Øvelser for Learning possessive adjektiver på fransk

Øvelser for Learning possessive adjektiver på fransk
Hans og hendes Wedding Bands

Øvelser for at lære rethaverisk adjektiver på fransk er ekstremt vigtige for engelsktalende på grund af de mange forskelle mellem udtrykke besiddelse på fransk og engelsk.

Den franske Possessive System

I modsætning til engelsk, fransk substantiver har en køn; en tabel er feminin, mens en seng er maskulin. På engelsk er alle substantiver markeret den samme (for eksempel med "den"), men på fransk, "den" skal erstattes af en artikel, der markerer køn navneord. På denne måde, "bordet" og "sengen" på engelsk bliver: la bord og le lit på fransk. Ligesom de endelige artikler skal afspejle køn navneord, så skal rethaverisk adjektiver også afspejle køn navneord.

For eksempel, hvis du taler om elementer i dit hus, vil du sige: ma bord og mon lit fordi bordet er feminin og seng er maskulin. Kønnet af højttaleren er ikke vigtigt; man siger ma tabel, fordi tabellen er feminin, ikke fordi ejeren af tabellen er feminine. Kontrast dette med engelsk, hvor 'hans ring "og" hendes ring "refererer til ejeren af ​​ringen er maskuline eller feminine, og ikke til køn af ringen selv.

På fransk, rethaverisk adjektiver altid enig med navneord, de forud, både i køn og i antal. Følgende former eksisterer:

Fransk possessive adjektiver
Person Form Feminin Maskulin Flertal
min ma mon mes
Deres (ental / uformel) ta ton tes
hans / hendes sa søn ses
vores notre notre nos
Deres (flertal / formel) votre votre vos
deres Leur Leur Leurs

To vigtige ting at huske er, at kønnet refererer til køn navneord, og at hvis et navneord begynder med en vokal, er den maskuline form, der anvendes, selv om navneord er feminine.

Øvelser for Learning possessive adjektiver på fransk

Mens du sikkert har adgang til masser af franske regneark med øvelser for at lære rethaverisk adjektiver på fransk, er det godt at vide, at der er også masser af online-ressourcer, der er praktisk til at lære denne vanskelige del af fransk grammatik. Uanset om du ønsker nogle sjove spil til at lære fransk, eller du foretrækker virtuelle flashkort end at lave dine egne flashcards, internettet har masser at tilbyde.

Lærere, kan du bringe dine elever til computeren lab til at arbejde på disse online aktiviteter, eller du kan knytte dine elever til at besøge disse hjemmesider og gøre arbejdet online derhjemme. Som for studerende, hvis du har problemer med dette aspekt af fransk grammatik, ikke vente for din lærer til at komme med et forslag om, hvordan man lærer det én gang for alle. Det er så simpelt som at besøge disse hjemmesider et par gange i løbet af en uge; vil du behersker de rethaverisk adjektiver på ingen tid!

De følgende links er gratis og let tilgængeligt på Quizlet, en hjemmeside til at studere kun om noget, fra fremmedsprog til statslige hovedstæder:

  • Flashcards: Disse flashcards giver dig mulighed for enten at se begge sider af flashkort samtidigt eller vende hvert kort den måde, at du ville gøre med papir flashcards
  • Oversættelse Test: Når du tror, ​​du har styr på det flashcards, teste dig selv med dette link
  • Aktivitet Test: En anden måde at teste din viden, ét element ad gangen
  • Matching spil: matche vilkår-et sjovt spil at se, hvor hurtigt du kan matche dem alle
  • Mastery Spil: Når du virkelig har styr rethaverisk adjektiver, det er et sjovt spil, der ikke kun tid følsom, men giver dig mulighed for at holde score og gå videre til mere avancerede niveauer, som du får hurtigere og mere præcis.

Et vigtigt sidste skridt til at sikre, at du har styr på det franske rethaverisk adjektiver er at sikre, at du kan bruge dem i sammenhæng. Tjek din generelle forståelse af yderligere praksis på Family possessive adjektiver. Bonne chance !!