Overdreven Face svedtendens under træning: Er det normalt?

Overdreven sveden, selv overdreven ansigt sveden, er kroppens naturlige reaktion på den øgede energiforbrug af motion. Din krop er altid forsøger at opretholde en kernetemperatur på ca. 98,6 grader. Når denne temperatur er forhøjet, at din krop sveder holde dig cool. Hvad du opfatter som "overdreven" sveden er sandsynligvis normale. Rækken af ​​"normale" sveden kan variere så meget som tre liter fra person til person, så mens du måske føle, at du har en alt for svedig ansigt i forhold til andre, er det stadig sandsynligvis normale.

Sund Svedende

Hvis du træner (især i et motionscenter), vil du sveder meget. I stedet for at bekymre sig om at have en "overdrevent" svedig ansigt, kan du prøve bærer rundt et håndklæde og / eller iført en sved band. Hvis du er ny til at udøve, kan du føle, at du sveder mere end andre; Måske endda 10 minutter på løbebåndet gør dit ansigt alt for svedig. Dette vil mindske nogle som du bliver vant til at udøve.

Unormal Svedende

Som tidligere nævnt, er det vanskeligt at kvantificere en mængde sved som normalt eller unormalt. Hvad du bør overveje, er, når du sveder. Hvis du kun sveder meget, når du træner, end der er lidt grund til bekymring. Når du har kølet ned fra din træning, bør dit ansigt og resten af ​​din krop stoppe sveden. Men hvis du sveder, mens du ser tv eller sidder ved dit skrivebord, skal du se en læge. Dette gælder især, hvis du oplever andre symptomer som nattesved, åndenød eller vægttab. Disse kan være symptomer på en tilstand (som diabetes), der har brug for lægehjælp.