Outdoor Survival Guide Forfatter Interview

Outdoor Survival Guide Forfatter Interview

Hvis du bruger en masse tid i skoven, du har brug for en kopi af Outdoor Survival Guide af Randy Gerke. Denne bog er et must-have for enhver, der bruger tid i det fri med tips om emner som signalering om hjælp, husly, mad og meget mere. Indtil du får din kopi, her er nogle tips du kan bruge lige nu.

Outdoor Survival Guide: Interview med Randy Gerke

Overlevelse er et populært emne i disse dage med utallige reality shows dedikeret til emnet. Hvor meget bør man vide om overlevelse? Hvis du bruger nogen tid udendørs, er du nødt til at lære så meget som du kan. Disse tips fra overlevelse ekspert Randy Gerke vil være en perfekt start på din udendørs overlevelse uddannelse.

Survival Skills

LoveToKnow: Hvad overlevelse færdigheder bør alle have?

Randy Gerke: Det er vigtigt, at alle, tilbringe tid i det fri ved et par grundlæggende færdigheder. Sandsynligvis de to vigtigste færdigheder ved er, hvordan man opbygger en husly og hvordan man starter en brand. Lær at bygge beskyttelsesrum fra de naturlige materialer ved hånden. Hvis du er involveret i vintersport, øve bygge en sne grotte og andre typer af sne krisecentre.

Bygning brande kan være en udfordring for selv de mest erfarne outdoorsman. Lær at bygge brande ved hjælp af forskellige metoder og materialer. Praksis bygning brande i fugtige og blæsende forhold.

LTK: Hvor realistisk er de tv-overlevelse shows? Har de underviser værdifulde oplysninger?

RG: Jeg tror værdifulde færdigheder og ideer kan læres fra en række forskellige kilder, herunder tv-programmer. Når det er sagt, tror jeg, det er vigtigt at forstå, at "virkeligheden" "og" TV "er ikke kompatible. Med andre ord, sande" reality TV "simpelthen ikke eksisterer. Den hyped underholdning atmosfære af tv tendens til at præsentere disse teknikker i en sammenhæng det er ikke realistisk, og nogle gange ikke engang korrekte eller instruktions.

Overlevelse er så meget mere end bevidst at placere dig selv i en hyped og meget produceret høj risiko situationen, vel vidende, at hvis noget begynder at gå dårligt, vil en besætning på afventer redningsfolk straks være der for at redde dit skjul. Ægte overlevelse nærmede sig med respekt og personligt ansvar, forståelse og forberede den faktiske risiko for, at en bestemt situation præsenterer. Det kræver ikke en at være frygtløs, men til ansigt og forstå frygt, sætte dem i perspektiv og udøve kontrol over dem. Ægte overlevelse kræver øvelse og erfaring og et selvforsynende holdning. Det kommer ikke på dåse eller en rygsæk eller brændes i et DVD.

En Survival Kit

LTK: Hvad der er behov for en overlevelse kit til campister og vandrere?

RG: overlevelse kits hjælpe med at opfylde overlevelse prioriteter, som husly, brand, vand, mad og signalering. Den type kit du bruger eller samle er baseret på størrelse og vægt begrænsninger. Kits skal være let og kompakt. De fleste overlevelse situationer løses inden for 72 timer, så kits bør udformes med det i tankerne. Personlige backcountry kits skal være meget lille og kompakt.

Begyndende med ly prioritet, vil genstande, som en backcountry kit kan indeholde en let nødsituation tæppe eller pose, der kan anvendes til læ konstruktion. Selv en stor, tyk plastik affaldssæk giver overraskende god beskyttelse mod elementerne. 50 meter af reb er uundværlig i en overlevelse situation. Det kan bruges til husly byggeri, fælder og snarer, trække brænde, hvilket gør værktøjer og en række andre ting.

Outdoor Survival Guide Forfatter Interview

Det næste område af behov er brand. Fire giver varme, lys, sikkerhed og signaler formåen. Medtag tre pålidelige antændelseskilder. Disse poster kan omfatte vandtætte kampe i en vandtæt beholder, vind- og vandtæt kampe, metal gnister værktøjer og lightere. Redundans er nøglen her. Det giver en backup-metode i tilfælde af, at en bestemt metode mislykkes. Dit liv kan afhænge af disse sikkerhedskopier.

Fire starter hjælpemidler bør være en del af kittet samt. Disse poster er nemme at antænde og vil brænde længere end en kamp. Elementer, der er godt for denne er gamle stearinlys stubbe, vatkugler mættet med vaseline, voks imprægneret pap eller fint ståluld. Kommercielle produkter er også tilgængelige for dette på udendørs butikker.

Den næste prioritet er vand. I en backcountry situationen, er det ikke rimeligt at bære nok vand i din pakke i 72 timer. Så hvad du skal gøre er foretage en pålidelig metode til vandrensning. De to elementer, der fungerer bedst for dette er vandrensning tabletter og personlige vandfiltre.

Signaling kan opnås med visuelle eller hørbare signalering metoder. Lav tech, letvægts metoder omfatter signal fløjter og signal spejle. High tech metoder omfatter håndholdte eller pistol lanceret luftfotos nødblus, signal blitzlys, og signal lasere.

Fødevarer er den laveste prioritet, fordi folk generelt kan gå flere dage uden mad uden permanent skade. Men hvis du har plads til fødevarenødhjælp, bære et højt kalorieindhold fødekilde, som en komprimeret bar, der kan gemmes i varme uden at smelte.

LTK: Hvad er den bedste måde at mestre vigtige overlevelse færdigheder, før de er nødvendige?

RG: Praksis, praksis, praksis. Gå ud på forskellige tidspunkter af året forskellige steder og i forskellige forhold. Udfordre dig selv til at bygge brande, konstruere beskyttelsesrum og arbejde på andre teknikker. Det behøver ikke at være i backcountry, kan det være i din baghave. Denne selvtræning er nogle af de mest værdifulde erfaringer, du kan vinde. Dette vil hjælpe dig med at etablere et solidt fundament af færdigheder og teknikker, hvorfra man kan bygge videre på.

LTK: Alt andet du gerne vil dele om udendørs overlevelse?

RG: Overlevelse er mere en kamp med dig end med miljøet. Learning individuelle overlevelse færdigheder er absolut vigtigt, men at lære at udholde og ikke give op er endnu mere afgørende. Når du har gjort alt, hvad du tror, ​​du kan gøre, gøre lidt mere. Når du har gået så langt som du kan gå, gå lidt længere. Når du har taget alt, du kan tage, hænge på bare lidt længere. Omdan vrede til handling, og depression i retning. Du vil blive overrasket over den magt det giver dig mulighed for at fortsætte på og overleve.LoveToKnow takker Randy Gerke til deling hans udendørs overlevelse teknikker med læserne. Du kan få mere at vide ved at læse hans bog, Udendørs Survival Guide, fås i paperback eller e-bog format. Hvis du tror, ​​du allerede kender udendørs overlevelse, vil du blive overrasket over, hvad du ikke ved.