På gym: Korrekt elliptisk maskine Brug og etikette

Elliptiske maskiner er undertiden benævnt crosstrainere eller elliptiske undervisere. En maskine, der holder stille og udnyttes med henblik på at simulere enten løb eller blot walking, behøver elliptiske maskiner ikke lægge så meget pres på dine led, når du bruger dem. En direkte følge af brugen af ​​denne maskine er, at du bør være i stand til at skære ned på risikoen for at udvikle skader, der er af betydning natur. Brugere af elliptiske maskiner er helt i ansvaret for resistens præferencer, der er fastsat på maskinen, og som sådan er i stand til at ændre intensiteten af ​​det ikke-impact træningsapparater, der er karakteristisk for maskinen, fra lav til høj.

Korrekt holdning Feet

Når du får på en elliptisk maskine, vil du ønsker at placere dine fødder på pedalerne på en sådan måde, at deres indvolde er selv med de indvendige kanter af pedalerne. Det er også ingen bekymring hvis dine fødder er tættere på bagsiden eller forsiden af ​​foden senge, så længe dine hofter er linet op jævnt fra begyndelsen.

Bækken-Abdominal holdning

Korrekt placering af dit bækken og din mave er vigtigt, og dette indebærer skubber dit bækken fremad, mens på samme tid trække din mave ind i din ryg. Hele pointen med dette bækken holdning er at etablere en neutral rygsøjle position, et grundlæggende behov i alle effektive øvelse bevægelser. Denne neutral position vil også begrænse den belastning, at din ryg vil udholde i løbet af denne træning.

Arm Position

Når du er på ellipsetræneren, træk begge dine skuldre ned, mens også at trække dem tilbage, som du fat i håndtagene på elliptiske maskine. Husk at holde en subtil bøjning i albuerne. I løbet af hele denne tid, bør du dobbelttjekke din position til at sikre, at dine skuldre og hofter stadig står til fronten.

Motion Bevægelse

God bevægelse, mens du arbejder ud på en elliptisk maskine, afhænger af en samtidig bevægelse af dine arme og dine ben. For at beskytte mod vildt flailing om eller hoppe rundt på maskinen, juster spændingen indstillingen. Målet er at holde dine bevægelser glat, mens på samme tid fluid. Når du begynder at hoppe rundt, er det tid til at øge modstanden indstillingen maskinens.

Korrekt Etikette

Etikette mens du bruger den elliptiske maskine kan betragtes næsten lige så vigtig som dens rette brug. Hvis du ikke følger denne etikette kan resultere i, at du er offer for beskidte ser fra de øvrige gym deltagere. Nogle af de grundlæggende omfatter konstante brug af deodorant, da du vil være svedig på maskinen, mens du bruger den. En anden god regel om etikette er at sikre, at du bære tøj, der ikke er stram eller afslørende, som næppe nogen vil gerne se glimt af dine kropsdele, som du arbejder på maskinen.