Pakning for Airplane Rejser: Travel Tips til Carry på bagage

Pakning for Airplane Rejser: Travel Tips til Carry på bagage

Flying er den hurtigste måde at rejse, men det betyder ikke, det er altid det nemmeste. Vide, hvordan og hvad man skal pakke til en 90-minutters udflugt eller en halv dag tur i udlandet er afgørende for at sikre, at du vil blive behageligt og indhold i løbet af din tid på himlen.

Brug disse rejser til at vide, hvordan at pakke carry på bagage.

 1. Hvor lang er din flyrejse? For kortere ture - to timer eller færre - du behøver ikke meget i din håndbagage. Medbring en flaske vand, en lille snack, og noget læse. Hvis du kan lide musik, medbringe din cd eller mp3-afspiller, også; sidder for blot en time kan få kedelige temmelig hurtigt. Klæde sig i lag, så du kan justere til kabinen temperatur, som har tendens til at variere.
 2. Cross-kontinent eller oversøiske rejsende vil have lidt mere med dem. Nogle flyselskaber, som British Airways, give deres passagerer gratis rejser kits, men luftfartsselskaber skærer ned på alle mulige tidligere gratis elementer så være smart og pakke din egen sikkerheds skyld. Dette kan omfatte følgende:
  • En rejse-størrelse tandbørste og tandpasta Pakning for Airplane Rejser: Travel Tips til Carry på bagage
  • Nogle lotion til at modvirke den ekstremt tørre kabineluften
  • Et par sokker til at bære rundt i kabinen (længere tid i et plan kan gøre dine fødder svulmer)
  • En eyemask så du kan sove, uanset solen
  • En bærbar pude
  • Sag og løsning Kontakter, nogle øjendråber, og dine briller (tør, kløende øjne ikke gør for en fornøjelig flyvning)
  • Nogle over-the-counter smertestillende medicin
  • Antibakteriel Håndrensemiddel

  Alt dette er efter eget valg; tage i betragtning, hvad du kan kræve at føle sig godt tilpas under en udvidet flyvning og inkludere det i din carry på taske.

 3. Hvor meget vil du bære med dig under fly rejser? Hvis du ikke er kontrol af alt bagage, kan du ønsker at holde dit fly pose små, og blot fjerne de elementer, du vil fra din vigtigste taske, når du er i luften. Trække en kuffert og en kæmpe pose snacks og magasiner over hele lufthavnen er ubelejligt, for ikke at nævne en hurtig vej til en gnaven stemning.
 4. Husk, rejsende med bærbare computere skal holde computeren i deres håndbagage, så pack til at rumme din bærbare computer.
 5. Vær opmærksom på ting, der ikke længere er tilladt på flyvninger. Før du smider i den neglefil eller din foretrukne lighter til en pre-flight cigaret, skal du sørge for at tjekke Transportation Security Administration lister over tilladte og forbudte genstande om bord på et fly. En fem minutters læsning kan spare værdifulde minutter ved sikkerhedskontrollen.