Overvindelse panikanfald i relationer

Overvindelse panikanfald i relationer


Har du brug for hjælp at overvinde panikanfald? Er du har negative følelser og frygt for dit forhold? Lad råd fra vores dating coach hjælp sæt dig fri.

At overvinde panikanfald

Reader Spørgsmål

Jeg håber, at du kan hjælpe mig redde mit forhold. Min partner og jeg har været sammen i kommer op 2 år. Vi har et vidunderligt forhold og ikke kun alle tænker så, men det gør vi. Vi har lige købt et hus sammen og havde en meget stressende tid med markedet for fast ejendom at gøre det (ikke så meget mellem os). Under stress af at flytte, jeg begyndte at have panikanfald om vores forhold. Du ser Jeg er en af de mennesker, der desværre giver op på tingene. Jeg havde en dårlig drøm samtidig have alle disse panikanfald, at jeg slog op med min kæreste og fortalte ham, at jeg ikke elsker ham mere. Det irriteret mig så meget siden vågne op fra den drøm, jeg har været negativt om alt. Tankerne har været så ubehagelig, at jeg er bekymrende jeg er begyndt at tro på dem.

Det vigtigste er jeg ikke klar over var der forskellige typer af kærlighed. For så længe jeg have troet, at lovey Dovey fase varer evigt, og det er, hvad ægte kærlighed er. Derfor har jeg været betvivle vores kærlighed, fordi vi har gjort det forbi lovey Dovey etape (som jeg har ikke før) i, hvad nogle mennesker kalder ægte kærlighed. Da jeg ikke håndtere forandring meget godt jeg har forvekslet det med måske ikke elske min partner længere i stedet for at indse det er en god ting, vi er nået til dette stadie.

Hvordan kan jeg bare stole på det, vi har, og holde op med at tænke negativt og bare være i kærlighed som jeg ved inderst inde er vi?

- Bidraget af: Son

Ekspert Svar

Kære søn,

Det meste af den tid, jeg kan ikke huske mine drømme. Dem, jeg husker en tendens til at være dem, der har forårsaget mig nogle angst. Jeg har også haft en drøm om, at min partner havde en affære. Jeg vågnede vred på ham og opretholdt en gnaven holdning resten af ​​dagen. Jeg kunne ikke ryste den nagende følelse af at blive forrådt. Som et resultat, jeg gik til boghandel for at lære om betydningen af ​​drømme. Tag ikke dine drømme bogstaveligt. Den bedste måde at forstå dine drømme er at holde et tidsskrift. Du kan bruge tidsskriftet til at spore tegn, farver osv der synes at være tilbagevendende. Lære, hvad disse symboler vil give dig indsigt i, hvad drømmen. Jeg elsker tanken om, at drømme også give oplysninger om, hvordan at løse vores problemer. Tricket er at forstå symbolikken i drømme og journalisering er en måde at gøre dette. Et andet tip er, at der er en tankegang, der siger, at hvert tegn i en drøm repræsenterer en del af os.

Det gør mig spekulerer på, om stress og panikanfald, du oplever i din vågne timer, er nu invaderer din søvn timer for at hjælpe dig med at 'se' løsninger til at styre din angst? Dreaming vil hjælpe dig med at sætte en vis afstand mellem de faktiske erfaringer og lade dig være iagttageren. Jeg er ikke en drøm tolk, men en plausibel fortolkning af din drøm (hvis alle tegn er dig), er, at du ønsker at slå op med den del af dig selv, at erfaringer panikanfald. Panikanfald gør du føler ude af kontrol, og du er nu i en plads i dit liv, hvor du er glade og tilfredse. Derfor vil ønsket om at kontrollere, hvad der synes ude af kontrol gør en masse forstand. At se en læge og taler om, hvordan stress ødelægger ravage på din krop er en måde at lære om de mange løsninger til rådighed til styring af panikanfald og angst. Sammen de to af jer kan komme op med en plan for styring af din stress.

Den anden del af dit spørgsmål synes at være at spørge, hvordan kærlighed og parforhold ændre sig over tid. Selv om det er rigtigt, at den »bryllupsrejse" fase varer 2 til 3 år, betyder det ikke, at den »lovey Dovey 'fase har til slut. Relationer gå gennem toppe og dale. Jo længere forhold, jo mere top og dal oplevelser, du vil have. Når et par oplever en dal fase, er det tid til at få kreative og ud af rutinen. Dette er en god mulighed for dig at sidde ned med din partner og tale om, hvordan tingene ser ud til at være rutine for dig og spørge ham, om han føler det samme. Brainstorm hvad de to af jer kan gøre for at bringe nogle sjov, spænding og lidenskab i forholdet. Ikke blot vil dette åbne kommunikationslinjer, vil det også bringe dig tættere sammen som du både arbejde for at forbedre forholdet. Panikanfald og negativ tænkning arbejder sammen i en cirkulær måde. Din tankegang bidrager til dine følelser og dine følelser spiller fra din tankegang. Betydning, at stress i bevægelse har lingered og nu bidrager til dine negative følelser om dit forhold. Kombiner dette med de normale ændringer, at alle relationer oplevelse. Problemet er at du ikke kan se dette som to separate spørgsmål, men snarere et stort problem. Ved at styre din angst, vil du være i stand til at arbejde på dit forhold. Start med at lave en aftale med din læge.

~~ Lori

Panik tilstand

Reader Spørgsmål

Den pige, som jeg havde været dating sluttede vores forhold at sige, at hun var i panik tilstand. Vi havde en meget god ting at gå i flere måneder. Hun sagde, at hun elskede mig, men hun kunne ikke begå, fordi det gjorde hende føle sig utilpas. Nu nægter hun at tale med mig eller om, hvad der skete. Jeg tror på grund af hendes ru fortid (forældre døde alt for tidlige død, mislykkedes ægteskab) - hun er jaded mod en fremtid med nogen, der måske tage sig af hende. Jeg har siden lade hende gå, men nu kan jeg ikke holde op med at tænke på hende. Jeg har tænkt mig skør - forsøgt alt for at stoppe! Jeg har en stærk følelse, som hvis denne ikke burde have gled gennem mine fingre. Jeg ved ikke, hvordan man håndterer det? Nu føler jeg mig alle de coulda, woulda, shoulda følelser og ved, at der kan være nogen lukning i sigte. Nogen forslag til hvad jeg skal eller kan gøre? Skal jeg forsøge at komme igennem til hende? Det har virkelig negativt påvirket mig - Bidraget af: J

Ekspert Svar

Dear J,

Afvisning er svært uanset hvilken side du er på; den modtagende eller gør. Alt andet lige, ville de fleste mennesker foretrækker at være den "gør" den afvisning, så den 'væren' afvist. Vi personliggøre afvisning, vi ønsker at forstå det eller finde skylden. Vi ønsker alle at vide 'hvorfor' afvisningen skete.

Når vi søger efter mening i afvisningen, vi holder på det. Dette er, hvad du laver. Din kæreste hovedsagelig fortalt dig, er du ikke den ene for hende. I stedet for at tage hendes ord og acceptere, at hun ved, hvad hun vil, og hvem hun ikke gør, er du forsøger at undersøge årsagen til hendes beslutning. Det er ikke fair at hende eller til dig. Afvisning er ikke personligt. Jeg ved, at det føles personligt, men det er bare din egoets måde at beskytte dig.

Accept afvisning betyder, at du vælger at bevæge sig fremad. Accept betyder ikke, du er enig eller endda tror beslutningen om afvisningen var et godt. Det betyder blot, du indser du ikke kan kontrollere situationen eller den anden person. At acceptere et resultat er som at åbne et vindue og lade en frisk brise i; det er en ny måde at se på dit break-up. Du er en stor fyr, og hun er en stor gal, du er bare ikke stor for hinanden. OK, hvad nu? Nu får du tilbage derude og begynde at møde nye mennesker og dating. I første omgang kan du have at fake din entusiasme, indtil du virkelig er begejstrede møde nye kvinder.

Jeg kan fortælle dig med sikkerhed, når du accepterer og give slip på fortiden, vil du møde en person, der er fantastisk til dig. Når det sker, når du ved, hvor vidunderligt det føles at være sammen med en kvinde, der kan lide dig og ønsker at være i en langsigtet fast forhold, vil du spekulerer på, hvorfor det tog så lang tid at give slip på din ex.

~~ Lori

Forholdet Angst

Reader Spørgsmål

Jeg fik i et forhold med en kvinde par måneder tilbage, og det varede omkring et år. Det var min første gang nogensinde at være sammen med en kvinde, men for hende, kyssede hun mænd og kvinder, som om det var en ting at gøre med hende. Men hendes tidligere forhold var med mænd, men de ikke vare meget længe på grund af hendes forlader uden grund. Mindst det var, hvad jeg fik at vide. Jeg var meget sårbar, og du ville tænke "hvorfor bare gå med en mand", men i min egen fortid jeg havde ingen mor eller far figur og jeg blev opdraget af kvinder. Jeg havde komfort kvinder, men ønskede komfort i en mand. Når jeg kom tæt på en mand, jeg var bange for afvisning. Ikke desto mindre, for jeg havde det tomrum i mit liv, jeg var bare på udkig efter nogen til at elske mig betinget og ubetinget. Det gjorde ikke noget, hvis det var en dreng eller pige. Vi var fra og til meget på grund af den manglende tillid, som jeg havde på grund af sin fortid kysse andre. Kommunikation var ikke godt. Hun fortalte ikke sin bedste vens om vores forhold. Jeg regnede det tid jeg træde tilbage, fordi jeg kun var såre mig selv. Vi gjorde det hele sammen, og så lige pludselig stoppede vi gør mange ting i forholdet. Jeg ved, i relationer, som du har at pifte det lidt op, når det sinker og så jeg forsøgte. Sex blev mindre og besøg samt. Jeg allerede havde det i mit sind, at hun havde mødt en anden. Men jeg ønskede ikke at rod op og komme ind i en anden indlæg falske beviser. Jeg gjorde en masse bruddet op på grund af mine intuitioner og forsøgte at have et venskab, men det fungerede ikke. Hun holdt kører tilbage til mig. Jeg var manipuleret til at komme tilbage med hende og tænker tingene vil blive bedre. Jeg tog hende tilbage, men derefter i slutningen hun dumpede mig og sagde, at jeg havde problemer. Hun sagde, at hvis jeg var nede, var hun nede, hvilket gjorde forholdet ned. Hun brugte derefter min fortid imod mig at kalde mig en homo, at hun skulle aldrig tilladt mig ind i hendes liv, og at jeg burde værdsætte gode folk. Hun sagde også, at hun var glad for hvad der skete for mig i fortiden, og hun kun havde sex med mig bare for at lukke mig op. Oh og når jeg ser hende på funktioner har jeg angstanfald. Hvad skal jeg gøre, og efter at have læst det, hvad er dine tanker?

- Bidraget af: (udsatte)

Ekspert Svar

Kære Sårbar,

Jeg tror, ​​du er "på udkig efter kærlighed alle de forkerte steder." Du er tiltrukket af mænd og men du ikke har udforsket denne slags forhold af frygt. Der kan være andre årsager til det så godt, men på bundlinjen er du ikke være tro mod dit hjerte. Ved ikke at være autentisk, du endte i et forhold med en kvinde, der havde sine egne problemer, og som sådan, er forholdet ikke var meget tilfredsstillende for nogen af ​​jer. Alt dette kan bidrage til at forklare, hvorfor du har angstanfald. Angst er ikke dårlig; det er kroppens måde at fortælle dig, at der er en stor mængde af frygt i dit system. Denne høj lydstyrke kan være invaliderende (dvs. angstanfald), hvis lov til at fortsætte med at bygge uden lindring kilden til frygt.

Kom til kilden til din frygt vil tage nogen tid. Efter at have læst dit spørgsmål, er der en række forskellige frygt på din tallerken og sortering det kan tage noget tid. At tale med en professionel vil hjælpe en hel del, og kan fremskynde processen. Hvis penge eller forsikring er en bekymring, mange tjenester derude tilbyde rådgivning om en glidende skala. Du vil finde det nyttigt at tale med nogen, der har erfaring og viden i og sundhed homoseksuelle liv. For at finde en rådgiver med dette speciale i dit område, vil jeg foreslå du bruger internettet. Når du begynder at tage din frygt, vil angst mindske en hel del.

~~ Lori