Pant betaling sent gebyrer

Pant betaling sent gebyrer

Pant betaling sent gebyrer er de gebyrer, der opkræves af din pant långiver, når du ikke foretager et pant betaling til tiden.

The Cost of afdraget sent gebyrer

Den specifikke beløb i dollar, som en långiver afgifter for pant betaling sent gebyrer afhænger af långiveren. Långivere kan frit fastsætte deres egne sent gebyrer, og de lad du ved, hvad omkostningerne og gebyrerne for en sen betaling vil blive forhånd. Oplysninger om, hvor meget du vil blive opkrævet for en sen betaling er generelt opført enten i dit oprindelige låneaftale og / eller på dit realkreditlån erklæring om, at du modtager hver måned.

Specifikke beløb til sent gebyrer kan variere. Mens nogle realkreditinstitutterne pålægge en flad sent gebyr, andre långivere beregne sent gebyr som en procentdel af den skyldige betaling. Hvis du havde en $ 1000 sen pant betaling, og din långiver pålagt en 5% sent gebyr, vil din långiver opkræve dig $ 50,00 i sent gebyrer.

Sent gebyr Tidslinje

Hver långiver politik, når sent gebyrer bliver opkrævet er også afhængig af den enkelte långiver. For de fleste långivere, der tilbydes en afdragsfri periode. Dette betyder at hvis din check bliver din långiver en dag for sent, du normalt ikke vil blive ramt med en sen gebyr.

Den afdragsfrie periode ofte spænder fra 10 til 15 dage. Igen, bør du tjekke med din pant selskab for at finde ud af præcist, hvor længe dit afdragsfri periode er, så du sørge for at sende din betaling på inden denne periode udløber at undgå heftig bøde for ikke at betale til tiden.

Sent gebyr Afgifter

Sent gebyrer kan vurderes som et særskilt punkt på din regning den følgende måned. Din långiver kan også automatisk fratrække dine sent gebyrer fra din næste betaling, hvis du ikke sender i de ekstra midler.

Hvis du ikke sender i ekstra midler til at dække den foregående måned sene gebyr, vil du blive betragtet kriminel igen, fordi din regelmæssige månedlige pant betaling ikke vil dække den samlede regning for måneden.

Undgå Mortgage sent gebyrer

Forsinkede betalinger ikke kun koste dig penge, men også skade dit kredit score. Dit hjem er en vigtig investering, og du vil være sikker på du betaler til tiden og holde lånet i god stående når det er muligt. Den bedste måde at undgå sene gebyrer er at gøre din betaling længe inden fristen hver måned.

Et par tips til at hjælpe med at holde dine betalinger på sporet omfatter:

  • Åbn din pant erklæring og eventuelle dokumenter eller meddelelser fra din långiver straks.
  • Oprette automatiske betalinger eller hævninger fra din checkkonto for at automatisere processen, så du kan sikre, at intet går galt.
  • Sæt en påmindelse i kalenderen for at kontrollere, at online regningen betale gik igennem uden problemer, og at betalingen blev anvendt korrekt.
  • Hvis du ved, du vil være sent, kan du også ønsker at kontakte din långiver på forhånd og bede om en forlængelse.
  • Hvis du bliver opkrævet med en sen gebyr fejlagtigt, sørg for at tage skridt til at løse problemet.

Anmodning Fee Waiver

Hvis du gør en sen betaling, vil du blive opkrævet et sent gebyr pr vilkårene i din kontrakt. Hvis det var din første sen betaling og du var tæt på den afdragsfri periode, kan du kontakte din långiver og se, om gebyret kan frafaldes som en engangs-høflighed. Nogle långivere -men ikke alle - vil være villige til at gøre dette én gang.