Originale Halloween Kostumer

Originale Halloween Kostumer


Halloween, også kendt som All Hallows Eve, er en dag, hvor stoffet mellem vores verden og den næste er sløret. Som små dæmoner og hekse kan frit vandre, skabe originale Halloween kostumer er, hvor meget af den forventede sjove kommer i at spille.

Mainstream Halloween Kostumer Transformeret

Mange trick eller behandlere nyder at få klædt op og beder om en Kit Kat eller en Hershey bar. Det er nemt at komme ud til det lokale super Wal-Mart og købe en kostume off the rack. Mange af kostumer på markedet, er baseret på, hvad der er populært lige nu. I 80'erne, du ville se He-Man, Spider-Man og Incredible Hulk kører ned ad gaden. Den gamle favorit Casper vil altid gøre en udseende, og på den mere skræmmende forsiden en Michael Myers eller Freddy Krueger.

De kostumer i dag kan stadig indeholde den lykkelige spøgelse, kniven fingre drøm morder og de andre slasher flick hæfteklammer. Hannah Montana, Britney Spears sammen med Byggemand Bob og Elmo vil være der også. Den "Disney Princess" vil altid være på listen over alle forældre, der har små piger.

Der er intet galt med mainstream kostumer, men der vil være andre børn og voksne med det samme tøj, som du gå på gaden med en hule plast græskar. Stående ud fra mængden, kan netto du nogle ekstra slik eller at alle vigtige sejr på kostume projektkonkurrencen.

Overveje at gøre originale Halloween kostumer ud af disse mainstream kostumer, som du har hængende i dit skab. Bliv en visionær denne Halloween og skiller sig ud fra resten af ​​flokken. Her er et par originale ideer:

 • Baseball-spiller: Der er altid en slags baseball spiller kostumer i storcenteret så overveje at gå lidt gamle skole ved at ændre det op ved at tilføje grå kage makeup, monotone bukser og top, sort bælte og et overskæg. Nu er du en baseball spiller fra 1920'erne.
 • Cheerleader: Hvor populære er cheerleaders? I stedet for blot at være en cheerleader hvorfor ikke blive cheerleader for at redde verden fra showet Heroes? Rød og hvid cheerleader tøj opfylder brækket ben proteser, ridser, skrammer, blod og en blond paryk.
 • Britney Spears / Hannah Montana: Dette er for de voksne derude. Bare forestil dig hvor Miley Cyrus ville handle, hvis hun fulgte Britneys eksempel og rulle med det.

At sammensætte din egen originale Halloween Kostumer

At være virkelig original med dine Halloween kostume idéer er den bedste måde at opleve denne dag med sjov og gode tricks. Når du går om at sammensætte dit outfit overveje din personlighed i processen. Hvad er dine sympatier og antipatier? Har du hemmeligt elsker de udøde zombie horde? Har du virkelig hader sløvhed af 9 til 5 mareridt kendt som Office? Rul med det. Er der nogen, at du virkelig beundrer eller nogen du virkelig foragter? Brug det til brændstof din kreative safter til at komme med nogle gode kostume idéer.

Prøv at hver dag husholdningsartikler til noget, du kan bære som din Halloween kostume: Et par eksempler kan nævnes:

 • TV middag: Pak dig selv i sølvpapir og sørg for ikke sætte nogen i nærheden af din joint (dette undgår rivning af folie). Gå til den lokale gavebutik, Party City eller Halloween butik og se efter kødstykker, enten løst eller i emballager, der anvendes som rekvisitter. Gør det samme med falske grøntsager og pin dem til dig selv.
 • Husholdningernes moppe: Det kan være svært at gå, men gå til Dollar Store og købe nogle billige plastik tabel tøj. Du kan enten pak dig selv i dem eller tape eller lim dem til gamle tøj. Også købe en billig moppe, der bruger Dreadlock stil moppe hoved og fjerne det. Få en strømpe og lim moppe hoved til det, afskære benet del af strømpe. Du kan nu bære den som en paryk.

Film kan også anvendes som store tema kostumer:

 • Alfred Hitchcock er The Birds: En fin sort jakkesæt og en hel masse falske fugle limet til det. Tilføj en kalot og et rør til sidst udseendet.
 • Day After Tomorrow: Meget enkel idé er at tage en meget stor kalender og cirkel - du gættede det - i overmorgen. Dette er en meget subtil dragt og lidt dum, men det er også billigt.

Du kan være virkelig original og tage dine kostume idéer fra aktuelle nyheder eller pop kultur. Nogle foretrukne mål kan omfatte:

 • George Bush
 • John McCain
 • Miley Cyrus
 • Oprah

To sjove ideer til par kunne omfatte:

 • Brad pitt og Angeline Jolie: Tag et kig på nogle af de seneste billeder. Det er ikke svært at matche deres udseende, bare shop på Abercrombie and Fitch. Håret er ret nemt også. Nuttede det op ved at overskriften off til Goodwill eller andet brugt butik og afhente flere billige klapvogne - overdrive og få 10 eller deromkring. Brug gaffatape og kombinere dem alle sammen, så tilføje et par baby-dukker.
 • Tom Cruise og Katie Holmes: Regnskabsmæssig en sofa rundt med dig, kan være en smule vanskeligt. Hvis din partner er højere end dig, så bære rundt på en lille kasse til at stå på, så du kan være omkring samme højde. Deres udseende er relativt nemme at kopiere så godt, så gå med det. Tilføj en kontroversiel touch til det ved hjælp af lænker på din Katie.