Organisering af en af ​​sundhed på arbejdspladsen Fair

Organisering af en af ​​sundhed på arbejdspladsen Fair
Vil gerne opfordre dine medarbejdere til at få - og bo - så sundt som muligt? Selvfølgelig kan du gøre! Det er en simpel kendsgerning, at sundere medarbejdere tendens til at være mere produktive i deres job, mindre tilbøjelige til skader og har færre fravær problemer, dem, der er mindre sunde. En måde at opmuntre dine medarbejdere til at fokusere på wellness er at bringe oplysninger om forfremmelse til dem sundhed via en on-site sundhed fair.

Planlægning af en Health Fair

Hvis du kan lide tanken om at være vært for en sundhed retfærdig i din virksomhed, vil du blive glædeligt overrasket over, at organisere denne form for begivenhed er ikke særlig svært. De første beslutninger, du bliver nødt til at gøre er, når at planlægge begivenheden, og hvor at holde den.

  • Hvornår: Vælg et tidspunkt, hvor din virksomhed ikke har tendens til at være alt for hektisk, så medarbejderne får tid til at deltage. Undgå tidsrammer umiddelbart før eller efter ferien, fordi et ret stort antal arbejdstagere kan være på ferie. Overvej gange dine medarbejdere er på arbejde, der sikrer, at begivenheden delvist overlapper hver overflytning af arbejdstagere.
  • Hvor: Hvis du har et stort åbent område, hvor du kan sætte tingene op som et cafeteria, pause rum eller endda en lang gang eller parkeringsplads (som du kan reb off), har du den ideelle opsætning. Hvis du ikke har et område som dette, vil du nødt til at være lidt mere kreativ, udelader spots for displays, leverandører og aktiviteter i flere rum.

Når du har besluttet, hvornår og hvor dit helbred messen vil være, vil du derefter nødt til at beslutte, hvilke typer af udstillinger og aktiviteter, vil blive præsenteret, og hvem der skal inviteres til at deltage. Eksempler på typiske sundhed fair deltagelse omfatter:

  • Fordele udbydere - de virksomheder, du bruger til personaleydelser vil sandsynligvis være interesseret i at deltage i disse typer af begivenheder. Chancerne er de vil være glade for at få mulighed for at oprette en stand, opfylde dine medarbejdere, give ud reklamegaver og tilbyder wellness oplysninger. Sundhed forsikringsselskaber vil undertiden tilbyde helbredsundersøgelser og investeringsselskaber kan tilbyde at give gratis seminarer eller høringer om penge forvaltning, budgettering og andre emner relateret til den finansielle wellness.
  • Lokale fitnesscentre og trænere - Gyms i dit område måske ønsker at oprette en stand til at uddanne dine medarbejdere om medlemskab muligheder og personlige trænere kan sætte pris på muligheden for at sprede ordet om deres tjenester. De kan tilbyde særlige sign-up rabatter, gøre fitness vurderinger af medarbejdere, demonstrere ordentlig motion teknikker og meget mere.
  • Næringsindhold - Inviter et par lokale restauranter, der tilbyder sund mad valg at deltage i begivenheden. Chancerne er de vil være glade for at have en mulighed for at fremme deres menuer og services til dine medarbejdere, og vil sandsynligvis medføre gratis prøver at uddele til sundhed retfærdige deltagere. Du kan også invitere lokale landmænd, diætister, ernæringseksperter og repræsentanter fra vægttab programmer.
  • Holistisk medicin / wellness Providers - Holistisk behandlere, såsom kiropraktorer, akupunktører, massører, rådgivere og andre er ofte interesseret i at deltage i den slags begivenheder. De kan være i stand til at gøre no-cost screeninger, give demonstrationer og tilbyder rabatter for in-office behandlinger. Nogle massører vil endda give gratis mini stol massage i disse former for arrangementer.

The Power of Information

Selvom du ikke kan tvinge dine medarbejdere til at fokusere på deres egen sundhedsfremme, kan du gøre det nemt for dem at få adgang til de oplysninger, de har brug for at træffe informerede beslutninger. Periodisk holde en arbejdsplads sundhed messen en god måde at trække medarbejderen opmærksom på betydningen af ​​sund levevis og uddanne dem om muligheder og programmer til rådighed for dem.