Organisationer til Hjælp Fraskilt Familier

Organisationer til Hjælp Fraskilt Familier


For at minimere stress for at ende et forhold, mange par opsøge organisationer til at hjælpe fraskilte familier. Ikke alene har disse organisationer give skilt parterne med værdifulde oplysninger, de også hjælpe børn og forældre håndtere turbulente følelser.

Primære funktioner

Selv de mest godt afrundede mennesker kan opleve uventet uro i hele skilsmisse og godt forbi slutningen af ​​retssagen. I stedet for at blive overvældet af forstyrrede livsstil og negative biprodukter af skilsmisse, kan familier søge lindring tidligt ved at gå en af ​​de nationale organisationer, der tilbyder professionelt uddannede hjælp. Ud over at hjælpe alle familiemedlemmer beskæftiger sig med følelsesmæssige stamme af skilsmisse, kan disse organisationer tilbyder juridisk hjælp og finansiel rådgivning til skilt par.

Top organisationer til at hjælpe Fraskilt Familier

Hvis du stadig føler det efter påvirker af skilsmisse, er det vigtigt at søge skilsmisse støtte fra organisationer som dem, der er anført nedenfor så tidligt som muligt. Mens tiden kan lette nogle af de negative aspekter, er der stadig en risiko for at falde dybere ned i depression, især hvis der er finansielle spørgsmål og børn om at bekymre sig.

Følelsesmæssig støtte

At tage sig af din følelsesmæssige sundhed er en af ​​de bedste måder at håndtere en ny skilsmisse. Brug organisationer til at hjælpe fraskilte familier i følgende liste til at tage ansvaret for dit liv og lære at lede dig selv og dine børn ind i en helt ny tilværelse.

Skilsmisse Support: Baseret i Chicago, denne organisation sponsorer et informationsnetværk og funktioner selvhjælp tjenester til familier, der skilt eller oplever problemer.

5020 W. School Street Chicago, IL 60641 Cynthia Dickstein-Kowaczek, direktør Telefon: (312) 286-4541

Amerikansk Selvhjælp Clearinghouse: Denne New Jersey baserede organisation specialiseret i at knytte par i krise til ressourcer i hele Amerika. For New Jersey beboere, Clearinghouse tilbyder en række selvhjælp støttegrupper.

St. Clares-Riverside Medical Center Denville, NJ 07834 Edward J. Madara, direktør Telefon: (201) 625-7101; Fax: (201) 625-8848

Ackerman Institute for Family Therapy: Sammen med par rådgivning, denne New York organisation giver skilt forældre med værktøjerne til at hjælpe deres børn at klare skilsmissen.

149 E. 78th St. New York, NY 10021 Dr. Peter Steinglass, direktør; Garda Spaulding, direktør for indtagelse Telefon: (212) 879-4900; Fax: (212) 744-0206

Online Support

Hvis du føler dig utilpas diskutere personlige forhold ansigt til ansigt med fremmede, overveje at deltage en af ​​de internetbaserede støttegrupper anført her.

  • OJar Relationship Support Group
  • Daglig Strength Skilsmisse Support
  • Skilsmisse Resource Forums
  • Xstilla Skilsmisse Ressourcer

Finansiel støtte

For mange mennesker fanget i smertefulde skilsmissesag, kan finansielle spørgsmål falde ved vejen. Når dette sker, er det en god idé at søge noget professionel hjælp, så begge skilt parterne kan komme tilbage på deres finansielle fødder.

National Resource Network: Dette for-profit organisations mission er at hjælpe mennesker med grundlæggende finansielle planlægning følgende større livsstilsændringer.

3631 Fairmount Dallas, TX 75219 Beverely Redfearn præsident Telefon: (214) 528-9080); Fax: (407) 835-8628

National Foundation for forbrugerkredit: The NFCC tilbyder tjenester i over 1100 steder i Amerika, Canada og Puerto Rico. Dens vigtigste formål er uddannelse og kredit rådgivning for familier og enkeltpersoner.

8611 2nd Avenue, Suite 100 Silver Spring, MD 20910 Durant Abernethy, præsident Telefon: (301) 589-5600; Fax: (301) 495-5623; Free: (800) 388-2227; Spansk hjælp: (800) 682-9832

Yderligere ressourcer til Børn

Virkningerne af skilsmisse kan være særligt ødelæggende for børn. Som forældre kæmper gennem processen, er det afgørende, de husker, at børn kan kræve ekstra hjælp til at komme sig efter oplevelsen. Se dine børn nøje for eventuelle advarselstegn, der kan signalere behovet for intervention. Hvis du kommer til at indse dine børn har brug for hjælp, skal du bruge de ressourcer, der er anført nedenfor for at finde følelsesmæssig og peer baseret support, der passer til dem.

  • Skilsmisse og børn
  • Børn i Mellemøsten
  • A Kid Guide til skilsmisse
  • Børne Turn

Fremme en sund Recovery

Alle indser dividere en familie er svært, men ikke nok folk kender til de mange organisationer til at hjælpe fraskilte familier i krise. Før udlejning fortvivlelse overtage dit liv, nå ud til en national organisation eller en online support system med tjenester, der bedst opfylder din families behov.