Parent: ernæring tips

Sundere PB & J

Jordnøddesmør og gelé eller PB & J er en stor fødevarer til børn. Problemet er jordnøddesmør og gelé er fyldt med sukker. Selvom jordnøddesmør er en fantastisk måde at få protein, er mange forældre forsøger at dæmme op for sukkerindholdet i deres childrenâ € ™ s 'kost.

Så hvordan gør en forælder forbedrer nærende værdi af en PB & J? Ved at følge tre enkle trin.

Først se på naturlige jordnøddesmør lavet med kun peanuts (nogle vil have salt). Nogle af de mærker derude vil også omfatte Omega-3 fedtsyrer (fedtsyren der er hjertet sundt). Disse er normalt placeret langs med standard jordnøddesmør.

For det andet har barnet vælge en favorit frugt såsom æbler, kirsebær, blåbær, bananer, mango, kiwi eller jordbær. Brug dette i stedet for gelé eller marmelade. Ikke alene barnet får ingen forarbejdede sukker, men også får en smule mere fiber end de ville, hvis gelé eller marmelade blev brugt.

For det tredje, kan du besøge brødet midtergangen og finde brød med et indhold på 3 gram eller mere fiber. Hvis barnet har en hel sandwich, sammen med frugt, kan måltidet omfatte så meget som ti gram fibre per sandwich.

Calciumkilder

Hvis dit barn ikke er en mælk drikker, og du er bekymret for hende at møde hendes calcium behov, der er mange andre fødevarer valg til at hjælpe hende med at få tilstrækkelige mængder af calcium. Prøv at tjene yoghurt, ost, calcium-berigede sojamælk, broccoli, tofu, mørke, bladgrøntsager, og calcium-berigede appelsinjuice.

Pancake Opskrifter

For en sjov twist på en gammel favorit, næste gang du foretager pandekager sætte dejen i en plastik ketchup flaske. Skær spidsen ud til at gøre en større åbning og Lad børnene bruge squeeze flaske til at skrive deres navne eller oprette former. Det tilføjer lidt sjov til morgenmad!

5 Veggies en dag

Food and Drug Administration fortæller forældre at få børnene til at spise 5 veggies om dagen.

Nogle gange, grøntsager er de sværeste ting at få børn til at spise, men der er håb.

Forstå, børnenes smagsløg er langt mere følsomme end vores. Hvad er let bitter for os er forfærdeligt bittert for børn. Ikke underligt, de undgår grøntsager. De er ikke sød eller salt.

For at hjælpe dem med at få brugt til disse fødevarer, kan det tage op til 10 eksponeringer, før de kan tåle smagen. Så starte små. Giv dem eller fortælle dem til at tage en bid i første omgang. Hvis de kan lide det, give dem mere. Hvis de krybe, ikke holde op, prøv igen senere, men har dem tage mindst én bid.

Pluk et par grøntsager hver uge og holde indførelse. Må ikke bekymre dig, hvis dit barn kan lide broccoli og ikke gulerødder. Byg om, hvad de kan lide og arbejde på det, de ikke gør.

Hold stivelsesholdige veggies til et minimum (majs, kartofler, yams, bønner), men de er fulde af fiber, så at have dem som en del af en sund kost er stor.

Selvfølgelig, hvis du ikke spiser nogen veggies, vil de heller ikke. Det bedste eksempel er at sætte en god en.

Kom nok Jern

Forældre til vegetariske børn eller børn, der ikke forbruger meget rødt kød ofte bekymre sig om deres børn får nok jern i deres kost. Dog kan børnene nemt opfylde deres mineralske behov ved at spise berigede korn og brød, tørrede frugter som rosiner, spinat, melasse, bønner, linser og æg.

Iron rige fødevarer

Det er ikke let for et barn at få den anbefalede daglige mængde af jern. Da jern findes i varierende mængder i mange fødevarer, er det vigtigt for dit barn at spise en række fødevarer hver dag. Nogle vigtige kilder til jern er: kød, bælgfrugter, morgenmadsprodukter, fuldkornsbrød, mørkegrønne grøntsager, og pasta.

Op vandindtag

For at gøre drikkevand sjovere for børn, kan du prøve at tilføje et par dråber frugtfarve i deres kopper. Du kan gøre vandet deres yndlingsfarve, eller eksperimentere for at finde ud af, hvad der sker, når man blander farver. Dette slår plain gamle vand ind i en langt mere spændende drink.

Mere end bare Ernæring

Gør en indsats for at spise middag sammen som en familie. Forskning viser, at læse- satser børns er højere i familier, der spiser sammen. En afslappet suppertime er ikke kun sjovt, men samtalen kan hjælpe dit barn bygge sin ordforråd og sociale færdigheder.

Måltid tid

Det er normalt for små børn at tage deres tid spise. De udforsker fødevarer. Lad dem tage deres tid, så de kan nyde at spise og udvikle gode spisevaner.

Spise rigtigt

Start børnene ud at spise rigtigt tidligt. Prøv at holde sig væk fra fastfood og måske gøre sjove måltider med sunde fødevarer.

Være en sund model!

Du er hvad du spiser, og dine børn ser meget nøje, hvad du spiser så godt. Forvent ikke dine børn til at spise brocolli hvis du spiser kartoffelchips. Prøv at sætte sig ned sammen og nyde sunde fødevarer sammen.

Juice

Det er meget vigtigt at begrænse mængden af ​​juice dit barn drikkevarer på en dag. Juice er meget høj i sukker, kan skade tænderne og mindske appetit for andre sunde fødevarer valg i løbet af dagen. Småbørn bør begrænses til 4 til 6 ounce om dagen, og ældre børn bør ikke drikke mere end 12 ounce. Juice bør overvejes mere af en behandler end en tørstslukker. Vær sikker på at tilbyde dit barn rigeligt vand.

Frugt er fint

Hvis dit barn ikke spiser grøntsager trods din største indsats, kan han stadig opfylde alle hans ernæringsmæssige behov ved at spise frugt. For eksempel abrikoser levere så meget vitamin A som gulerødder, og jordbær mødes folinsyre behov samt spinat gør. Men fortsat tilbyde grøntsager, som én dag hans smag vil modne nok til at acceptere dem.

Distraheret Måltiderne

Hvis dine børn ser TV mens spise deres måltider, slå det fra. Distraheret børn har tendens til ikke at lytte til deres appetit signaler. Yngre børn kan glemme alt om at spise, mens ældre børn kan være tilbøjelige til overspisning.

Sund Cool Treat

Som et alternativ til is eller sukker-fyldte popsicles, prøv at tilbyde frosne bananer på en pind. Du kan købe dem i de fleste supermarkeder færdigsyet, eller du kan også købe kits til at gøre din egen.

Sunde Brownies !?

For at gøre en sund version af denne kids favorit, udarbejde en kasse med brownies ifølge pakke retninger. Derefter omrøres i en kasse med frossen hakket spinat (optøet, presset tør og finthakket) og 1 krukke butternut squash babymad. Bages ifølge pakke retninger, og overraske dine børn med denne sunde treat!

Kom nok vand

Da den menneskelige krop er cirka to tredjedele vand, er det meget vigtigt for børn (og voksne) for at erstatte det, der anvendes i dag. Unge børn, der ikke drikker nok vand, kan lide af træthed eller forstoppelse. For at bekæmpe dehydrering, har dit barn drikke 8 ounces vand for hver 250 kalorier forbruges. Hvis dit barn tager i 1500 kalorier om dagen, betyder mindst 6 kopper.

Tab i Appetite

Hvis din ældre spædbarn pludselig oplever et tab af appetit, mere end sandsynligt, er hun bare oplever en vækst bremse, og behøver ikke at spise mere, end hun er. Babyer har bygget i appetit kontrol, og gøre en langt bedre job at regulere deres kost end de fleste voksne gør. For at sikre, at hun bliver tilstrækkelig næring, da hun ikke spiser, skal du sørge for at tilbyde en række fødevarer, og forsøge at snige i frugt og grøntsager uden at hun realisere. Hun kan nyde græskar boller, gulerod kage, søde kartofler, en noodle gryderet, eller yoghurt. Du kan også vælge at kontrollere for børnesygdomme, da dette også ville forklare en manglende appetit. Hvis hendes appetit ikke vende tilbage efter et par dage, skal du kontakte din læge.

For meget sukker

En nylig undersøgelse af USDA fandt, at førskolebørn spiser i gennemsnit 15 tsk. af tilsat sødestoffer dagen. Det er 6 tsk. for meget! Dette kan føre til hulrum, fedme og hjertesygdomme. Det kan også klippe et barns appetit for sundere fødevarer. At skære ned på sukker indtag, begrænse juice indtag, og erstatte sukkerholdige godbidder med frugt eller hjemmelavede mindre sukkerholdige godbidder.

Når et barn ikke spiser kød

Hvis dit barn pludselig nægter at spise kød, kan det være fordi han finder kød fibre svære at tygge. For at fremme kød at spise, tilbyder små, bud stykker eller tjene kød i pasta eller som en Meat Loaf. Husk også, at det ikke er afgørende for dit barn til at spise kød for at få en sund kost. Tilbyder masser af andre fødevarer, der er højt proteinindhold - æg, ost, jordnøddesmør, bælgfrugter og mejeriprodukter.

Vegetabilske Tricks

Nogle enkle tricks til at få Tradewinds spise at spise deres grøntsager:
1) Bland veggies med deres livretter, såsom makaroni og ost.
2) Skær friske grøntsager i sjove former og lave designs.
3) Puré kogte grøntsager og tilføje dem til spaghetti sauce.

Sneaky grøntsager!

Ituskårne gulerødder kan føjes til pandekager og boller uden meget ændring til tekstur eller smag, og de fleste børn har ingen idé, hvor gode de er for dem.

Smagstest

At opmuntre børnene til at prøve nye fødevarer, prøve at slå prøvesmagning fødevarer i et sjovt spil. Blindfold børnene og lad dem smage en række fødevarer. Vær sikker på at inkludere nogle gamle favoritter, og få dem forsøge at gætte, hvad de er uden at kigge. De kan nyde en ny mad, før de selv er klar over det er nyt.

Begrænsning Overspisning

Flere undersøgelser har vist, at som børn bliver ældre, har de tendens til at spise den del størrelse, der er placeret foran dem ignorerer interne tidskoder fortæller dem, at de er fulde. Dette betragtes som en af ​​grundene til, at en ud af fem børn i USA er overvægtige. Det er langt sundere at tilbyde små portioner og tillade andet portioner, hvis dit barn er stadig sultne.

Grød opdatering

Hvis du har problemer med at få dine børn til at spise grød, så prøv dette. I stedet for at bruge bare vand eller mælk, når madlavning det, tilføje nogle varm chokolade eller chokolade mælkepulver til mælk eller vand. Det vil virke som en godbid for dine børn.

Stop Breakfast Battles

Hvis dit barn hele tiden beder om sukkerholdige korn, men du gerne vil have en sundere start i morgen, så prøv et kompromis. Hvis han spiser sund morgenmad hver anden dag i morgen, du tillader en favorit sød korn søndag morgen. Dette bør føre til klage-fri formiddag resten af ​​ugen.

Franskbrød

Vi ved alle, at vi skal spise brød fremstillet af hele hvedemel, men hvis alle dine børn vil spise er hvidt brød, det eneste, de virkelig glip af, er fiberen. Hvidt brød er normalt beriget med jern og andre vigtige vitaminer. Så lad dem spise deres hvide brød, men prøv at deres fiber indtagelse andetsteds, måske med en ekstra servering af frugt.