Øvelse: At finde en personlig træner Tips

At vælge den rigtige personlige træner for dig

At finde den rigtige personlige træner er som at finde de rigtige par bukser: det tager lidt tid, men helt ærligt du er virkelig bare at finde, hvad du ønsker, eller hvad der passer. (Oh yeah, jeg sagde 'passer' og den vedrørte både undervisere og bukser)

Tænk først, hvad dit primære mål er. Hvis dit mål er at tabe sig, vil de fleste personlige trænere kunne hjælpe dig med det, men spørge, om de har nogen erfaring i dette rige. Hvis dit mål er mere relateret til sundhed, fordi du har en dårlig ryg (for eksempel), du ønsker at finde en personlig træner, der har kendskab til postural anatomi og har gjort arbejdet før ændre posturale uoverensstemmelser og lignende med klienter. Sørg altid for at bede om og få hvad du ønsker. I en butik at købe bukser, ville du få parret, der rent faktisk passer dig, ikke en, der ikke gør.

Hvis hvor du søger efter en personlig træner er et træningscenter, så spørg en af ​​de rådgivere eller ejere af motionsrummet om deres personlige trænere og de vil hjælpe til at give dig en, der passer yourneeds og ønsker. Når man ser steder på nettet og lignende, sørg for at de har testimonials om deres nuværende / tidligere kundekreds, og hvis du er nysgerrig spørge, om du kunne kontakte en af ​​dem. Hvis de er rigtige mennesker, bør det ikke være et problem. Alt i alt, altid søge, indtil du finder en personlig træner, der passer det, du søger, og du føler dig tryg med.

Trainer fysik

Af Dr. Rick W

Når du vælger en personlig træner eller fitness coach, bør man undgå at give for meget tyngdekraften til fysik af træneren. Det er en naturlig tilbøjelighed til at knytte en træner fysik med deres evner som træner. Desværre er dette ikke er en ligning, der altid giver gode resultater. Der er trænere, som er yderst kyndige og usædvanligt effektive på hvad de gør; Men af ​​en eller anden grund, deres kroppe er ikke en direkte afspejling af det.

Ganske vist bør dette ikke være tilfældet, men deres kunne være en række legitime grunde til, at en bestemt træner måske ikke er i den bedste fysiske tilstand muligt. Overvej det faktum, at en usædvanlig effektiv og vellykket personlig træner sandsynligvis vil få et meget stort antal kunder, og han / hun kan ikke være så dygtige i time management, som de er i uddannelse enkeltpersoner (forlader ikke tid til dem til træning). De kunne have en række medicinske problemer, der forhindrer fysisk aktivitet, mens der forårsager vægtstigning. Eller måske er de i det, fordi de er gode til det, og det kan betale godt, men de er ikke brænder for fitness i og for sig selv.

Uanset årsagen til den dårlige fysik, kompetente trænere kommer i alle former, størrelser og farver. Den ideelle situation ville være at have en træner, hvis krop motiverer dig under træningen, men ville du sikkert gerne en, der får resultater, og kommer stærkt anbefales frem for alt.

To af de bedste måder at vælge en træner er:
1. teste deres viden - Spørg dem, hvad de ville gøre for at hjælpe dig med at få dine mål og derefter forskning deres svar.
2. Henvisninger - Tal med folk, der har brugt denne særlige træner og giver tyngdekraften til deres vidnesbyrd. Lyt til, hvad de siger om ham / hende ud over deres evne til at få resultater. Har karakter og personlighed af træneren lyde som de ville være egnet til dig? Dette er vigtigt, fordi en træner og klient er et team, og personlighed konflikter skaber et miljø, der ikke er befordrende for at opnå optimale resultater.

Hvor mange sessioner

Du kan se en personlig træner regelmæssigt i årevis, eller du kan tage et par sessioner, og derefter arbejde ud på egen hånd, måske se træner for en helbredsundersøgelse hvert par uger.

Det er ofte værd at reservere blot et par sessioner for at sikre, at du bruger udstyret korrekt. Det er sædvane for personlige trænere til at sælge pakker, ofte 10-12 sessioner, til en reduceret sats. Disse har normalt skal tages i en bestemt periode og betales up front. Undervisere, der er klubbens medarbejdere er bundet af klubbens regler, men dem, der er uafhængige er mere fleksible. Du kan have til at shoppe for en træner, du kan lide, der tilbyder en aftale, du kan lide. Må ikke blive skubbet ind i noget, der er for lang eller for dyrt for komfort. Du må ikke være i stand til at få dine penge tilbage.

Træn med en partner

Mange personlige trænere vil træne to personer på samme tid for en diskonteringsrente. Hvis du har nogen du vil arbejde med, og du har brug for en personlig træner, kan du finde ud af om træning sammen. Mere end to personer i en konventionel session ikke virker så godt, men klubber og trænere kommer op med flere kreative muligheder.

Træner kompatibilitet

Find en personlig træner du føler dig tryg med. Du kan bruge en masse tid sammen med denne person, og du bør være i stand til at fokusere på de øvelser, ikke træneren. Hvis du finder, at du ikke får sammen, eller denne persons undervisningsstil er ikke for dig, spørg klubbens træning vejleder at finde dig en anden træner. Træner normalt forstår dette, da ikke alle personligheder er en pasform. (Hvis du træner hjemme, bare holde op og finde en anden.) Nogle gange kan du føler, du har lært alt hvad du kan fra en træner og vil gerne prøve at arbejde med en anden. Diskuter dette med træneren, der kan være i stand til at anbefale nogen.

Pushing Kosttilskud

Vær mistænksom over enhver personlig træner, der fortæller dig din succes afhænger af at tage visse kosttilskud, især hvis han eller hun sælger dem. Velrenommerede trænere og fitnesscentre ofte sælger kosttilskud, men de bør bare gøre dem tilgængelige, ikke give dig en hård sælge. Din succes afhænger af god ernæring og stikning med dit træningsprogram.

Medicinske spørgsmål

En personlig træner bør spørge dig i det indledende interview om eventuelle medicinske problemer, du har eller har haft i fortiden, herunder medicin, du tager. Personlige trænere bør kontakte din læge, hvis det er nødvendigt eller bede dig om at få en medicinsk frigivelse, hvis du har en tilstand, som uddannelse kan forværre.

Trainer Træning

En personlig træner med 5 eller flere års erfaring ikke nødvendigvis viden om fitness emner. En nylig undersøgelse viste personlige trænere med en grad i motion videnskab og højt niveau træner certificeringer var langt mere tilbøjelige til at være vidende end dem, der bare havde erfaring.

Træner venteliste

Hvis du er klar til at starte en øvelse program og de personlige trænere, som er blevet anbefalet sætte dig på en venteliste, finde en anden personlig træner lige kvalificerede. Hvis en træner er optaget, betyder det ikke, at han eller hun er værd at vente på, især hvis ventetiden vil få dig til at miste din begejstring for motion.

Hvilken Trainer gør - Ernæring

Et certificeret personlig træner bør være i stand til at give dig præcise oplysninger om ernæring, men ikke gøre ud en kost for dig eller fortælle dig specifikt, hvad at spise. Det er en opgave for en registreret diætist, ikke et motionscenter pro med personlig træner certificering. En personlig træner kan henvise dig til en diætist, hvis du har brug for yderligere vejledning.

Desuden kan personlige trænere give dig oplysninger om naturlige kosttilskud, men bør ikke gøre at tage kosttilskud en nødvendig del af dit program. Vurdere eventuelle tillæg den personlige træner kan forsøge at sælge dig mod andre på markedet, og ikke tage noget uden at læse etiketten.

Træner Certificeringer

På din søgen efter at finde en personlig træner, sørg for at de er certificeret af et velrenommeret agentur. Dette indikerer at de har mindst de kvalifikationer til at arbejde med tilsyneladende raske mennesker, men der er også avancerede certificeringer. Nogle pålidelige certificeringsorganer er ACSM, ACE, NSCA, NASM og AFAA. Hvis din personlige træner er certificeret af et andet organ, skal du kontrollere agenturets hjemmeside eller bede om at se deres litteratur. Certificeringer bør kræve efteruddannelse og være passende for, hvad du ønsker. Du er i din fulde ret til at bede om at se træner certificeringer eller tale med andre kunder, de har uddannet, hvis du er i tvivl om deres troværdighed.

On-line Uddannelse

Der er en række websteder, der tilbyder fitness-programmer, der spænder fra en off-the-shelf version til dine mål for fuldt interaktive programmer. Nogle personlige trænere tilbyder tjenester på nettet. Du kan spare penge med disse, men du kan også være nødvendigt at udarbejde en-til-en med en virkelig person for at få de bedste resultater. Nogle mennesker har brug for en aftale med en personlig træner, ikke en computer, at holde sig motiveret.

Hvis du har særlige problemer eller er meget ude af form og en reel nybegynder (samt en Netto entusiast, der er lad fitness go), kan du ikke være i stand til at gøre øvelser ordentligt uden at se dem i person. Du kan få en god start med en in-person personlig træner, derefter fortsætte med en on-line version. Overvej, hvad der passer til dine behov og personlighed, og vælg derefter.

Hvilken Trainer gør - Motion

En personlig træner bør være i stand til at give dig en vægt træningsprogram, der passer til dig og vejlede dig, mens du gør det, rette teknik og motivation. Personlige trænere skal hjælpe dig med at planlægge din aerob træning, men ikke nødvendigvis gør det med dig. De kan løbe eller gå med dig eller træne med dig, men det er dit valg, hvis du ønsker at betale nogen til at gøre det. Nogle personlige trænere kan også give dig mulighed for at gå uden for en kreds eller forhindringsbane slags rutine.

En personlig træner kan give dig øvelser for at styrke de muskler, du bruger i golf, men du stadig nødt til at se en pro at perfektionere dit sving. Lejlighedsvis træner kan være i stand til at lære dig at svømme, for eksempel, men generelt du behøver en anden til at gøre det. Sørg trænere har legitimationsoplysninger og erfaring, før du beder dem om at lære dig sport færdigheder.

Hvor svært at arbejde

Der kan være en fin linje mellem for lidt og for meget indsats. En god personlig træner kan opmuntre og guide dig til større gevinster ved at få dig til at arbejde hårdere, end du ville gøre på din egen. Men hvis han eller hun skubber dig så hårdt, at man hele tiden er øm eller begynde at frygte din træning, er det tid til at bede dem om at bakke ud, eller finde en personlig træner, der lytter til din krop.

Træning i hjemmet

Mange mennesker foretrækker at arbejde ud derhjemme, og masser af undervisere er glade for at komme til dit hjem. Nogle gør hjemmetræning udelukkende. Du kan blive bedt om at betale lidt mere for i hjemmet træning end træning gym. Sørg for at få en kontrakt og forstå træner regler, herunder hvad der sker, hvis du annullerer eller hvis træneren ikke vises. Brug de samme kriterier, du ville til at evaluere en gym træner, bortset være endnu mere forsigtige. Spørg træner til at komme til dit hus til en samtale, før du begår nogen penge, og få din partner eller en ven med dig, indtil du er sikker på at du er komfortabel med træneren.

At finde en personlig træner

Af Jamison H

Leje en personlig træner er til tider uforudsigelig. Ligesom du ville gøre forskning og stille spørgsmål om din læge, skal de samme forholdsregler skal gøres, før leje en personlig træner. Når du beder om en personlig træner på din lokale motionscenter eller motionscenter, skal du sørge for at undersøge, som vil være mest kompatible med dine mål og personlighed. I stedet for træning med alt efter hvilken træner receptionen tildeler dig, så spørg om de enkelte træner specialiteter og læse hans eller hendes bio før du forpligte sig til en hvilken som helst træner. Måske den mest afgørende skridt at tage, før leje en træner er at sikre, at de er kvalificerede. Nogle fitnesscentre giver deres undervisere en intern certificering, men kræver ikke et statsanerkendt akkreditering. Uanset hvilken træner du vælger, sikre, at de er certificeret af en national organisation og er CPR / AED-certificeret.