Øvelse: Øvelse Bøger Tips

Home Retsmidler for mænd

Jack Croft, red .: Lægerne Book of Home Retsmidler for mænd
Denne mængde har over 2000 tips til mænd, der søger måder at anvende gør-det selv til sundhed. Sammen med titler som halsbrand og ørepine, vil du finde ting som misundelse og gadeoptøjer, illustreret med nogle fascinerende anekdoter ikke findes i motion bøger. Du vil finde mange forhold kan blive hjulpet af motion, og du får hele kroppen øvelse bog råd til sådanne bivirkninger som smerter i knæet, sport afhængighed, og svømmer øre. Der er så meget gode råd i denne bog, at kvinder gerne vil snige et kig på det også.

Fat Efter 40

Pamela Peeke, MD: Fight Fat efter fyrre
Forfatteren af ​​denne fedt-kampe hele kroppen øvelse bog, en kendt forsker, forklarer hendes teori om, hvordan hormonelle forandringer i forbindelse med overgangsalderen sat kvinder op for fedt gain. En stressende livsstil stimulerer lagring af fedt på maven. Alle motion bøger er enig motion er vigtigt at modvirke dette, og så spiser de rigtige fødevarer på det rigtige tidspunkt.

Runner Håndbog

Bob Glover og Jack Shepherd: løberens Handbook
Generationer af løbere har brugt denne klassiske hele kroppen øvelse bog (først trykt i 1975) for at komme i gang og forbedre deres løb. Løbestil, tidsplaner, kost, stresshåndtering, og rådgivning for unge og ældre løbere er alle her. Iron Man af løbere 'motion bøger.

Stærke kvinder Stay Young

Miriam E. Nelson, PhD: stærke kvinder Stay Young
Ligesom stærke kvinder, stærke kladdehæfter forblive ungdommelig. Nelsons forskning var medvirkende til at bevise værdien af ​​styrketræning for kvinder. Dette er både en hvorfor-gør-det og en how-to hele kroppen øvelse bog, der er let at forstå og let at følge. Brug denne full body øvelse bog at hjælpe med at holde tiden tilbage.

Spise til styrketræning

Susan M. Kleiner, PhD, RD: Power Eating
Her is-- en ernærings- og hele kroppen øvelse bog for vægt praktikanter og power atleter. Adskiller sig fra andre motion bøger, det fortæller dig, hvordan du beslutte, hvor meget protein, kulhydrat og fedt du har brug for. Det fortæller dig, hvad styrketræning supplerer arbejde, og hvilke der ikke gør. Det fortæller dig, hvordan man opbygger muskler og hvordan du brænder fedt.

Foods Fight Pain

Neal Barnard, MD: Fødevarer, Fight Pain
Blandt kost og motion bøger, dette er en vinder. Dine fødevarer valg kan ikke gøre meget for den smerte, du føler, når du stub din tå, men de kan have en stor effekt på kroniske smerter fra gigt, rygproblemer, hovedpine, og mange andre forhold, der påvirker din træning og livskvalitet. Dr. Barnard er ikke imod at bruge medicin til smerte, når det er nødvendigt, men ville du ikke gerne prøve at ændre din kost først? Dette svarer til en fuld organ øvelse bog til din kost, og er fascinerende læsning, også selvom du ikke har kroniske smerter.

T'ai Chi & QiGong

Bill Douglas: The Complete Idiot Guide til Tai Chi & QiGong
Tai chi er en af ​​de mest alsidige og gavnlige øvelser i verden. Denne interessante hele kroppen øvelse bog undersøger dens fordele, underliggende filosofi og historie. Det er fantastisk til at motivere og vejledende begyndere, og hvis du allerede er en entusiast, vil det tilføje til din viden og nydelse. Det vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tai chi lektioner / motion bøger, og præsenterer Qigong øvelser, der kan læres fra denne full body øvelse bog.

Galloway bog om Running

Jeff Galloway: Galloway bog om Running
Denne vejledning er på målstregen foran andre løbetræning bøger. Galloway giver sund fornuft instruktioner til begynderen, solid uddannelse rådgivning til erfarne løbere, og inspiration til alle. Dette er den fulde krop øvelse bog, der viser, hvordan du trygt kan træne til og gennemføre en maraton uden at afsætte hele dit liv til det.

'Sund Urban Kitchen' - tips til sund kost, hvilket fører til vægttab

Den 'Sund Urban Kitchen' Kogebog er en stor bog, der kombinerer sunde fødevarer valg med evnen for dig at tabe sig og få muskler. De fleste mennesker tror ikke, at bare spise de rigtige fødevarer kan hjælpe dig med at tabe / vinde styrke. Men det kan! (Lær mere)

Yup, du hørte mig.

Den 'Sund Urban Kitchen' Kogebog fortsætter med at vinde betydning i sundhedssektoren samfund, og flere og flere mennesker er begyndt at se fordelene ved det. Tjek dette link for at lære alt om det.

Tør være 100

Walter Bortz, MD: tør være 100
DARE her står for kost, attitude, nyttiggørelse, og motion. Dr. Bortz fortæller dig ikke kun, hvordan du optimerer dine chancer for at leve til 100, men hvorfor du måske ønsker at. Fuld af aktuelle oplysninger om sundhed og alderdom, denne hele kroppen øvelse bog er så inspirerende som den er informativ. Bortz er en fremtrædende Gerontologist og forfatter af motion bøger, der går turen så langt som alderdom, efter at have fejret sin 70 års fødselsdag ved at køre Boston Marathon. Du kan lære mere af ham ved at læse hans svar på spørgsmål under "bibliotek" på www.50plus.org.

Eating Smart

Joy Bauer: The Complete Idiot Guide til Eating Smart
I denne alder af fødevarer besættelse og tvivlsomme FAD kostvaner, du skylder dig selv at lære om grundlæggende ernæring. Denne bog, ud af alle de ernæring og motion bøger til rådighed, er en billig og omfattende reference for sund kost og opholder sig fit. Borde og nem reference fortælle dig om sådanne ting som makronæringsstoffer og fibre, og guide dig til sport ernæring, vægtkontrol, og specialiteter ligesom spise mens du er gravid og fodring børnene.

Ikke en alfa-omega vejledning eller en fuld organ øvelse bog, men et godt sted at starte.

Yoga Quest

Stephen Cope: Yoga og Quest for det sande selv.
Den gamle praksis med yoga indeholder mere end de fysiske stillinger så mange mennesker gør. Det fysiske er porten til det åndelige. Denne full body øvelse bog vil ikke fortælle dig, hvordan du gør yoga. Skrevet af en psykoterapeut, der gik på en yoga retreat og opholdt sig på, vil det interessere alle, der er dybt involveret i det fysiske aspekt af yoga og ønsker at se længere end i motion bøger, såvel som dem interesseret i østlige filosofi.

Kalorietæller

Den Corinne T Netzer 2001 Calorie Counter
Den nederste linje for vægtkontrol er kalorier i vs kalorier ud, som pr alle motion bøger. En god kalorietæller er en vigtig praktisk og pædagogisk værktøj til alle, der ønsker at enten vinde eller tabe sig, og det er en god kalorietæller stedet for en fuld organ øvelse bog. Handy og billig, det har tusindvis af poster, herunder mærkevareprodukter. Du behøver ikke at tælle hver kalorie du spiser, men du vil undgå ubehagelige overraskelser.

Flere muskler

Ken Sprague: Mere Muscle
Forfatteren af ​​denne magt muskel hele kroppen øvelse bog har 35 års vægttræning erfaring, og er en forfatter, coach og stifter af den første Golds Gym. Han dækker fysiologi, motivation, genetik, aldring og ernæring. Der er programmer til forøgelse af styrke og kraft, at få muskulære udholdenhed, og opbygge masse, plus sports-specifikke rutiner. Som i den bedste øvelse bøger, er motion teknik forklaret og illustreret.

Vægttræning, trin til succes

Thomas Baechle og Barney Groves: vægttræning, trin til succes
Fristet til bench-press alle de lune motion bøger? To kendte trænere forklare grundlæggende såsom at vælge en øvelse til forskellige muskelgrupper, justere belastningen, ændre din rutine, arrangere øvelser, og brug af programmet design variabler. Illustrerede instruktioner i thie hele kroppen øvelse bog viser den korrekte måde at udføre populære maskine og fri vægt øvelser, og en række diagrammer og tjeklister hjælpe med at holde dig på kurset.

Skift før ændringen

Laura E. Corio, MD: The Change før ændringen
Hvis du er en kvinde nærmer sig halvtreds, behøver du ikke at læse wellness eller motion bøger at kende din krop er ved at ændre. Mange hormonelle forandringer finder sted i årene før menopausen, og Dr. Corio forklarer disse ændringer, deres symptomer, og hvad de skal gøre ved det. Hun diskuterer ikke kun medicinske retsmidler, men også urter, vitaminer og livsstilsændringer, der kan hjælpe. Perimenopause er i fokus, men en bred vifte af kvinders sundhedsspørgsmål er dækket. Velskrevet og letlæselig, vil dette præmenopausal hele kroppen øvelse bog hjælpe mange kvinder at forstå og tage ansvaret for deres helbred.

Biomarkører

William Evans og Irwin Rosenberg: biomarkører.
Her er en af ​​de øvelse bøger, som viser dig, hvordan at bremse aldringsprocessen, altså hvordan man kan holde fra at være fysiologisk så gammel som du er kronologisk. Nogen big deal, hvis du er 18. Hvis du er over 40 (eller føler på den måde), er opmærksomme. De biomarkører er de faktorer, der er forbundet med fysiologiske aldring, og du kan have en positiv indflydelse på disse faktorer. Og det har meget at gøre med motion. Bestil denne full body øvelse bog på rabat fra Amazon i afsnittet af dette websted Resources.

24-timers Turnaround

Jay Williams, PhD: 24-timers Turnaround
Søgning gennem motion bøger til en komplet anti-aging løsning? Nu kan du lære af denne full body motion og kost bog hvad utallige berømtheder og andre søgende efter ungdommens kilde har lært på forfatterens Hawaii spa. Denne bog lærer kvinder alle elementerne i kost, motion, og sind-krop praksis er nødvendig for at vende deres livsstil om at være sund og vital. Det har en fremragende forklaring på, hvordan protein, kulhydrater og fedt virkelig arbejde samt en fin beskrivelse af, hvordan hormoner.

Sund Stretching

Chris Verna: The Complete Idiot Guide til Sund Stretching
Chris Verna, "Mr. Stretch", arbejder med verdensklasse atleter, og nu kan han arbejde sammen med dig gennem denne hele kroppen øvelse bog. At have den rigtige mængde af fleksibilitet er vigtig for generelle sundhed og livskvalitet, så de kladdehæfter sige. Det kan også være nøglen til at forbedre sports performance. Chris lærer dig, hvordan at strække hvad du har brug for, uanset hvor du er, så strækning bliver en del af din livsstil.

Vægt Uddannelse Guide

D. Johnson-Cane, J. Cane, og J. Glickman: The Complete Idiot Guide til vægttræning
Okay, hvis du er en idiot, jeg gætte, men der er bedre kladdehæfter derude. Faktisk, det er virkelig en nybegynder fulde krop øvelse bog og et godt udgangspunkt, der vil give dig det grundlæggende i styrketræning.

Sport psyching

Thomas Tutko, ph.d., og Umberto Tosi: Sports psyching
De fleste af os er enige om, at psykiske og følelsesmæssige faktorer er meget vigtige i sport, måske den afgørende element oftentimes, men dette blev ikke altid indregnes i motion bøger. Tutko har været en pioner i sport psykologi, og har hjulpet tusindvis af atleter overvinde psykiske barrierer. Brug denne full body øvelse bog at realisere dit atletiske potentiale, eller at behandle andre udfordringer i dit liv. (Tutko fortsat skrive artikler til 50plus Fitness Assn., Www.50plus.org)

Frihed fra PMS

George J. Kallins, MD, og ​​Gloria Keeling: 5 trin til en PMS-fri Life
Fyre, der ikke normalt læser kladdehæfter vil læse denne her! Premenstrual syndrom er et stort problem for mange kvinder. Denne fulde relief hele kroppen øvelse bog beskriver en tværfaglig tilgang, der har vist sig succes og fortæller præcis, hvad de skal gøre. Trinene omfatter motion, kost, kosttilskud, sind-krop arbejde, og lægemidler, når det er nødvendigt.

Core ydeevne

Core Performance er en bog af Mark Verstegen og Pete Williams. Det understreger vigtigheden af ​​din kerne muskulatur i næsten enhver bevægelse af din krop. Denne bog præsenterer en workout og spise regime for sine læsere til at hjælpe themreach deres mål med klare retningslinjer. Ikke kun det, det giver mennesket strækning / træning tips, som ikke kun styrke musklerne og samtidig være gjort, men også strække dem. Virkelig et interessant koncept i Core Performance er, hvor svært og interessant nogle af streches er (som gør rent faktisk arbejder), og hvor godt de ramte deres målområder (når det gøres korrekt).

Denne bog præsenterer gode måder for dig at komme ind i den bedste form af dit liv uden at tilsætte store mængder af træningstid. Den træning er ikke latterligt (som i ekstremt hårdt) enten.