Outdoor Party Tjekliste

Outdoor Party Tjekliste


Advance planlægning er nøglen til en vellykket fest, og en udendørs fest tjekliste vil hjælpe dig med at holde på toppen af ​​de særlige problemer, som en part afholdes udendørs. Den nøjagtige tjekliste, du har brug, vil variere, afhængigt af detaljerne i dit arrangement, og det hjælper til at bryde din liste i større sektioner, så du holde styr. I betragtning af de følgende punkter kan hjælpe dig med at oprette en hjælpsom opgaveliste.

Outdoor Party Placering To-Do List

1. Lav retning tegn for partiet Location

Har du brug for at opsætte skilte til direkte gæster til placeringen? Partiet kan ikke starte, før gæsterne ankommer. Et par velplacerede tegn kan hjælpe med at forhindre frustration, hvis den part, finder sted på en uvant mødested.

2. finde ud af en Backup placering

Har du en back-up plan i tilfælde af dårligt vejr? Du ønsker måske at holde dette i tankerne, når du vælger din placering. Anvendelsesområde ud tilgængelige pavilloner i parken eller overveje vært for partiet i din baghave, så gæsterne kan tage tilflugt i dit hjem i tilfælde af regn.

3. planlægger at holde gæster komfortable

Men planlægningen af ​​vejret betyder ikke kun planlægningen af ​​en eventuel regn storm. Varme kan også være et problem. Kontroller, at du giver skygge for gæster. Et telt eller fortelt er et storstilet løsning mens paraplyer kan give mindre lommer af skygge. Fans, dug flasker og masser af vand at drikke, kan alle bidrage til at forhindre gæsterne i at blive overophedet.

4. Overvej Sikkerhedsspørgsmål

Er der nogen sikkerhedsproblemer? Fra pool sikkerhed til potentialet falder på hårde overflader, overvejer mulige farlige steder kan hjælpe dig forebygge uheldige ulykker. Du bør også have en førstehjælp kit til rådighed for mindre sår og skrammer.

5. Tjek for adgang til elektricitet

Vil du brug elektricitet? Uanset om du har brug for at tilslutte dit stereoanlæg til at levere musik eller lys op et aftenarrangement, kan udendørs spillesteder gøre dette vanskeligere. Du skal muligvis købe forlængerledninger eller leje en generator. Må ikke vente, indtil den dag, hvor partiet at finde ud af.

Mad og drikke Tjekliste

1. Beslut dig for menuen, og hvor meget du har brug for

Hvilken mad og drikkevarer vil du tjene? Hvis du tilbyder alkohol til dine gæster, så husk også at tjene masser af alkoholfrie muligheder. Når du har besluttet på en menu, er det tid til at regne ud hvor meget at købe. Det er bedre at have ekstra mad og drikkevarer i slutningen af ​​aftenen, end at lade dine gæster sultne og tørstige.

2. sikre du har porcelæn og Køkkenudstyr

Glem ikke tallerkener, kopper, servietter og sølvtøj. Selvom finger fødevarer kan være stor menu part indstillinger, behøver du ikke ønsker at tage det alt for bogstaveligt og lade dine gæster med ingen steder at sætte deres scoop af makaroni salat.

3. Plan for fødevaresikkerhed

Nøglen til fødevaresikkerhed er at holde varme fødevarer varme og kolde fødevarer koldt. Har du nok opvarmning bakker og kølere at opnå dette? En kids 'soppebassin fyldt med is kan være en god måde at holde fødevarer afkøle, mens de er på linjen buffet. Har du nok is eller en nem måde at få mere, hvis du løber tør midt i festen?

4. Plan Hvad gør man med de resterende punkter

Hvad vil du gøre med rester i slutningen af ​​aftenen? Har du en måde at få dem hjem? Hvis du planlægge og købe takeout containere, kan du sende gæsterne hjem med uønsket mad.

Outdoor Entertainment Tjekliste

1. Beslut om Music

Store udendørs arrangementer, ligesom bryllup receptioner eller blokere parter, kan være et passende tidspunkt at ansætte underholdning. Selvom du kan tilslutte din personlige mp3-afspiller til en højttaler, en professionel DJ ved, hvordan arbejde tilskuerne og holde gæsterne danse. Et live band vil være endnu mere mindeværdig.

2. give underholdning for børn, som havde brug for

Hvis der vil være børn på din udendørs fest, gummibåde er et populært underholdning valg. En bounce hus eller oppustelige dias vil holde børnene underholdt i timevis.

3. Plan Spil og udendørs aktiviteter

Planlæg nogle spil at holde gæster besat hele partiet. Hvis du holder fest på en park eller strand, så tjek for tilgængelige sportsudstyr, såsom basketball eller volleyball net. Vil du nødt til at købe bolde, net, handsker eller andre forsyninger?

Party Oprydning Tjekliste

1. Giv Steder at indsamle papirkurven

Må ikke vente, indtil gæsterne forlader at tænke på oprydning. Placer affaldssække eller dåser på centrale steder i hele partiet mødested. Placering genvindingskurve til dåser og flasker lige ved siden af ​​papirkurven kan hjælpe med at holde disse ressourcer ud af lossepladser.

2. Plan til Bring Beholdere til ikke-engangsartikler

Hvis du bruger ikke-engangsprodukter, skal du også beholdere til snavset plader, kopper eller sølvtøj.

3. Plan Hvordan vil du fjerner din Party Trash

Hvis du er væk fra hjemmet, hvordan vil du flytter papirkurven i slutningen af ​​partiet? Du kan få brug brug af en lastbil til at transportere det væk, eller måske spillestedet har en dumpster du kan bruge.

Tilpas din Party Tjekliste

Med de tanker og spørgsmål ovenfor, kan du bygge din egen udendørs fest tjekliste og planlægge en uforglemmelig begivenhed. Bare husk, at dit ultimative liste virkelig skal passe din fest behov, så tilføje hvad du har brug for denne grundlæggende liste for at sikre, at du er dækket.