Over jorden pool Decks

Over jorden pool Decks

En over jorden pool dæk giver dig mulighed for at gøre bedre brug af området omkring din pool og kan øge pool sikkerhed.

Typer af over jorden pool Decks

Hvilken type pool dæk du vælger, vil afhænge af størrelsen af ​​din værftet, budget, og placeringen af ​​dit hus.

Fritstående

En fritstående pool dæk støder kun på selve poolen. Det kan helt omgive poolen eller kun monteres på den af ​​en lille gangbro. Langt den mest almindelige form for pool dæk, de er relativt billigt og let at konstruere. Denne type pool dæk får støtte fra en form for fundament, der spænder fra flydende fundamenter til en traditionel hældes fundament.

Vedhæftet

En vedhæftet pool dæk modtager en vis støtte fra huset, samtidig med at en direkte vej fra en udvendig dør til puljen. Disse pool dæk kan gøre en over jorden pool fremstå som en i jorden pool og ofte kræver mindre plads til at konstruere. Men afhængigt af højden af ​​dit hjem, puljen, og det omkringliggende site, kan du ikke være i stand til at bygge en. For denne type pool dæk, er afgørende en autoriseret entreprenør, især fordi understøtninger ofte er knyttet til dit hjem.

Deck-design i Above Ground Pools

Der er tre almindelige dæk designet på over jorden puljer. Den ene, du vælger, vil afhænge af størrelsen af ​​din værftet samt dit budget og families behov.

Perron

En platform dæk er den mindste form for pool dæk. Den består af en lille dæk, der er hævet til niveauet i bassinet for at tilvejebringe et rum for folk at sidde nær poolen. Det behøver ikke være i overensstemmelse med formen af ​​puljen.

Single Side

En enkelt sidedækket løber langs den ene side af en over jorden pool. Den bør være i overensstemmelse med den side af poolen, så svømmerne til at klatre på dækket fra puljen på noget tidspunkt. Enkelt side dæk er oftest større end platform dæk. De kan indeholde nok plads til en grill, et par lounging stole, eller endda en tabel.

All Around

En alle omkring dæk omslutter puljen på alle sider. Det giver adgang til poolen fra alle sider, og er typisk den største type pool dæk. Vedhæftede pool dæk er ofte inspireret af en alle omkring design for at gøre den bedste brug af rummet. Grill og havemøbler er almindelige dekorationer til denne type dæk.

Funktioner af en Pool Deck

Over jorden pool Decks
Over Ground Pool Deck Kit

Ligegyldigt hvilken type eller design, du vælger, bør alle pool dæk har et par fælles træk.

Holdbare materialer

Pool dæk kan være lavet af træ, kompositmaterialer, eller endda præformet plastik. Træ er det mest populære valg, fordi det er let at bruge, billig og almindelig. Hvis du beslutter at bruge træ skal du sørge for at vælge trykimprægneret tømmer, der kan modstå rådne og planen om at købe de bedste dæk pletten og fugemasse du har råd til.

Composites, der ligner træ er et godt valg, hvis du har et større budget og ønsker at undgå regelmæssig vedligeholdelse. Foruddannede plast dæk kræver endnu mindre vedligeholdelse, men er ofte små og upassende for en pulje, der bruges ofte.

Sikkerhedsfunktioner

Over jorden pool dæk skal have en stakit, der omgiver hele omkredsen samt en port eller dør, der kan låses for at forhindre ubemærket indrejse i puljen. Selv om beboerne i dit hus følgelinks pool sikkerhedsregler, er du stadig ansvarlig, hvis et barn vandrer ind i din værftet og falder i puljen. Du bør også overveje at tilføje en skridsikker materiale til trapper og almindeligt våde områder til hindring af fald.

Tilstrækkelig post område

Hvis du har en platform dæk, det område, der giver mulighed for at komme ind i puljen skal være brede nok til at rumme to voksne. Dette gør ikke kun puljen nemmere at bruge og mere behageligt for alle svømmere, men sikrer, at der kan hentes en person i nød fra puljen hurtigt.

Afsluttende betragtninger

Opbygning af en over jorden pool dæk er ud over den dygtighed sæt af de fleste husejere, så at finde en velrenommeret entreprenør er afgørende. Spørg efter anbefalinger fra andre pool ejere og vær ikke bange for at stille spørgsmål under ansættelsesprocessen. Vær opmærksom på, at de fleste dæk tager en til to uger til at konstruere, så du måske ønsker at planlægge denne særlige projekt for tidlige forår eller sene efterår, når puljen ikke vil få så meget brug. Når dine dæk er bygget, har planer om at planlægge årlige kontroller for at identificere eventuelle strukturelle problemer.

For flere oplysninger om installation pyntede omkring en pool eller noget andet udendørs område, bedes du læse følgende LoveToKnow Hjem forbedring artikler.

  • Composite Deck Pris per kvadratfod
  • Deck Design
  • Hvordan man opbygger en Deck
  • Gratis Deck Planer