Overlevende på Starbucks for et år - kan det gøres?

En Seattleite opkaldt Smukke Eksistens (hendes rigtige juridiske navn) besluttet at udfordre sig selv til at spise kun Starbucks fødevarer til hele 2013. Hun opdaterer jævnligt sin blog, For1YearOfMyLife.com.

Hun oplyste, at kosten går godt, og at hun har tabt sig.

Det ulmende spørgsmål er: Kan denne bedrift ske healthfully? Starbucks uden tvivl er kommet op med nogle store, sundere muligheder for at spise ... lejlighedsvis. Men hele året? Nå, selvfølgelig kan det være sundt, til et punkt. Det afhænger af den enkelte person, og hvad de vil vælge. Og for de fleste alle, det er ikke den sundeste måde at pleje din krop.

Overlevende på Starbucks for et år - kan det gøres?

Mangel på visse næringsstoffer

Starbucks gør et fantastisk arbejde for at tilbyde et større antal sunde menupunkter. Men det er ikke forventes at dække alle de næringsstoffer, der er nødvendige, og kosttilskud kan være nødvendig, mens du følger denne diæt i et helt år. For eksempel mangler et år med Starbucks den rette mængde omega-3. En typisk sandwich vil kun give 5 g fiber for en daglig total fibre omkring 15 g, langt mindre end den anbefalede 25-38g for de fleste mennesker.

Kolesterol / mættet fedt

Panini og Bistro Boxes har deres rimelige andel af uvelkommen kolesterol og mættet fedt. Så hvis du prøver at holde sig væk fra dem, ja, held og lykke. For dem der ønsker at holde sig til en vegetarisk kostplan, de eneste fødevarer i sandwich kategori er æg salat, brændt vegetabilske Panini og ristede tomat Mozzarella Panini. Lyder lækker, men jeg ønsker ikke at spise de 50 gange om året! Hvis du forsøger at spise Vegansk, glem det!

Mejeri

Hvis du prøvede at undgå mejeri grundet laktoseintolerans, allergi eller bare en aversion, ville du være hårdt presset til at forsøge at spise kun på Starbucks i et år. En almindelig fejl fleste spiseforstyrrelser virksomheder er den store afhængighed af mejeriprodukter, nemlig ost.

Begrænset Forskellige Raw Veggies

Starbucks er kommet langt i, hvad sund muligheder, de giver, og de er efter min mening, en af ​​de restauranter, der fører den måde på dette område. Men lad os se det i øjnene, de er en fastfood-kæden med begrænsninger på, hvad de kan tilbyde. Sandwich har kogte og ristede grøntsager. The Bistro Boxes har en imponerende række af fersk veggies for en fastfood café, såsom grønne bønner, cherrytomater, gulerodsstænger, agurk og peberfrugt. Og tilføjelsen af ​​Starbucks 'Evolution Fresh koldpressede juice hjælper. Men med de gældende henstillinger fra mere end 5-9 portioner frugt og grøntsager, vil ikke du begynder kræver frihed halvvejs gennem året for at spise grillet aubergine, dampet broccoli, sauterede grønkål eller Pico de Gallo, når du ønskede det?

Sukker

Hvis du prøvede at undgå sukker, ville du være hårdt presset til at gøre det, mens man spiser på Starbucks i et år, medmindre du vil almindelig havregryn og ingen tørrede frugter på / med noget (som indeholder tilsat sukker) og var i stand til at ignorere alle deres vidunderlige sukkerholdige godbidder.

Kan du tabe spiser kun på Starbucks?

Hvis du forbruge flere kalorier end du tage i, og holde sig til en kalorie niveau, der tilskynder vægttab, vil du tabe sig, selv på Starbucks. Det er bare videnskab. Der er mange måder at tabe selv, og mange af dem er ikke sund.

Også, det afhænger af, hvem du er. Det kunne ske, hvis (store hvis) du er ligesom Christine Hall, også fra Seattle. Hall er en bibliotekar, der gjorde et stort stykke arbejde skyr de søde sager og dobbelt mocha latte og tabte 80 pounds kun holder sig til Starbucks 'mere nærende tilbud. For nogle er så presserende at tabe; enden næsten helliger midlet. Men ideelt, er det ikke den sundeste måde at tabe.

Bottom Line

Så, ja, kan du overleve, mens man spiser kun Starbucks tilbud til et år. Og du kan faktisk være sundere end du var, afhængigt af hvor du "var". Men er det den sundeste måde at spiser og / eller tabe? Nej. Nu undskyld mig, mens jeg går bestanden op på en ost og frugt Bistro Box, græskar brød og en høj soja koffeinfri mokka latte!

Overlevende på Starbucks for et år - kan det gøres?

DE FEM værste ting om Olive Garden'S MENU