Overvægt Ages Us hurtigere

Vi ved alle, at det at være overvægtige eller fede kan udgøre trusler mod vores sundhed, især i en ung alder. Men hvad virkninger gør overvægt eller fedme har på selve aldringsprocessen?

Fede børn bliver fede voksneFørst og fremmest er denne fedmeepidemi har en dybtgående indvirkning på vores nations børn. En tredjedel af børnene i Amerika er enten overvægtige eller fede. Som følge heraf er disse børn oplever helbredsproblemer, der tidligere kun plaget vores nations voksne, herunder forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, og type 2-diabetes.

Overvægt Ages Us hurtigere

Undersøgelser har vist, at overvægtige eller fede børn er mere tilbøjelige til at blive overvægtige eller fede voksne. Ikke alene fedme øger risikoen for flere sundhedsspørgsmål, er ny forskning afslører, at det aldre os hurtigere. En stor undersøgelse fra London fandt, at fedme fremskynder modningen mere markant end rygning. En gruppe forskere fra både USA og Storbritannien fandt beviser for, at fedt hastigheder op aldring ved at fremskynde oprulning af livsvigtige DNA-strukturer inde i vores celler. Forskerne opdagede, at den overskydende vægt en person bærer forårsager hans eller hendes celler til at virke ældre på molekylært niveau.

Disse forskere konkluderede, at være overvægtige eller fede tilføjer op til næsten ni år for at din krop. Derfor, hvis de alvorlige sundhedsmæssige risici forbundet med at være overvægtige eller fede, er ikke skræmmende nok til at motivere dig til at få sunde, muligvis din forfængelighed vil. Desværre, da vores nation er så besat af unge, som det er med tynd, kan du føle ekstra pres for at se ung ud over den allerede overvældende pres for at være tynde. Hvis du tænker på, at de ekstra pounds kan gøre din krop næsten et årti ældre, bliver overvægtige eller fede ældes dig mere end du måske tror.

Fedme Påvirker LivskvalitetIkke alene overvægt og fedme indvirkning levetid, men også påvirker livskvaliteten. Den negative sundhedsmæssige konsekvenser det har på vores kroppe gør livet vanskeligere, smertefuld, og dyrt - og mindre behageligt. Overvægt kan påvirke vores samlinger, hvilket gør det vanskeligere og ubehageligt at være fysisk aktive. Ikke alene kan det hæmme vores evne til at gøre det gennem en workout session, kan det gøre livets daglige aktiviteter vanskeligere. Badning, dressing, og selv spiser er sværere for mennesker med overvægt, især ældre amerikanere. Igangværende problemer såsom vejrtrækningsbesvær, træthed og depression øger sandsynligheden for, at man vil have en hårdere tid at udfylde dagligdags aktiviteter.

Overvægt Ages Us hurtigere

Uanset hvad din grund til at ønske at tabe sig og leve et sundere livsstil, er det vigtigt at starte nu. Jo længere du venter med at tabe, jo mere du har at tabe i form af gode leveår.