Overdreven Shopping Knyttet til kvinder Perioder?

Nyere forskning tyder på, at kvinder går på indkøb whimsically og købe alt i bestemt tid af deres perioder. Undersøgelsen fandt, at sandsynligheden for en kvinde at gå på en shopping spree er størst i de 10 dage før starten af en periode.

Overdreven Shopping Knyttet til kvinder Perioder?

Psykologer har forklaret, at shopping for præmenstruelle kvinder er en forsvarsmekanisme til at klare de negative følelser produceret af ændringen i hormoner. Senere i denne uge professor Karen Pine vil forklare hendes studie foran et møde i Brighton British Psychological Society. Hendes undersøgelse omfattede 443 kvinder i 18-50 aldersgruppe, som blev spurgt om deres udgifter vaner.

I undersøgelsen var 153 kvinder i lutealfasen (de senere faser af menstruationscyklus). Blandt dem er to tredjedele sagde, at de købte emner på indfald, og over halvtreds procent kvinder sagde, at de overspent med 25 mindst £ ($ 50). Enkelte kvinder selv erkendt i over budget ved £ 250 ($ 500), mens shopping! De fleste kvinder rapporterede at have fortrudt senere.

Professor Pine fra University of Hertfordshire sagde, at kvinder mister kontrollen over udgifterne og købe både lunefuldt og overdrevent i lutealfasen. Denne usædvanlige opførsel af udgifterne er i virkeligheden en reaktion udløst af ekstreme følelser. De shopping resultater fra behovet for at bekæmpe depression og stress og gøre sig glad.

Hun yderligere forklaret, at grunden til dette er ændringen i hormoner, der er ledsaget af menstruationscyklus. Disse resultater er mere ekstrem i kvinder med PMS. De så tilfældighed i hormon niveauer i hjernen, der styrer følelserne. Derfor resultatet af undersøgelsen er som forventet.

Der er en anden mulig forklaring, at kvinder forsøger at forbedre deres skønhed ved at købe flere varer. Denne aktivitet opstår under ægløsning periode (i gennemsnit to uger før begynder), når kvinder er mest frugtbare.

Undersøgelsen viste, at kvinder har købt et stigende antal smykker såsom smykker, make-up og højhælede sko under ægløsning.

Forfatteren af Sheconomics Professor Pine sagde også, at andre forskere fundet ud af, at kvinder har en større tendens til at bære mere attraktive kjoler i ægløsning periode. Så hun har konkluderet, at hvis kvinder ønsker at begynde at spare og styre overdreven shopping, så bør de være opmærksomme på ugen før deres tid på måneden; Det er bedst, hvis de undgår shopping i denne periode totalt.