Organic Plant Food

Organic Plant Food


Brug af økologiske vegetabilske fødevarer i din køkkenhave eller blomsterbede er den bedste måde at sikre, at du hæve sunde planter uden at ty til anvendelsen af ​​kunstgødning, der kan beskadige miljøet.

Fordelene ved økologisk Plant Food

Alternativet til at bruge økologiske vegetabilske fødevarer er at fodre dine planter med kunstgødning, som kan være skadelige for miljøet og planterne selv. Forkert anvendt, kan kemisk planteføde alvorligt brænde planter. Kunstgødning også forårsage skader på jord over tid.

Organisk gødning, alternativt indeholder kun ingredienser, der forekommer i naturen, og så ikke indeholder stoffer, der kan skade dine grøntsager, blomster, eller græs. I stedet for at forårsage skader jord, kan de faktisk forbedre jordens sammensætning, efterlader det sundere og mere næringsrige end nogensinde.

TerraCycle

TerraCycle økologisk og alle naturlige vegetabilske fødevarer er en af ​​de mest anerkendte og hyppigt anvendte miljøvenlige vegetabilske fødevarer på markedet. Den primære ingrediens er orm poo, og alt, hvad der går til at gøre TerraCycle er affaldsmateriale, der ellers ville ende på lossepladser. Virksomheden er i stand til at omdanne råvarer (skrald og orm afføring) i meget effektiv flydende vegetabilske fødevarer i cirka tre uger.

Pakket til salg i genbrugte sodavandsflasker, dette produkt er indbegrebet idealerne om økologisk havebrug. Ikke alene TerraCycle giver en økologisk forsvarlig måde at befrugte alle typer af planter, processen med at gøre TerraCycle er faktisk gavnligt for miljøet. Fordi alt, hvad der går til at gøre og pakning denne gødning ellers ville blive betragtet skrald, produktet fortjent den ære at blive den første masseproducerede produkt med en negativ miljøpåvirkning.

Først bragt til markedet i 2004, er nu tilgængelige virksomhedens produktserier i Home Depot, Whole Foods, Wild Oats, andre butikker, og en række online-forhandlere.

Typer af TerraCycle Plant Food

Organic Plant Food

Den TerraCycle vegetabilske fødevarer produktsortiment omfatter følgende formler:

 • African Violet Plant Food
 • All Purpose Plant Food
 • Cactus Plant Food
 • Garden Gødning
 • Herb Plant Food
 • Lawn Gødning
 • Orchid Plant Food
 • Rose Plant Food
 • Tomatplante Food
 • Tropical Plant Food

Yderligere TerraCycle Produkter

Ud over sin omfattende serie af økologisk ansvarlige vegetabilske fødevarer, TerraCycle tilbyder flere andre organiske græsplæne og haven produkter:

 • Deer Repellent (for at holde rådyr fra at spise dine planter)
 • Rain Barrel (at indsamle regnvand til vanding din værftet og planter)
 • Rotary Composter (at oprette din egen kompost)
 • Wild Bird Premium Feeder (lavet af genbrugte sodavandsflasker og fyldt med premium fuglefrø)

Humic Plus Eco Chem

Humic Plus er alle naturlige vegetabilske fødevarer, der har en positiv indvirkning på væksten og generelle sundhed i mange forskellige typer af planter. Humic Plus forbedrer i høj grad udseende og vækst af planter, har kraftfulde plantesygdomme undertrykkelse kapaciteter, og forbedrer sammensætning og indhold af jord ernæringsmæssige. Produktet er rigt på en lang række næringsstoffer, der forbedrer plantevækst, herunder humussyre, fulvussyre, auxiner og forskellige essentielle vitaminer og mineraler. Humussyre, som danner grundlag af humus Plus er en plante bio-stimulerende. Bio-stimulanser forbedre væksten af ​​planter ved at stimulere hormonal aktivitet måde, der medfører, at planter at vokse. Derudover, bio-stimulanser øge produktionen af ​​antioxidanter af planter, hvilket reducerer forekomsten af ​​skadelige frie radikaler.

PlanTea

Oprettet af Marion Owens, medforfatter til Chicken Soup for Gardener sjæl, PlanTea er et unikt organisk plante gødning, der giver sikker og miljøvenlig næring til både indendørs og udendørs anlæg. Modsætning til de fleste organisk gødning, er PlanTea ikke har en dårlig lugt. Det faktisk har en behagelig sød lugt, hvilket er en stor fordel for de gartnere, der bruger produktet.

PlanTea er pakket i teposer, ligesom te, du drikker. Hvis du beslutter at bruge denne unikke økologiske vegetabilske fødevarer indstilling, vil du bare brygge en batch af gødning, når det er tid til at fodre dine planter. Du skal blot droppe en PlanTea pude i varmt vand, og den resulterende løgnehistorie vil give dit anlæg med sikker og effektiv næring. For at bestille, se PlanTea online butik.

Forbedre Plant Growth Naturligvis

Disse er blot nogle få af de mange forskellige tilgængelige typer af effektive og miljøvenlige økologiske vegetabilske fødevarer. Når du vælger den bedste all-naturlige gødning til dit hus eller have, er det vigtigt at overveje de typer af planter, du har, den region, hvor du bor, og sammensætningen af ​​den jord, hvori dine planter gør deres hjem. Ligegyldigt hvad din plante ernæringsmæssige behov er, vil du være i stand til at finde et økologisk produkt, der hjælper dem med at nå deres fulde potentiale.