Osteoporose Øvelser for ældre kvinder

Osteoporose Øvelser for ældre kvinder
Hjælp dit knogleskørhed med motion!

Osteoporose øvelser for ældre kvinder giver en fantastisk måde at forhindre yderligere forringelse af knoglemasse og densitet. Hvis du lider af osteoporose, visse øvelser er langt mere effektive til at forbedre din knoglemineraltæthed (BMD) end andre. Læs videre for at finde ud af, hvilke øvelser er bedst for dig.

Før start en Osteoporose Trænings Program

 • Tal med din læge

Når du begynder en øvelse regime, bør du kontakte din læge for en evaluering og diskutere de typer af øvelser, du er interesseret i at gøre. Nogle bevægelser kan forårsage skade eller forværre eksisterende skader.

 • Start ud langsomt

Må ikke overdrive det, når du først begynde at udøve. Din krop har brug for tid til at opbygge styrke og udholdenhed; presser din krop til at gøre en bevægelse, det er ikke parat til at gøre, kan medføre personskade.

Effektive Osteoporose Øvelser for ældre kvinder

Hvis du allerede har knogleskørhed, vil du ikke være i stand til at inddrive knogletab, men du kan stoppe det fra at blive værre. Calcium absorberes i kroppen, når der er behov for det, og motion er en af ​​de bedste måder at øge efterspørgslen efter calcium. Hvis du vælger ikke at gøre noget, kan dine knogler bliver meget mere sprødt, og du kan være mere modtagelige for brudte knogler på grund af et fald.

Tre typer af Osteoporose Øvelser

Tre af de bedste typer af osteoporose øvelser for ældre kvinder er fleksibilitet, modstand, og vægtløftning.

 • Fleksibilitet

Fleksibilitet øvelser hjælpe med at forhindre skader, fordi dine led er i stand til at bøje meget lettere, hvis du tilfældigvis til at falde. Yoga, Pilates, og tai chi er gode måder at øge din fleksibilitet. Tjek disse steder for et udvalg af dvd'er til rådighed til at hjælpe dig med at indarbejde træning for fleksibilitet i dit liv.

 • Lilias !: AM & PM yoga træning til seniorer
 • Funcercise
 • Tai Chi for seniorer
 • Modstand

Modstand sker ved at bruge vægte og udføre specifikke bevægelser. Et eksempel på modstand uddannelse tager en vægt; gøre krøller ved at bøje i albuen for at bringe vægten op til brystet. Du kan hæve vægten over hovedet også. Du kan enten bruge frie vægte eller specifikke konstrueret til vægttræning. Her er nogle DVD'er kan købes online for at hjælpe dig med at starte din styrketræning træning.

 • Begyndere Motion DVD
 • Funcercise
 • Styrketræning for seniorer: en instruktør Guide for at udvikle sikre og effektive programmer
 • Vægtbærende

Vægtbærende øvelser er aerobe og omfatter gåture, dans og trin klatring. Gåture er en af ​​de bedste øvelser for personer med osteoporose, især hvis det gøres uden. Solen hjælper din krop absorbere D-vitamin, som også hjælper dine knogler. Høj intensitet gå eller andre aerobe øvelser er langt mere effektive end lav intensitet. Høj intensitet betyder, at du rask gå i stedet for at tage en afslappet spadseretur. Dens bedst at gøre vægtbærende bevægelser i mindst 30 minutter om dagen, selvom du bryde det op i mindre trin.

Have det sjovt med Motion

Motion kan undertiden føles som en sur pligt, men hvis du gør det med andre, kan det blive til en stor social aktivitet. Mange ældre centre har træningshold du kan deltage, eller du kan invitere folk fra centrum til at gøre nogle øvelser med dig. Jo flere mennesker, du kan finde, der ønsker at træne med dig jo bedre er dine chancer er ved opholder sig motiveret og holde dig fysisk fit. Det er tid til at tage tilbage kontrol over din krop og have det sjovt mens du gør det!