Øvelser til at slippe af med Muffin Top

Øvelser til at slippe af med Muffin Top


En række øvelser kan anvendes til at slippe af med muffin top. Hvad er muffin top? Det er at mave bule, der hænger over taljen af ​​dine bukser. Det kan være et resultat af at have en baby eller uønsket vægtforøgelse. Det er grimt og vil ikke gå væk af sig selv, men der er måder at bekæmpe den.

Risiko for mave Fat

Læger løbende opfordre patienterne til at tabe overskydende abdominal vægt. Undersøgelser viser, folk, der har æble figurer (rounder i midten) er mere tilbøjelige til at udvikle diabetes og hjertesygdomme. Ud over de ekstra belastninger ekstra vægt lægger på din krop, det øger også risikoen for disse sygdomme. Ikke nok med at du ser bedre til en mere normal vægt, men tabe de ekstra pounds kan spare dig masser af sundhedsmæssige problemer i fremtiden.

Øvelser til at slippe af med Muffin Top

For at tabe sig på maven, er det nødvendigt at kombinere aerobe øvelser med styrketræning. Kombinationen af ​​disse to typer af øvelser hjælper til at opbygge muskelmasse, hvilket brænder mere fedt og kalorier.

Aerobe øvelser

Eksempler på aerobe øvelser store til trimning din mave er:

  • Gåture
  • Jogging
  • Løb
  • Svømning
  • Dancing
  • Aerobic
  • Kick Boxing
  • Karate
  • Elliptiske maskiner

Aerobe øvelser arbejde hele din krop. De får dit blod pumpning, din puls op og arbejde for at tone hele din krop. Øvelser bare rettet mod din mave vil ikke være nok til at slippe af med din muffin top. Dette skyldes, at et lag af fedt dækker dine mavemuskler. Ligegyldigt hvor meget du træner disse muskler, er det stadig ikke til at forbrænde fedt. Så selvom dine mavemuskler bliver rock hard, dette lag af fedt skjuler dem. Det er derfor, du skal udøve hele din krop til at forbrænde fedt.

Styrketræning

Tilføjelse styrketræning til din træning planen øger kroppens evne til at forbrænde fedt. Muskelmasse forbrænder flere kalorier end fedt gør. Når din krop er mere muskuløs, det brænder flere kalorier på kortere tid. Faktisk vil du forbrænde flere kalorier, selv når i hvile.

Når styrketræning, kan du bruge frie vægte eller en vægt maskine. Men vær forsigtig, når du starter. Du ønsker at løfte nok til at gøre en forskel, men ikke så meget, at du kommer til skade. Du behøver ikke at løfte en masse vægt, du bare nødt til at løfte den i flere gentagelser for at have en effekt.

Motion er ikke Alt du behøver

Når du kæmper muffin top, skære kalorier og begynder at spise sundere. Medtag en sund servering af frugt og grøntsager i dine måltider. De er lavt fedtindhold og indeholder naturlige sukkerarter. Væsentlige, kan du spise så mange frugter og grøntsager, som du har brug for at tilfredsstille sult. De er godt for dig!

Klip højt fedtindhold fødevarer. Reducer mængden af ​​dybstegte fødevarer, du spiser. Drik fedtfattig mælk. Eliminer alkohol fra din kost helt, fordi det er blevet bevist, at kalorier fremstillet af alkohol årsag fedt at bosætte sig i din midterste del.

Reducer dit kalorieindtag. Den eneste måde at tabe sig er at tage i færre kalorier end din krop bruger. For at opnå dette, skære portionsstørrelser og træffe sundere fødevarer valg. Vær opmærksom på mærkningen. De har en masse nyttige oplysninger, når de foretager valg i supermarkedet. Hvis en fødevare består af totredjedele fedt, vælge noget andet. Nogle eksperter opfordre Dieters at spise fem små måltider om dagen i stedet for 3 måltider for at holde din krop næring. Prøv dette og se om du føler dig mindre sulten.

Sæt et mål

Måske du ønsker at komme tilbage i de foretrukne blå jeans. Måske du har plukket ud et sæt tøj, som du gerne vil have på til et arrangement i fremtiden. Disse er perfekte mål. Måske du blot ønsker at se en tyndere dig, når du kigger ind i spejlet. Det er godt. Men for at komme dertil, skal du indstille et målbart, opnåeligt mål for dig selv. På den måde, når du når det, vil du vide, at du var en succes.

Vægttabet er ikke let. Men ved at tilføje sunde spisevaner til din kost og laver øvelser for at slippe af med den muffin top, er du på vej i rigtige retning. .