Pantech Mobiltelefoner

Pantech Mobiltelefoner


Pantech mobiltelefoner er måske ikke så populær i Nordamerika og Europa, som de er i selskabets hjemland Korea, men de er helt sikkert at gøre fremskridt i disse internationale markeder, aggressivt nærmer dem med unikke mobiltelefoner, spændende designs, og banebrydende teknologi. Hvis du ønsker at være lidt anderledes end resten af ​​Motorola, Nokia, eller Sony Ericsson sportslige crowd, så måske skulle du seriøst overveje nogle Pantech mobiltelefoner.

Brief Pantech & Curitel Company Baggrund

Pantech & Curitel er en mobiltelefon maker baseret ud af Sydkorea. I selskabets tidlige historie, de tjente hovedsageligt som et ODM eller Original Design Manufacturer. Hvad det betød, at de udviklede og skabte en række forskellige mobiltelefoner, men når disse rent faktisk ramte markedet, ville de blive stemplet under et andet selskab, typisk tjenesteyderen sælger telefonen. Pantech & Curitel blev etableret i 2000, men de har hurtigt udvidet deres forretning uden for deres hjemmemarked (hvor de fleste af deres indsats og salg stadig findes), at nå ud til sådanne internationale lokaliteter som Japan, Hong Kong, Indien, Europa, Australien , Mexico, Canada og USA. Pantech er Koreas tredjestørste producent af mobiltelefoner.

Pantech mobiltelefoner i USA og Canada

Da det er en mindre virksomhed, og de fleste af dens bestræbelser er fokuseret i sit hjemland Korea, Pantech mobiltelefoner er ikke nær så udbredt i Nordamerika som selskaber som Motorola og Samsung. Men der er et par bemærkelsesværdige højdepunkter fra Pantech lineup, der sælges via canadiske og amerikanske trådløse udbydere.

  • Pantech Effekt: Med en formfaktor i lighed med LG enV serien, har Impact et numerisk tastatur i sin lukkede "candybar" form, men det kan vendes åben som en bog for at afsløre en sekundær skærm og et fuldt QWERTY tastatur. Virkningen sælges gennem AT & T.
  • Pantech Reveal: Fås også via AT & T, Reveal er absolut en usædvanlig mobiltelefon. Det har en noget squat udseende med en bredere, landskab stil skærm og et numerisk tastatur, men et fuldt QWERTY tastatur faktisk glider ud af bunden ligesom Palm Pre. Dette betyder, at begge tastaturer er tilgængelige for brugeren på samme tid.

Mobiltelefoner Kun i Korea

Ligesom mange af de mest innovative og moderigtige mobiltelefoner skabt af LG Electronics og Samsung ser ud til at blive sat i deres hjem Korea, sådan er også tilfældet, når det kommer til unikke og usædvanlige mobiltelefoner designet og solgt af Pantech & Curitel. Her er nogle af de fedeste tilbud, der formentlig kun tilgængelig i Korea.

  • PT-S280 har en lignende liflig udseende som den populære LG Chocolate Telefon, især CDMA variant tilbydes gennem Verizon og Telus Mobility. Den cirkulære navigationshjulet en fremtrædende plads i den forreste del af denne skyder telefonen. Displayet er en stor 2,0 inches af QVGA (320 x 240 pixel) godhed, og du vil også nyde en integreret medieafspiller, 1,3 megapixel kamera, og "mobile banking kapaciteter."
  • Hvis du mener, at IM-U140 ser meget gerne den Fare-designet T-Mobile Sidekick, er du ikke alene. I stedet for en sms-centreret QWERTY tastatur, men denne mobiltelefon kommer med S-DMB mobil-tv. Farven touchscreen skærm er en gigantisk 2,6-tommer QVGA widescreen, den største på en S-DMB håndholdte. Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter en utrolig 3 megapixel kamera, elektronisk ordbog, fire kanals stereohøjttalere, og PictBridge support.
  • Det kan være noget, der minder om Motorola SLVR, men PG-1400 er Pantech mest populære mobiltelefon hidtil. Faktisk har de solgt over en million enheder i juni 2006 at være den første Pantech-branded mobiltelefon for at nå dette kunststykke.