Pain Relief: Genital smertelindring Tips

Lyskesmerter kan være forårsaget af brok

Brok er en af ​​de mest udbredte årsager til lyskesmerter. Når et organ stikker forbi væggen, der holder det på plads, en brok former. Lyske brok indebærer fremspring i lyskekanalen nær kønsorganerne. Denne type brok er den mest almindelige tilbagevendende form af dets type. Når dette fremspring sker, kroniske lyskesmerter er ofte et resultat. De mest almindelige årsager til brok er naturlige svaghed, overdreven eller forkert løft, hoste for hårdt, eller kirurgiske problemer.

De mest almindelige symptomer på en brok er smerter, ubehag, en bule i lysken, svaghed og træthed. Da der er mange typer af brok, kan symptomerne undertiden variere afhængigt af den type, du kan opleve.

Brok bør ikke tages let på. Hvis du tror, ​​du kan opleve symptomer på en brok, er det vigtigt, at du konsultere en kliniker for øjeblikkelig lægehjælp.

Denne Ens for pigerne: Årsager til Lyskesmerter i Kvinder

Kvinder er lige så modtagelige for smerter i lysken som mænd. Forhold som muskel stammer, infektioner, nerve fastklemning og herpes krydse barrieren mellem kønnene. Men der er nogle årsager til lyskesmerter, der er reserveret til damerne:

 • Osteitis pubis- Mens denne betingelse kan påvirke mænd, er det langt mere almindelig hos kvinder. Osteitis pubis er en betændelse i brusk, der forbinder den forreste del af de to ben af ​​bækkenet. Årsagen til denne lidelse er ukendt, men genital smerte er symptom.
 • Æggestokkene cysts- De kvindelige kønsorganer er opstaldet i den nedre del af bughulen. Hvis noget går galt, smerter i lysken er sandsynligt. Ovariecyster, som kan forekomme i enten ovarie og varierer i størrelse og indhold, er den mest almindelige årsag til denne type af ubehag.
 • Endometriosis- Under menstruationscyklus, vil slimhinden i livmoderen tykkere og skifte ham ud, ofte forårsager kramper og ubehag. Undertiden dette væv måde migrerer udenfor livmoderen, hvor det går gennem de samme hormonalt-inducerede ændringer. Dette kaldes endometriose og det kan forårsage lyske og genital smerte.
 • Underlivsbetændelse sygdoms- Hvis livmoderen, livmoderhalsen eller vaginale kanal er betændte, vil der være ømme og ømhed på undersøgelse eller med kontakt, og generaliseret smerter i lysken og kønsdelene.

Alle disse forhold kan behandles. Som altid kan tidlig diagnose bringe lindring og effektiv behandling.

Bare for Boys: Årsager til Lyskesmerter i Mænd

Det er ofte brugt til komiske effekt, og også i dramatiske øjeblikke - en hurtig spark til lysken, og en fyr er nede til tælling. Kom knytnæveslag eller spark i kønsdelene er blot en årsag til mandlig genital smerte, men der er andre, der har noget at gøre med defensive manøvrer. Årsager til lyskesmerter (lyske og testikel er udtryk, der ofte bruges i flæng til at beskrive denne region af kroppen hos mænd) spænder fra mild til alvorlig, men husk på, at pludselige og akutte smerter i testiklerne aldrig bør ignoreres; det kan være tegn på en medicinsk nødsituation kaldet testikel torsion.

Her er nogle almindelige årsager til lyskesmerter:

 • Betændelse i epididymis: Dette er den rørformede struktur, der forbinder testiklerne og sædlederen (hovedkanalen, der bærer sæd fra epididymis til ejakulation kanalen). Betændelse forårsager hævelse af pungen, testikel smerter, bækken ubehag, brændende med vandladning, og eventuelt feber. En infektion i urinrøret eller blæren er normalt årsag til denne tilstand.
 • Lyskebrok: Hvis der findes en lille split eller defekt i væggen i et organ hulrum, kan væv rage igennem det, hvilket resulterer i en brok. Symptomer på en lyskebrok omfatter en lyske klumper og / eller lokaliseret hævelse, der kan eller ikke kan være smertefuldt. Den klump kan blive større eller såret mere ved fysisk anstrengelse, der forårsager en stigning i intra-abdominale tryk (som tunge løft eller hoste).
 • Nyresten: Når faste masser af små krystaller, der danner i nyrerne passere gennem urinlederen i urinrøret (i penis), kan mænd oplever alvorlige genital smerte. Andre symptomer omfatter blod i urinen, hyppig eller overdreven vandladning og smerter, der starter i flanken og bevæger sig ind i lysken.
 • Testikelkræft tumor: En godartet eller ondartet tilstand kan være kilden til mandlige genital smerte.
 • Testikel torsion: Denne betingelse indebærer en reduktion eller standsning af blodgennemstrømningen fra testiklen og er en medicinsk nødsituation.
 • Prostatitis: Hvis prostata er betændt, symptomer omfatter smertefuld vandladning, feber og smerter i pubesområde og bækkenbundsmuskler.

Testikeltorsion forårsager smerte og Testicle Loss

En testikeltorsion er en farlig tilstand, der involverer vridning af sædstrengen og eventuel tab af blodtilførslen til testikel. Uden blodgennemstrømning, kan testikelvæv ikke længere overleve. Som et resultat er denne pinefulde tilstand er en af ​​de mest almindelige testikel smerte årsager, og også en almindelig årsag til adolescent testikel tab. Testikeltorsion kan påvirke mænd i alle aldre, og i de fleste tilfælde skyldes en anatomisk abnormitet som spontant tillader sædstrengen at vride. Når dette sker, vil testikeltorsion skabe ulidelig ensidig testikel smerter.

Kirurgi er nødvendigt at korrigere testikeltorsion. Hvis tilstanden ikke behandles hurtigt, vil symptomerne stige, og i sidste ende medføre testikel tab. Smerte kan opstå i testiklerne og kan også omfatte hævelse af vævet. Andre symptomer på testikeltorsion omfatter:

 • Mavesmerter
 • Elevation af testikler
 • Feber

Hvis du tror, ​​du kan have testikelkræft torsion, søge lægehjælp omgående. Selv om denne betingelse kan undertiden være pinligt, er det vigtigt, at du får professionel hjælp.

Hvad er en Hydrocoele?

En hydrocoele er en indsamling af væske, der omgiver testikel ved at besætte den plads kaldes tunical vaginalis. Denne betingelse, som kun forekommer hos mænd, forårsager genital smerte og hævelse. Når hydrocoele begynder, er det normalt smertefrit. Da betingelsen skrider frem, kan smerten stige og andre symptomer kan opstå.

De fleste tilfælde af hydrocoele er medfødt, hvilket betyder, at de forekommer i unge drenge fra fødslen. I disse tilfælde er problemet som regel løser sig selv inden for et år efter fødslen. Hvis tilstanden fortsætter, til kirurgisk opløsning måske nødvendigt at løse problemet. Sekundære hydrocoeles vil påvirke mænd i alle aldre, og vil forekomme på en eller begge sider af pungen, der forårsager smerte og andre skadelige symptomer. Symptomer på hydrocoele omfatter:

 • Smerte, med mulig infektion
 • Forstørret pungen
 • Tunge eller trække fornemmelser

Hvis du er en mand, der oplever hydrocoele, er det vigtigt, at du kontakter en læge med det samme. Generelt kan hydrocoele løses nemt med professionel assistance.