Orlando Institut for Rejser og turisme

Orlando Institut for Rejser og turisme


Hvis du søger efter aktiviteter i Orlando, Orlando Institut for Rejser og Turisme er en one-stop turistinformation ressource, du skal tjekke ud.

Baggrund Info

Orlando Institut for Rejser og turisme blev oprettet i 1983. Formålet var at danne en organisation, der repræsenterede virksomheder i Orlando og det omkringliggende Orange County område. Denne organisation fortsætter med at opbygge Orlandos rejse-og turistindustrien, som byder rejseinformation, herunder overnatningsmuligheder, attraktioner, underholdning, restauranter og meget mere. Det er nu ofte omtalt som Orlando Convention og Visitors Bureau, og det fortsætter med at give besøgende til Orlando område med masser af store oplysninger.

Formål

I dag, mere end 1.450 private medlemskaber bevarer medlemskab i Orlando Institut for Rejser og turisme, og deres primære mål er at fremme rejse- og turistindustrien i og omkring Orlando området samt andre dele af Florida. Florida er en førende ferie destination, og Orlando, samt statens strande, er dens største draw. Området byder på restauranter i verdensklasse og indkvartering og er hjemsted for verdens berømte forlystelsesparker, herunder Sea World, Disney World og Universal Studios.

Mens familier kan være byens nummer et fan klub, virksomheder fra hele landet kommer til området Orlando at være vært konventioner. Med dette i tankerne Orlando Convention og Visitors Bureau fortsætter med at fremme området til virksomheder over hele verden, hvilket bringer i millioner af dollars hvert år.

Gode ​​tilbud fra Orlando Institut for Rejser og turisme

Mens Orlando Institut for Rejser og turisme gør et stort stykke arbejde for at fremme alle områdets attraktioner, underholdning og meget mere, men søger også at opbygge og vedligeholde et forhold til lokalsamfundet. Ved at støtte områdets skoler og andre fritidsaktiviteter, Orlando KTK (konventionen og Visitors Bureau) er fortsat at styrke Orlando og Orange County økonomi, som i høj grad er afhængig af turistindustrien. Ikke alene kan du finde masser af information gennem denne organisation, men du kan også finde gode tilbud på overnatningsmuligheder, rabatbilletter til lokale attraktioner og meget mere.

Information

Hvad der er tilgængeligt

Når du besøger deres hjemmeside, finder du følgende kategorier:

  • Family Fun
  • Seværdigheder
  • Hoteller / Resorts
  • Luksus Escapes
  • Orlando nu
  • Underholdning

Du kan også gennemse en Top tilbud sektion og se Kalender for at se, hvad der sker i løbet af den tid, du planlægger at besøge. Klik på andre faner for at se en liste over ting at gøre og steder at bo. Sitet opdateres jævnligt med nye Top tilbud kommer jævnligt, såsom pakkeløsninger af hotelovernatninger og temapark billetter eller annoncerede tilbud på Walt Disney World resorts.

Visitor Information Package

Når du klikker på turistinformation pakken, har du mulighed for at anmode om en gratis planlægning kit eller visning af en særlig podcast for at få dig i gang på din ferie planer. Du kan også bruge denne fane til at planlægge en særlig begivenhed i Orlando-området, såsom en familiefest, bryllup eller jubilæum. Glem ikke at få adgang til kort over området og den besøgende sikkerhedstip så godt.

Hjemmesiden giver dig adgang til oplysninger om spisning, natteliv, seværdigheder, shopping, sport og fritid, område golfbaner, kurbade, og familie sjov. Hvis kunst og kultur er, hvad du tørster, kan du finde masser af både i området samt. Finde værelser er nemt med links til ferieboliger samt hoteller og resorts, og lige nu kan du indtaste en chance for at vinde en gratis Orlando ferie!

Kontakt Information

Du kan kontakte Orlando Institut for Rejser og turisme direkte på følgende adresse:
Orlando / Orange County Convention og Visitors Bureau, Inc.
6700 Forum Drive, Ste 100
Orlando, FL 32821
eller ved at ringe gratis på 1-800-972-3304.
For mere information, besøg deres hjemmeside.