Øvelse Showdown: Pilates vs. Yoga

Mind-body træningshold har sprænge fitness scene for et par år nu. Som et sind-krop motion, de er begge centreret omkring ved hjælp af din ånde, strække og styrke, og integrere din samlede krop i hvert træk. Begge klasser kan give dig en stærk træning, der styrker, forlænger og strækker sig fra top til tå. Med mange ligheder, kan det efterlade dig spekulerer, hvoraf den ene er mere gavnligt? Det hele kan koges ned til, hvad du søger.

Øvelse Showdown: Pilates vs. Yoga

Origination

En af de største måder at finde ud af hvilken er mere fordelagtig er at se på oprindelsen af ​​træningen. Selvom begge er terapeutisk og kan give dig lidt mere zen i dit liv, blev de oprindeligt baseret på meget forskellige koncepter. Pilates blev skabt i det 20. århundrede som en form for terapi for at helbrede og forebygge skader, meget gerne en form for fysisk terapi. Yoga blev oprindeligt dannet i oldtidens Indien som en måde at forberede kroppen og sindet for lange siddende meditation sessioner. Mens både vil bidrage til at klare dit sind, frigive stress og forbedre eller forebygge skader, hver bringer sin egen fordel til bordet.

Core Arbejde

Både yoga og pilates kan hjælpe dig tone din kerne, men core styrke er det vigtigste fokus i Pilates. Yogaundervisning vil opfordre dig til at "engagere din kerne", men det primære fokus er på at bruge hele kroppen for hvert træk. Under Pilates, vil du fokusere på at inddrage alle dele af kernen, uanset hvad øvelsen sagen. I en Pilates klasse er kernen benævnt Powerhouse da det består af hele midten af ​​kroppen, ikke blot din abs. Hvis du er på udkig efter en stærk kerne til at lindre rygsmerter, forbedre din kropsholdning eller forme talje, Pilates er din bedste satsning.

Total Body Workout

Hvis du er på udkig efter en mere kroppens samlede tilgang til din træning, kan yoga være et bedre valg. Pilates hjælper til at tone arme og ben, men det er for det meste fokuseret på de centrale muskler og ryg. Yoga bruger hele kroppen i hver bevægelse, hvilket giver dig en mere dynamisk og total-organ workout. Benene er modelleret i lunges balance positurer, mens armene, ryg og bryst styrkes under rejser såsom Baby Cobra, Plank og Chaturanga (aka Low Push-up).

Cardio Workout

Pilates og blid yoga ikke altid klippe det så langt som cardio går. Mens de er til gavn for styrke, vil disse øvelser ikke nødvendigvis få dig til at bryde en sved eller øge din puls. Head til en magt yoga eller høj intensitet vinyasa klasse, og du er sikker på at få din puls op. Tilføj i en lidt varme og føle din puls stige endnu mere. I en vinyasa-stil yoga klasse, er du hele tiden bevæger sig på hver indånding og udånding, hvilket betyder, at du hæve pulsen og holde det op, indtil du hovedet på måtten i slutningen for din endelige strækninger. Du vil brænde flere kalorier, sveder mere og holde din puls op, end du ville i hele Pilates.

Øvelse Showdown: Pilates vs. Yoga

Hvilken maskine er bedst til at brænde fedt?