Organiser: Økonomi Tips

Bill Betaling In-Box

Hvert hjem har brug for et nærmere angivet sted for indgående regninger, der skal betales, kontoudtog og betalingskort kvitteringer. En simpel lille plastik bin (eller lignende beholder) på computer skrivebord i hjemmekontoret eller i nærheden af ​​telefonen station er et ideelt sted at gemme alle dine regninger. Derudover denne bakke er et ideelt sted at holde yderligere fakturering betalende forsyninger såsom lille lommeregner, kuverter, frimærker, adresseetiketter / stempel og en blæk pen; dermed holde det hele sammen, når du er klar til at arbejde på finanserne og betale regninger.

Kvitteringer for Skatter

Især hvis du har en lille virksomhed eller et hjemmekontor, vil du ønsker at være forsigtig med at holde kvitteringer til skattemæssige formål. Endnu en gang, kan du finde værdien i at holde en handy In-box på et passende sted, så du hurtigt kan tage sig af disse indtægter efter vender hjem.

Carbon Kontrol

Hvis du ikke allerede bruger dem, overveje at bestille den kontrol, der kommer med en kopi carbon. Dette giver dig mulighed for altid at have en ekstra kopi af enhver kontrol, som du skriver. Den store bonus er, at du ikke behøver at indtaste check info i dit register, mens stå i kø i butikker eller andre gang du skriver en check i en fart. Du skal blot indtaste det fra kulstof på din bekvemmelighed.

Årets udgang erklæringer

Regnskab sendes normalt månedligt eller kvartalsvis. Når disse ankommer, arkivere dem i en tilsvarende mappe. Når du modtager årets udgang erklæring kontrollere, at årets udgang erklæring matcher oplysningerne om de månedlige og kvartalsvise opgørelser. Hvis ja, kan du overveje at smide de månedlige og kvartalsvise opgørelser og kun beholde årets udgang udsagn. Men hvis smide dem ud ikke rådgives af din revisor kan du blot vedhæfte dem til årets udgang opgørelse, så alle dine udsagn bevares sammen og klar til skat tid.

Holde Skat Records

Som en generel tommelfingerregel, er det godt at holde din selvangivelse i mindst syv år. Prøv at oprette syv filer til opbevaring af dine selvangivelser. Hold det seneste år i front. Hvert år, når du indsende de nye afkast, smide afkastet i den sidste (syvende) mappe tilbage i skuffen. Flyt dette nu tom mappe på forsiden af ​​skuffen, og læg i det seneste selvangivelse.

Betalingskort kvitteringer

Betalingskort er en stor bekvemmelighed. Hvis du ikke allerede bruger en, give det en chance. Du kan spare tid ved at betale for gas i din bil ved pumpen, og ved at bruge det i automatiserede selvbetjening check-out linjer. Den ene ned-side er du nødt til at holde styr på de kvitteringer for at holde din økonomi i orden. Sørg for at du har en udpeget In-Box for finansielle papirer, som du nemt kan dumpe dit betalingskort glider ind efter vender hjem.

Besparelser Bond Wizard

Hvis du har adgang til en computer, her er en fantastisk måde at organisere din opsparing obligation oplysninger. Gå til Savingsbond.gov, en hjemmeside for den føderale regering. På dette site kan du downloade Besparelser Bond Wizard, et regneark til at hjælpe dig med at holde styr på de værdier af din opsparing obligationer. Der er også mulighed for at hente opdateringer, så du kan fortsætte med at have de mest aktuelle indløsning værdier til rådighed.

Adresse Stamp

En adresse stempel effektivt kan bruges i hjemmet, såvel som, kontor. De kan købes mange steder, såsom et kontor forsyning butik. Du vil opdage, at adressen stempel gør betale regninger, rettet breve og kort meget lettere. Ikke mere håndskrift på konvolutter, et tryk på adressen stempel og kuverten er klar til at gå.