Original Valentinsdag gaveideer

Original Valentinsdag gaveideer


Blomster og chokolade er de traditionelle Valentinsdag gaver, men ville du ikke hellere give din kæreste noget lidt mere original og uforglemmelig? Tænk uden for chokolade slik kasse i år.

Original, Creative Valentinsdag gaver

Traditionelle gaveideer er gode at have ved hånden, men at imponere din Valentine, bliver du nødt til at komme ud af din comfort zone. Sig "nej" til kedelige gaver og kreativt vise din kærlighed og hengivenhed med tankevækkende gaver. Gennemgå denne liste af romantiske, kreative ideer til Valentinsdag gaver til en kæreste eller en ægtefælle.

Giv en unik oplevelse

Gaven af ​​en unik oplevelse kan skabe uvurderlige minder. Tænk luftballon forlystelser, faldskærmsudspring, et krydstogt, billetter til en stor koncert, eller en speciel klasse relateret til din partners interesser. Tjek din lokale telefonbog eller søge online efter tilgængelige muligheder i dit område. Samfundet nyhedssektion af avisen kan også listen klasser og kommende forestillinger i din by. Great American Days er et firma, der har specialiseret sig i den slags gaver, med racerbil kørsel erfaringer og rockstjerne lejre. Men ikke hver pakke er for de eventyrlystne. Du kan også købe spa dage og madlavningskursus.

Personlig Champagne

Original Valentinsdag gaveideer

Champagne pirrer næsen - og fancy. Hvis din betydelige andre har lidt af den boblende, afhente en magnum af dine foretrukne mærke. Brug din printer til at oprette personlige etiketter til din champagne flaske. Navngiv flasken en smarte navn som "Charlene bedste" eller "James og Elaine Vineyard." Print, skræl og holde etiketterne i de regelmæssige dem. Alternativt kan du springe alt postyret og købe en personlig flaske champagne fra et firma, der vil gøre det hele for dig. Personlig champagne kunne være din billet til en usædvanlig romantisk møde.

Gavekurve

Mens færdigpakkede, fremstillet Valentinsdag gave kurve er rigeligt i februar, en omhyggeligt samlet gave kurv kan vise din kæreste eller kæreste, hvor meget du pleje. I stedet for at købe et bad og krop gave kurv fra et stormagasin, købe hende lotion og parfume spray i hendes yndlings dufte og kombinere dem i en kurv selv. Giv ham en lille spand med golfbolde, tees, og en instruktionsvideo i stedet for generiske chokolade. Lille hånd kan gøre en stor forskel.

Broderet Robe

Hvad enten det er satinagtig og romantisk eller bomuld og komfortable, morgenkåbe gøre en dejlig intim gave til en elsker. Vælg en kjole i en traditionel Valentinsdag farve som sort eller rød. Har hans øgenavn eller hendes fornavn broderet på lommen eller brystet område tilbage. For sjov, købe et matchende par, en til dig og en til din kæreste. Gør din gave valg mere Valentine specifik ved at vælge en kjole lavet af satinagtig materiale, der er udstyret med en hjerte motiv.

Box fuld af kærlighed

Original Valentinsdag gaveideer

Klip strimler af papir, og skriv en Valentins meddelelse på hver enkelt. Du kan skrive elsker citater, grunde, hvorfor du elsker den person, og andre romantiske tanker. Fold sedler og placere dem i en lille, dekorativ æske.

Digital billedramme

Digitale billedrammer ser godt hang på en væg eller vises på enhver bordplade. Læg den digitale enhed med billeder af jer to. Billeder fra de seneste ferier, særlige datoer eller begivenheder vil gøre denne kreative gave så meget mere imponerende. Medtag USB-kablet og instruktioner med rammen, så din elskede kan tilføje flere digitale fotografier til enheden.

Kama Sutra Kit

Placer en sjov fokus på din romantiske mellemspil med en Kama Sutra kit. Køb et formonteret box kit eller lave dine egne sæt med en kombination af krop støv, fjer ticklers og massage olie. Satin Blindfolds og fuzzy håndjern vil også gøre legende elementer at medtage i din Kama Sutra gave.

Picnic for Two Rygsæk

Original Valentinsdag gaveideer

Overrask din partner med en ladt picnic rygsæk. Denne smarte pakke indeholder sølvtøj, tallerkener, servietter og endda en lille tæppe. Har picnic rygsæk broderet med din kærlighed initialer. For en kreativ overraskelse, indlæse rygsæk med lækkerier som livretter og tage en tur i parken. Denne gave er en din partner vil påskønner i mange år fremover. Romantisk og praktisk, denne gave er virkelig kreativ.

Søde Dreams Pillow

Vælg dit favorit foto af jer to eller oprette en collage af billeder fra hele dit forhold. Brug overføringspapiret ark til at udskrive digitale versioner af disse billeder. Stryg foto på en pudebetræk, og skrive en romantisk besked med stof maling eller markører.

Wish Upon a Star-

Hvis din kæreste er en stjernekigger, vil hun elske at modtage en stjerne til Valentinsdag. Bestil et stjerne kit fra et velrenommeret stjerne selskab. Inkluderet i sættet er retninger for at finde stjernen og et certifikat til at indløse for navngivning af den særlige Valentinsdag stjerne. Du vil virkelig være i stand til at sige, du gav din elsker stjernerne.

Sætte nogle tanker i din gave

Før du foretager eller købe noget, tager sig tid til at tænke over, hvad din partner kan lide. Det er alt for let at afvikle vælge noget du kan lide og give det som din gave. Sørg din gave virkelig passer til din kæreste, og det er sikker på at blive værdsat.