Overdreven Sleep

Overdreven Sleep


Overdreven søvn er en helbredstilstand berører millioner af mennesker i USA. Det er kendetegnet ved overdreven søvnighed i dagtimerne. De fleste mennesker sover de samme timer, med nogen variation, hver dag. Dette indebærer normalt mellem syv og ti timers søvn per nat. De, der sover i løbet af dagen, eller er meget træt i løbet af dagen, selv efter at sove om natten, kan blive ramt af en af ​​flere typer af søvnforstyrrelser.

Typer af for store Sleep Problemer

Der er fire typer af overdreven sovende betingelser. Korrekt diagnose af dit problem vil kræve en læge til at udføre en søvn test.

Narkolepsi

Narkolepsi er en neurologisk lidelse af de interne enheder, der regulerer sove. Betingelsen er beskrevet som indtrængning af den drømmende tilstand af søvn i vågen tilstand. Symptomerne omfatter overdreven søvnighed om dagen, drømmeagtige billeder, der sker ved begyndelsen af ​​søvn, muskelsvaghed med stærke følelser og søvn lammelse, der falder i søvn og vågne op i en tilstand af lammelse.

Narkolepsi er en tilstand invaliderende mere end 135.000 mennesker i USA. Disse personer står over for en række konstante problemer i hele livet. Fordi betingelsen kommer uregelmæssigt, de ofte kræver overvågning for at bo sikkert.

Tilbagevendende Hypersomnia

Personer med denne søvnforstyrrelse gå igennem perioder, hvor de kræver store mængder søvn. Niveauet af søvnighed i disse tider er stor i alle tidspunkter af dagen. De perioder kan vare dage eller uger. Nogle gange opstår bare to gange om året, eller mere. Hos nogle mennesker, sove op til 20 timer om dagen er normalt i denne tilstand.

Idiopatisk hypersomni

En anden overdreven søvnighed lidelse er idiopatisk hypersomni. Nogle gange kaldes ikke-REM søvn uorden, denne betingelse forårsager enkeltpersoner at have overdreven søvnighed og langvarig søvn om natten timer. Her vil lider har en række søvn episoder, hvor der ikke er nogen REM cyklus. episoder kan mindst i op til to timer.

Posttraumatisk Hypersomnia

Personer, der går gennem fysisk skade eller sygdom, der påvirker centralnervesystemet, kan gå igennem posttraumatisk hypersomni. Her er de personer lider af overdreven søvn krav på grund af forhold som hjerneskader eller endog rygmarvsskader. I de fleste mennesker, denne betingelse går væk flere måneder efter skaden.

Årsager til overdreven sove Needs

Årsagerne til hypersomina, eller overdreven sove, vil variere fra person til person, og ikke altid forstået af læger.

Overdreven Sleep

De omfatter ofte:

  • Sleep skemaer ændres hyppigt på grund af arbejdsmønstre
  • Ændringer af medicin
  • Livsstilsændringer, hvor søvn mønstre er ændret
  • Medicinske tilstande, såsom narkolepsi eller medicin
  • Pludselige ændringer i søvn, såsom jetlag
  • Depression; ofte betragtes som en af ​​forløberne i søvnforstyrrelser, herunder hypersomni

Få hjælp til Overdreven Sleep

Få hjælp til overdreven søvn er vigtig, især når dine forhold har komme pludseligt. Søvnforstyrrelser som dette kan påvirke folk i alle aldre, men de generelt begynde at vise mellem alder 15 og 30. Symptomer på disse betingelser omfatter:

  • Apati
  • Hyppig brug for at sove eller nap
  • Kronisk træthedssyndrom
  • Koncentration, læring eller tænkning problemer

Hvis du bemærker nogen af ​​disse symptomer i dig selv, så tal med din familie læge om dem. De kan kræve, at du gennemgår en sove undersøgelse, hvorefter du vil blive overvåget i flere dage, mens du sover. Derudover vil lægerne vil have dig til at holde en søvn tidsskrift, der registrerer de aktiviteter og spise mønstre af din dag samt søvnmønster. Nogle læger kan anbefale hypnose til at forstå den underliggende årsag til problemet.

Kan være påkrævet medicin; men i de fleste situationer vil læger anbefaler ændringer til din kost og livsstil, der vil fremme en bedre søvn, hvis din tilstand ikke er relateret til en sygdom som narkolepsi. Spise en sundere kost, at få udendørs, og afbalancering aktiviteter kan være nødvendig. Reducere stress og administrere andre sygdomme, især depression, som kan forårsage overdreven søvn kan også være nødvendigt.

Din familie læge er den bedste første person til at tale med om nogen af ​​dine søvnproblemer. De fleste hospitaler og klinikker tilbyder søvn undersøgelser for at hjælpe med at forstå søvnproblemer ligesom alt sover.