På arbejde? 5 enkle Flytter til tonet Arms

Hvem sagde øvelser kan kun ske på gym? Begynde at drage fordel af dit hurtige pauser i løbet af arbejdsdagen ved toning din arm flab med disse to-minutters øvelser; resultaterne vil chokere dig!

1. Tricep Dips

Begynde at sætte din stol til stor nytte ved at bruge det til at tone dine triceps. Begynd med at sætte håndfladerne i slutningen af ​​stolesædet med fingrene hængende, med en svag bøjning på albuerne. Så scoot røven ud af stolen og bringe dine ben ud for at gøre en drejning med din krop. Så bøje dine albuer kontinuerligt, og samtidig holde dem tæt ind til kroppen.

2. Military Press

Til træning dine skuldre, tage to lette vægte i hver hånd. Så gør en 90 graders vinkel med albuerne og har håndfladerne vender fremad. Løft derefter vægtene over hovedet uden at låse dine albuer, og vende tilbage til udgangspositionen. Gentag. Prøve at holde et let greb om vægt, snarere end en stram og spændt én.

3. Hammer Curls

Tone op din biceps og underarm med hammer krøller. Snup en vægt i hver hånd. Sæt dig på din stol, med skuldrene tilbage, og ryg. Sænk begge hænder til dine sider, og derefter ensidigt løfte hver hånd til din skulder, og holder din tommelfinger opad og håndfladerne vender indad.

4. Arm Hæver

Udøve dine deltoids ved at holde en vægt i begge hænder. Dernæst sidde med dine skuldre tilbage og tilbage lige med dine mavemuskler engageret. Derefter sænke dine hænder på dine sider. Med armene lige og tommelfingre nedad, hæve armene til skulderhøjde foran dig. Så lavere og gentag.

5. lateral rejser

Prøv at gøre laterale raises at styrke dine deltoids, biceps, triceps og underarme. Start med at sidde på din stol, og sørg for at holde din ryg lige og skuldrene tilbage. Med en let vægt i begge hænder, sænke dem til dine sider. Så med en lille bøjning i albuen, hæve armene ud til siden til bør højde. Vend tilbage til startpositionen og gentag.

For at gøre disse øvelser, kan du prøve at holde en lys 2-5 pund håndvægt på dit skrivebord. Hvis du donâ € ™ t ønsker at bruge en håndvægt, ved hjælp af andre objekter som en papirvægt fungerer godt også. Bare sørg for at bruge to objekter, der er den samme vægt, når du udfører hver øvelse. Desuden vil hver øvelse arbejde dine mavemuskler, hvis du sørge for at holde dem beskæftiget hele.