ansvar

Forstå, at børn ikke kan læse tanker. De kan kun gøre "præcis" hvad du beder dem om at og det er kun i små mængder.

Når de uddelegerer gøremål, sørg for at det er alder hensigtsmæssigt og starte små.

Eksempler er: en tre år gammel kan tage sin tallerken til vasken, når det gøres med et måltid, afhente hans legetøj, og / eller vælge deres tøj til næste dag.

--a fem år gamle kan gøre hendes seng, fodre hunden, og / eller indsamle papirkurven fra de forskellige badeværelser.

--a syv år gamle kan sortere sit tøj der skal vaskes, tage dem til vaskerum, og tage ud af papirkurven.

Også forstå med yngre og nogle gange ældre børn, kan det kræve, at du til at stå deres og fortælle dem hver ting, de skal gøre.

Walking i en tre år gamle værelse og fortælle hende at "rydde op" kommer ikke til at klippe den. Ærligt, kan hun ikke, hvad det selv betyder, så påtager hun gør.

Gå gennem processen med hende, forklare, hvorfor det er vigtigt at have ansvar, og hvordan dette er en belønning, ikke en straf (Fordi du er en stor pige, få dig til .....).

Hvis et barn viser, at de forstår og begynder at tage på deres gøremål uden prodding, øge deres ansvar og belønning som sådan. Dette kan være som en stigning i ydelse til at tjene ekstra TV-tid, læsning tid, spilletid, eller tjene en ny malebog, klistermærker, eller en tur til parken.

Advaret IKKE belitted hvis de gør en opgave forkert. Det er en læreproces, og ikke en, der kids instinktivt ved hvordan man gør. Fortælle dem, at de tager fejl for at sætte deres plade i højre side af vasken i stedet for venstre hjælper ikke dem til at forstå årsagerne til den. Forklar dem, hvorfor det går på den ene side og ikke den anden (Denne side er hvor beskidte plader gå, denne side er, hvor de rene plader tørres.)

Et hjem er en gruppe indsats. Det er kun som ren eller organiseret som den mindst ren eller organiseret person, men det tager også arbejde, en masse arbejde. Det er også en mulighed for at mindske ansvaret faktor på forælder (r). For at gøre sådan noget arbejde, forstår du nødt til at give dine børn til at hjælpe uden at du er bekymret, de gør det "forkert". Lad ikke din egen måde at gøre tingene cloud din beslutning om at give dine børn gøremål. De skal være ansvarlige for deres legetøj, deres tøj, deres hjem, ligesom moderselskabet den. Forældre vil finde, at når alle har en hånd i at gøre et hus et hjem, det gør hjemmet langt mere indbydende.

Børnepasning Co-op

Det er en god ide at nogle gange komme ud af huset ved dig selv, selv om det er at gå dagligvarer eller køre ærinder. Hvis du ikke har råd til at betale for en sitter, bytte babysitning timer med venner. Sørg for at fastsætte regler og frister for disse swaps. Det vil helt sikkert gøre en forskel i dit stress-niveau for at komme ud af huset for lidt af dig selv og ikke behøver at bekymre sig om nap tid, frokost tid og raserianfald.

For stresset på vågeblus

Hvis du ikke kan sove på grund af bekymringer eller stress, nedskrive dine bekymringer og en mulig løsning på dem, før seng. Dette vil hjælpe dig med at få problemer ud af brystet. Stadig ikke kan falde i søvn, læse en udfordrende bog, se dårlige tv, men ikke gør vasketøjet, eller blive i sengen.

Motion, Motion

Som forælder, især et ophold-at-home én, er det svært at jonglere de daglige pligter med at tage sig af dig selv. Motion er en fantastisk måde at holde sig i form, men også at holde ved sine fulde fem. Hvis du ikke hører til et motionscenter, der tilbyder børnepasning, betyder det ikke, du kan ikke regelmæssigt træning.

Sæt barnet i en klapvogn og tage ham / hende en tur, pop i en DVD, eller oprette din egen træning fra motion magasiner.

En anden mulighed er at få et barns øvelse DVD og træning med dit barn. Det er en fantastisk måde at få barnet op og flytte samt dem se dig motion.

Mors (eller fars) Time Out

Forældre er, i det mindste stressende. Nogle gennemsnitlige dage hjemme kan være mere overvældende end en dårlig dag på kontoret. Børn kan knyttes til dit ben hele dagen, se du går på toilettet, og konstant krævende.

Efter en dag (eller en formiddag, en time, et minut) for at blive bombarderet med anmodninger, whines og raserianfald tager en stor del af kontrollen ikke at gøre eller sige noget, du vil føle sig skyldig for senere.

Det vigtigste for at hjælpe dig selv er at vide, når du nå dit kogepunkt. Genkende tegn på din forestående nedsmeltning og lære at detour følelser af vrede og tab af kontrol.

En måde at hjælpe dig selv afdramatisere er at fjerne dig selv fra situationen. Nej, ikke får i bilen og lade dine børn alene hjemme, men gå ud af lokalet, vende rundt, eller bare lukke øjnene.

For det andet, tage en dyb indånding og prøv at tænke på noget dejlig som chokolade kage, blomster, en ferie eller et tidspunkt, hvor du følte det mest lykkelige. Absorber at følelser og hjælpe det holde skrige og skrige en bugt. Det, du siger i vrede er noget du måske fortryder senere.

For det tredje, forstå, hvorfor du er vred. Det lyder som et simpelt spørgsmål, men det kan være kompliceret. Er det faktum din tre år gamle, vil ikke potte toget forhindrer dig i at kunne få en sitter, så du kan få nogle rolige tid? Er det, at dit barn ikke vil holde op at græde, og du havde forhåbninger tage et brusebad og barbering dine ben? Er det, at din fem og syv-årige, som ikke vil holde op at kæmpe, forhindrer dig i at få arbejde? Alle disse er helt gyldige følelser og frustrationer, men ved, at alle forældre har været der og freaking ud på dine børn kommer ikke til at løse problemet. Hvis der er noget, kan det gøre det værre.

For det fjerde, forstå, at børn ikke forstår, hvad vi ønsker enten. Det er ikke vigtigt for dem, hvis moderen får lov til at barbere sine ben eller en far får at gå til badeværelset af ham selv. Deres eneste bekymring er deres ønsker, deres behov, så det er vigtigt for en forælder ikke at flipper ud, hvis et barn handler deres alder. Dette betyder ikke tolerere den konstante "mommy, mommy" sang, men det skulle hjælpe en stress mor til bedre at forstå, hvorfor et barn opfører sig som, ja, et barn.

Femte, acceptere, at du er menneskelig og kan have behov for hjælp fra andre forældre / venner fra tid til anden. Tal med en anden voksen, som du kan stole på, og vil ikke dømme. Forældre er hårdt nok uden at høre "godt, suge det op, forældre er ikke en part". Deltag en forældre gruppe, enten i dit samfund eller online og tale med en voksen hverdag, selv om det handler om noget, fordi nogle gange taler om intet kan hjælpe dekomprimere de daglige stressfaktorer i forældrerollen.

Også, hvis forældre er for overvældende, og du føler bekymring for dine eller dine børns sikkerhed, tilkalde hjælp. Der er ingen skam i at bede om hjælp, i virkeligheden, kan det være den stærkeste og modigste ting, du nogensinde vil gøre for dig selv og din familie.

Bortvask Stress

En af de bedste måder at slippe af med opbygningen af ​​den daglige stress og hjælpe forynge trætte, ømme muskler, er at køre et varmt bad. Sæt børnene i seng, udfylde karbad med varmt vand, tænde et par stearinlys, tænd nogle bløde musik og lukke øjnene og bare være i nuet. Du ønsker måske at tilføje nogle badesalt eller perler til at hjælpe fugter din hud, eller bare sætte en DAB af baby olie på hele efter du få ud, mens huden stadig er våd.

Motion, Motion

Hvis du har svært ved at finde tid til at gøre en aerob træning eller en slags toning arbejde ud, få tid med dit barn et værk ud. Gå en tur, spille fodbold, fangst, svinge dit barn. Alle disse aktiviteter forbrænder flere kalorier end at sidde på sofaen. For ikke at nævne, du får at obligation med dit barn, mens du gør noget godt for dig selv.

Motion, Motion

Hvis du har svært ved at finde tid til at gøre en aerob træning eller en slags toning arbejde ud, få tid med dit barn et værk ud. Gå en tur, spille fodbold, fangst, svinge dit barn. Alle disse aktiviteter forbrænder flere kalorier end at sidde på sofaen. For ikke at nævne, du får at obligation med dit barn, mens du gør noget godt for dig selv.