Origami Dove

Origami Dove


En origami due er et populært origami valg, fordi det er en af ​​de enklere dyr at folde. Når du er færdig, kan disse placeres i et juletræ som et ornament. De kan også bruges som gaver eller som legetøj til børn, der ønsker at lade som om de er en fugl.

Oprettelse af en Origami Dove

Hvis du vil oprette en origami due, skal du bruge en firkantet stykke origami papir. Hvis du bruger et ark med en farvet side, start med den farvede side nedad. Følg disse trin for at skabe en smuk due.

 1. Fold origami papir, så hjørnet af den ene ende møder hjørnet af en anden ende. Dette skaber en trekantet form.
 2. Vend papiret, så den lange ende er væk fra dig, og det punkt opad.
 3. Fold den lange ende ned. Det bør ikke komme ca. en tredjedel af vejen ned punktet. For at kontrollere dette, folde det punkt, uden krøl det. Den meget spids punkt skal matche den øverste fold du har oprettet.
 4. Vend den om. Fold i halve på langs. Dette punkt på toppen af ​​den ene vinge skal matche af den anden vinge. Denne fold er en rettesnor for det næste trin.
 5. Åbn klappen lige har oprettet.
 6. Fold blot et lag af trekanten ned for at skabe et kvadrat. Vær så præcis som muligt med, hvor du folde. Det er vigtigt at skabe så meget af et kvadrat som muligt her.
 7. Fold det på midten igen.
 8. Dernæst foldes ned en af ​​fløjene. Du vil skabe en diagonal fure, så det ser ud som duen flyver fremad. Vend duen og gentage denne fold for den anden fløj. De bør matche op. Åbn fuglens vinger, så de danner 90 graders vinkler, med kroppen af ​​fuglen i midten.
 9. Kig på vingerne. Den kortere ende vender mod hovedet. Fold næbbet ned i en vinkel. Krølle og derefter folde. Åbn klappen under næbbet lige nok, så du kan skubbe folden langs toppen ned i. Tryk sammen til to sider. Dette bør skabe et lille næb for duen.

Det fuldender origami due. Du kan flytte vingerne ved at klemme den nederste fold i enhver vinkel. Ved at klemme det og slippe det, det giver dig mulighed for at oprette udseendet af bevægelse med vingerne. Børnene vil elske at lege med duen som denne.

Ressourcer til Origami Doves

For billeder og et par mere variationer på origami duer, kan disse ressourcer hjælpe.

Origami Dove

 • Doilies Dove: En variation af duen findes på Origami-Instructions.com. Dette design kan skabes ved hjælp af en blonde stykke papir doilies eller bruge nogen 8 tommer diameter runde stykke papir.
 • Origami Doves til salg: Besøg LisaShea.com at købe et par af disse duer allerede afsluttede.
 • Origami Dove Video: Du kan også lære, hvordan du opretter en origami due ved at se Lisa Shea YouTube video af, hvordan man skaber den. Denne video viser de trin, der er anført ovenfor.
 • Peace Dove: The fredsdue er lidt anderledes. Det er en smule mere omfattende i sin færdige form. Denne YouTube-video af en fredsdue giver ikke trin-for-trin anvisninger, men viser, hvordan du opretter duen.
 • Origami Dove med Downs Back Feathers: Den origami dove i denne YouTube-video har tilbage vinger nedad. Disse trin-for-trin instruktioner sikre, at processen med at skabe Duen er meget enkel.
 • Peace Crane: Se denne YouTube-video for at oprette en origami kran, hvilket er lidt ligner duen.
 • Origami Kirigami Dove: For dem, der ønsker at prøve en Kirigami due, besøg Activity Village. Instruktionerne findes i en kort video.

Opret så mange af disse origami duer, som du vil oprette en flok smukke fugle. Giv venner som et tegn på fred. Prøv forskellig farvet papir og forskellige størrelser for at skabe variation fra den ene due til den næste.