Overvinde fælles Indbrudstyveri problemer

Overvinde fælles Indbrudstyveri problemer


Hvis du får klar til at begynde at træne din hvalp eller voksen hund, er det en god ide at gøre dig bekendt med almindelige årsager til indbrud problemer. Dette vil hjælpe dig med at forberede de potentielle faldgruber, du er tilbøjelige til at opleve undervejs og give dig et grundlag for indførelse af realistiske forventninger til uddannelsesprocessen.

Om Indbrudstyveri Problemer

Uddannelse din hund til ikke at gå til badeværelset i huset kan være meget udfordrende, og det er ofte meget frustrerende for de mennesker og hunde, der er involveret. Indbrud et kæledyr tager tid, tålmodighed og en forpligtelse til at undervise ønskede adfærd gennem positiv forstærkning.

Det er vigtigt at indse det er uundgåeligt, at du vil opleve nogle problemer undervejs. Det er ikke realistisk at forvente, at dit kæledyr vil straks fange på hvad du forsøger at undervise eller at ulykker ikke vil ske, selv efter din hund begynder at lære de ønskede adfærd.

Du kan finde potte uddannelse din hund til at være langt mindre stressende, hvis du er klar over hvad der fører til fælles indbrud problemer, der opstår i løbet af processen. Du skal blot være klar over, hvad de skal forvente, kan hjælpe dig med at indse, at tingene forløber som de skal, selv når det ser ud som du får ingen steder. Dette vil også hjælpe dig med at træffe korrigerende foranstaltninger med det samme.

Beskæftiger sig med fælles Indbrudstyveri problemer

Sundhedsmæssige problemer

Nogle problemer, at hunde oplevelse under indbrud kan faktisk være tegn på sundhedsproblemer. Hvis dit kæledyr synes at belaste under vandladning, for eksempel, kan dette være et tegn på nyresten eller en blære infektion. Hvis frekvensen af ​​vandladning ulykker synes at øge snarere end falde, som du går igennem uddannelsesforløbet, kan din pooch skal kontrolleres for diabetes. Hvis hyppige ulykker begynder at ske efter din hund er blevet stueren, kan hunde urininkontinens være årsag til problemet. Hvis du observerer noget, der kunne være et sundhedsmæssigt problem i stedet for en uddannelse problem, straks tage din hund til dyrlægen for en helbredsundersøgelse.

Unøjagtige antagelser

Pet ejere ofte begå den fejl at skyde skylden på deres kæledyr for indbrud problemer. Frustrerede ejere, der føler, at de har gjort deres bedste for at undervise deres kæledyr hvad de skal gøre, kan bestemme, at dyrene er for dovne, stædig eller dum for at lære den ønskede adfærd. De kan kaste op deres hænder i frustration og hævder, at deres hunde blot "ønsker" at ødelægge tæppet eller gøre huset lugter dårligt.

Mens udtrykke frustration på denne måde kan være forståeligt, er det ikke korrekt. Så længe der ikke er en underliggende sundhedsproblem forårsager indbrud udfordringer, kan din hund lære passende badeværelse adfærd. Dit kæledyr har ikke nogen "ønsker" forbundet med at gå på toilettet. Der er intet at vinde ved at skyde skylden på dit kæledyr for indbrud problemer. I stedet fokusere din energi på at se på, hvad du kan ændre i uddannelse for at sikre, at de ønskede adfærd bliver korrekt styrket.

Uddannelse problemer

De fleste indbrud problemer forbundet med, hvordan ejeren håndterer uddannelsesprocessen. For uddannelse til at arbejde, skal du bruge egnede hund uddannelse teknikker på et ensartet grundlag i løbet af en periode.

Korrekt indbrud træning indebærer at hjælpe din hund udvikle et sædvanligt tidsplan for at lindre sig selv. For eksempel, er du nødt til at begynde ved at vælge en placering, hvor du vil lære din hund at gå på toilettet. Dernæst skal du tage din hund til at samme sted flere gange om dagen efter en konsekvent tidsplan, der giver mening i lyset af de tidspunkter på dagen, at din hund spiser og drikker.

Når din hund går på toilettet i det rigtige sted, belønne adfærd med ros. Du kan også ønsker at vælge en uddannelse sætning eller et ord til at associere med passende badeværelse adfærd.

Problemer udvikle sig, når hundeejere indarbejde straf for fejl og uheld i processen. Der er intet at vinde ved at straffe en hund for at gøre en fejl, og dette kan faktisk føre til tilbageslag i uddannelsesprocessen. Andre almindelige uddannelse problemer omfatter manglende konsekvens med hensyn til tidspunkt og / eller placering, manglende rose ønskede adfærd, og stoppe den formelle uddannelse proces for tidligt.

Forpligte sig til uddannelsesprocessen

Med undtagelse af sundhedsrelaterede problemer, de spørgsmål, der kan have en negativ indvirkning på indbrud succes er ejer (eller træner) problemer i stedet for problemer med hunden. Som et kæledyr ejer, er det op til dig at erkende betydningen af ​​din rolle i uddannelsesprocessen og at forpligte sig til at bruge egnede teknikker til at hjælpe din hund at lære, hvad de skal gøre. Når du gør det, vil du være i stand til at gøre fremad fremskridt i dine bestræbelser på at kunne stueren din elskede pooch.