Organiser: Mad Tips

Indkøbsliste

Vi begår alle indkøbslister af en slags til at hjælpe os, når shopping, og de fleste af os faktisk bruger på listen. Ved at lave en indkøbsliste på forhånd, kan du spare tid og penge.

Første start med en grundlæggende liste over dine behov, nedskrive de elementer, der let kommer til at tænke. Så gå gennem kuponer og gemme reklamer (se nedenfor under spare penge), afgøre, om nogen af ​​salget er rigtige for dine særlige behov. Til sidst gå til køleskabet, skabe og spisekammer for at se, hvad du løbe tør for. Tilføj alle elementer, som du er ude af eller løbe tør for. Ved at bruge en velforberedt liste vil du finde din shopping oplevelse er mindre hektisk og sjovere.

Spar penge:

Spar penge ved at gå gennem dine kuponer og købmand løbesedler til at bestemme hvad der er på salg, som du måske har brug for. Husk at bruge de købmandsvarer løbesedler og kuponer til tider tilføje til vores udgifter, fordi vi bestemme vi ønsker noget, bare fordi det er på salg, ikke fordi vi faktisk har brug for det. Den bedste ting at gøre, er at være sparsommelige og forsøge at huske, hvad du eller din familie kan faktisk behov versus begær. Det er ok at spendere og nyde dine ønsker, så godt, hvis du har midlerne til at støtte dem. Ved hjælp af de forskellige kuponer og løbesedler du kan bestemme, hvor du måske ønsker at shoppe for dine dagligvarer.

Spar tid:

Ved at skrive din liste af behov på forhånd din shopping tur bliver mindre hektisk og mere organiseret. Du vil ikke køre op og ned ad gangene, fordi du bare huske noget du "tror" du har brug for. Også, vil du ikke være at gøre flere ture tilbage til butikken, fordi du har glemt noget. Holde din tur arrangeret holder din stress-niveau ned og turen sjovere.

Prøv en Master Grocery List

En anden måde at spare tid på listen købmand er at lave en overordnet liste over alle de varer du køber på en regelmæssig basis, og lave flere eksemplarer. Fremhæv eller cirkel de elementer, du vil købe på din næste tur til butikken.

Nedskrivning Priser

Mange af os i dag er du forsøger at se, hvor vores penge går. Vi er på udkig efter de bedre priser og salg tilbud. Ved at gøre dit hjemmearbejde på forhånd og skriftligt priserne ned du kan hjælpe med at skære nogle af dine dagligvarer udgifter.

Gør det til en vane at skrive den annoncerede pris ud for punkt på din liste. Når du kommer til butikken, du vil være i stand til at kontrollere, at salgsprisen og produkt er faktisk købet, du søgte. Du kan også på forhånd butik ved at besøge købmandsforretninger hjemmeside for at bestemme varierende priser på produkterne. Dette kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke lagre for at købe, hvilket element.

I butikken: Din Organiseret Grocery shopping oplevelse

Der er to ting, du skal have med dig, din liste og dine kuponer. Pre skriftlig indkøbsliste og pre sorterede kuponer vil spare dig masser af tid på købmand.

Hurtig Trips: Kør i med kuponen, du har brug for (om nogen) i hånden og få de hurtige forhånd udvalgte emner, du har brug for ved at gå hurtigt på øerne, der indeholder disse elementer. Må ikke gennemse. Husk dette er kun en hurtig tur.

Grocery Shopping: Start i den ene ende af butikken og arbejde dig vej gennem hver ø langsomt til, indtil du når den anden ende af butikken. Hvis du køber i løs vægt køber, ramte den Ø, indeholder de store bulkvarer første til at sikre, at du kan placere dem sikkert i din indkøbsvogn. Nu tegne denne liste, og som du gennemse hver ø huske hvad du leder efter. Som du finde punktet krydse det ud fra din liste, og (hvis relevant) træk tilsvarende kupon. Ved at trække kupon til det emne, du placerer i din indkøbskurv, vil du spare tid ved check ud tæller. Du kan trygt holde kuponen adskilt ved klipning til din liste.

På den liste, du kan nu fjerne dine dagligvarer, lægge væk kuponer, du ikke bruger, og har klar dem, du gjorde for degnen.

Personlig indkøbsliste

Brug din computer til at oprette en indkøbsliste form. Vores familie skabte en form lavet af to kolonner, med flere overskrifter i hver kolonne, der giver en kort beskrivelse af de punkter på hver midtergangen. Købmand afdelinger vil normalt have mellem 12 til 15 sideskibe plus producerer og bageri sektioner, så du skal nok have 7 eller 8 positioner i hver søjle med tilstrækkelig plads under overskriften for at skrive de elementer, der er nødvendige. Det fungerede bedst for os som det tilladt os at hurtigt arbejde os gennem butikken uden en masse regression. Vi holder denne formular bogført på frig så vi hurtigt kan skrive emner, som vi tænker på dem.

Din kupon Værktøjskasse

Du ønsker måske at beholde en kurv eller bakke i køkkenet, du kan gøre din kupon værktøjskasse. Boksen kan indeholde butik reklame cirkulærer for ugen, kupon indsatser fra søndagsavis, kuponer skåret fra kasser, der findes i blade, eller som kommer med posten, en saks, og en lommeregner. Du kan vælge at pre sortere kuponer før anbringelse i værktøjskassen. Men hvis du foretrækker du kan vente, indtil det er tid til at gøre din indkøbsliste. Ved at holde alle disse elementer sammen, vil du være forberedt, når det er tid til at gøre din indkøbsliste.

Kupon Organizer

Kuponen arrangør er en pung eller kasse lignende vare, du bruger til at transportere dine kuponer fra dit hjem til butikken hjælpe organisere din shopping oplevelse.

Grundlæggende Kupon Arrangør: Du kan få en simpel blød bærer, fortrinsvis med to skillevægge (som du kan gøre dig selv, hvis nødvendigt Kuponerne vil blive placeret i tre sektioner Den første sektion er alle dine kuponer (for dem af jer der kan lide sidste minut.. køber i butikken), den anden sektion indeholder de kuponer, du har presorted til din købmand tur (de emner, du faktisk planlægge indkøb), og det sidste afsnit kan bruges til, når du er i butikken, og du har brug for at adskille kuponen engang du har trukket din købmand element og krydsede det fra din liste.

Amatør Kupon Arrangør: For at få mest gavn af dine kuponer, de skal organiseres. De mest almindelige arrangører er lille fil kasser eller velcro-wallet type. Men det er den kategori dividers, der er det vigtigste at finde den kupon du er ude efter. Mens mange af disse arrangørerne kommer med et sæt dividers og etiketter, skal du muligvis flere dividers skræddersyet til dine behov for dit system til at være effektiv. Prøv at skære filmapper så det passer til størrelsen af ​​dine arrangører og gøre dine egne etiketter.