Øvelse: Top Motion Apps Tips

Hold Fit Med Top 5 Fitness Apps på markedet!

Af Randall C

Living Well har aldrig været let. Takket være internettet, vores smartphones, og den tilsluttede verden, vi lever i der er teknologi og information til at hjælpe os ud. Ved at udnytte fitness applikationer til rådighed for os, på vores computere og smartphones, kan vi komme i form lettere end nogensinde.

1 - Charity Miles på Android eller iPhone

Velgørenhed Miles er et simpelt program, i konceptet. For hver mile, som du gå, løbe eller cykel, du vil have en donation til velgørenhed af en corporate sponsor. Vandrere og løbere kan gøre op til en fjerdedel pr mile og cyklister kan gøre en skilling per mile.

2 - TempoRun på iPhone

Tempo Run kombinerer videnskab med at urørlige "motivation" i vores hjerter. Tempo Run scanner din musikalske bibliotek og opretter en spilleliste, der passer til tempoet i den hastighed, du kører. Simpelt, men motiverende. Denne app hjælper med at undgå problemet helt.

3 - Fitness Pro på iPhone

At kende din krop, inde og ude, er vigtig for at forstå, hvordan at gøre det arbejde til din fordel. Fitness Pro vil lære dig de ins og outs af din krop, dine muskelgrupper, og lære dig, hvordan du kommer til dine træningsmål. Husk: viden er magt.

4 - Pocket Yoga på Android eller iPhone

Elsker yoga men mangler tid, penge og midler? Pocket Yoga er det næstbedste. Det vil lære dig de forskellige former, uanset hvor du tilfældigvis er.

5 - PumpUp på Android eller iPhone

PumpUp lærer dig forskellige øvelser med handy animationer at afklare spørgsmål.