Paint Ideer til Kids Rooms

Paint Ideer til Kids Rooms

Der er så mange måder, du kan dekorere et barns værelse; du bare nødt til at slå din fantasi løs. For at komme i gang, mener farveskemaer maling, maling kombinationer, maleteknikker og design, der er bedst egnet til børn Mønstrene.

Wall Paint Farveskemaer for Kids

Kommer op med et farveskema til dit barns værelse kan være nemt, når du først oprette et par detaljerne.

Paint Ideer til Kids Rooms

Vælg en Cool tema

Vælg et tema til din overordnede værelse design til at hjælpe indsnævre din maling valg. Måske dit barn har en vis hobby eller interesse. Nogle temaer har deres egen farvepalet. For eksempel kan en spirende videnskabsmand foretrækker et mellemrum tema eller en ultra-teknologi tema værelse. Dit barn kunstner kan foretrække mere dristige og mere overdrevne og kreative rum design.

 • Dinosaur tema farver: brun, grå, himmelblå, store grønne blade, orange og røde lava udgyder vulkaner
 • Science tema farver: Industriel stålgrå Cosmos blå og sølv, hvide stjerner og planetariske farver
 • Kunstner tema farver: Levende primære farver rød, gul og blå, og en bred vifte af nuancer
 • Pige tema farver: Pink, gul og hvid er go-to farver til små piger. Lilla og grøn gøre også store farvevalg for en piges værelse.
 • Boy tema farver: Maskulin farver, såsom brun, blå, grøn, orange og grå passer drengen tema, der er ofte fokuseret på biler, lastbiler, sport og værktøjer.
 • Kønsneutralt tema farver: Gul, grøn og brun gøre fremragende ikke-kønsrelaterede valg for maling farver.

Maleri med farvekombination Style

Paint Ideer til Kids Rooms

Du kan vælge en stil til dit barns værelse, der vil matche dit barns personlighed og interesser. For eksempel kan en sportsentusiast ønsker sports symboler, sport samling remedier og et trofæ display.

Du kan male forskellige sportsgrene logoer på væggen ved hjælp af en stencil enten i en lysere eller mørkere maling farve. Hvis din sport helten har trofæer at vise, kan du angive et specifikt visningsområde ved at bruge en accent væg farve for at fremhæve display væg. Tilføj nogle flydende hylder, og du har en stor spotlight for disse optjente belønninger. Denne idé vil arbejde for enhver tema soveværelse design for begge køn.

Supplerende farver

Paint Ideer til Kids Rooms

Komplementære farver er farverne modsat hinanden på et farvehjul. Disse to farver virkelig supplerer hinanden og gøre store farveskema valg. Disse kombinationer kan anvendes til enten køn eller for en kønsneutral værelse design.

 • Rød og Grøn: En sofistikeret rød og grøn værelse er kønsneutralt og gør en slående værelse design. Maling tre vægge grøn og en accent væg i rødt. Gå så lys eller mørk i nuancer som du vil.
 • Blå og Orange: En blå og orange værelse gør mere end bare pop - det giver energi. Vælg en af ​​farverne i tre vægge og den anden vil blive brugt på din accent væg. De er gode farver til en sports tema værelse.
 • Gul og Lilla: Intet siger posh bedre end kombinationen af gul og lilla. Vælg en til accent væg og begynde udsmykning. Du ønsker måske at stencil prikker på accent væggen med den farve, du har valgt til de tre andre vægge eller gå med en kølig stencil design.

Maleri Teknikker

Nogle af de nemmeste måder at skabe en unik og spændende børneværelse er med maleteknikker. To foretrukne teknikker er striber og stencils. Hvis du er særligt vovemod, trække på hjælp fra dine børn til at bruge flere farver til at trykke deres hånd udskriver på væggen. Dette kan gøres vilkårligt eller til dannelse af en hånd-print vandret stribe på en eller alle vægge.

Paint lodrette eller vandrette striber

Du kan enten gå lodret eller vandret med dine striber. En teknik er at skifte med en flad stribe og blank stribe sekvens. For en subtil stribe, vælge to nuancer af dit barns yndlingsfarve, en lysere end den anden.

Hvis du vil have en dramatisk stribe effekt, kan du gå med mere end to nuancer eller farver. Og endnu en anden teknik er at variere bredden af ​​striber, såsom en bred grøn stribe, en smal lyserød stribe og en bred grøn stribe.

For vandrette striber, kan du ønsker at gå til en dramatisk effekt ved hjælp af kun tre striber af varierende bredder og forskellige farver eller bruge diskrete farver og male hele væggen i striber.

Tips til maling af striber:

 • Omhyggelig måleorganer pæne lige linjer.
 • Påfør en base coat af en af ​​stribe farver du ønsker at bruge som et lysegrønt.
 • Tillad base coat tørre i 24-48 timer.
 • For de bedste visuelle effekt striber skal være mellem 4-12 inches lang.

Stenciling Designs

Paint Ideer til Kids Rooms

En anden stor maleri teknik, der er meget billige er stenciling. Disse kan være store stencils til dækning en hel væg, skaber grænser, medaljoner eller tilfældigt placeret stencils, såsom blomster, sommerfugle, dyr og andre ikoniske billeder. Vælg din base væg farve til soveværelset og derefter accent farve (er) til dit stenciling projekt.

Tips til stenciling vægge:

 • Sørg for, at basen maling på din væg er tørt.
 • Flade Vippet og dome stencil børster er de mest almindeligt anvendte.
 • Brug malere tape til at fastgøre stencil til væg.
 • Punktering teknik kræver aflytning eller duppe maling mod stencil.
 • Hvirvlende teknik kræver flytte pensel i cirkulære bevægelser.
 • Løft forsigtigt stencil fra væggen for ikke at tvære maling.

Gør brug af Color Charts

De fleste producenter af maling give kunderne maling diagrammer designet til at hjælpe med at gøre farvevalg let. Virksomheder som Sherwin-Williams, Benjamin Moore og BEHR også online maling diagrammer. Nogle giver et online program, der giver dig mulighed for at uploade et billede af dit værelse til at prøve forskellige maling farver virtuelt. Disse værktøjer kan sikre at du får maling valg, du vil være tilfreds med, og dine børn vil elske.