Optimer din træning med hver gentagelse

Fremskynde din fitness resultater ved at bruge højre vægt gør det rigtige antal gentagelser og gøre de rigtige øvelser i den rigtige rækkefølge. Den rigtige træner med det rigtige program kan få dig igennem en fantastisk effektivt program på 30 minutter. Han eller hun kan gøre dette ved at designe et program, der reducerer din overgang tid og nedetid i mellem øvelserne og ved at øge programmets effektivitet ved at kaste i et par supersets, der egentlig gør to eller flere øvelser, der er rettet mod de samme muskler (S).

Desuden vil du øge dine resultater fra at gøre dine apparater (f.eks 12 reps) ved at fokusere på at gøre hver rep korrekt, ved at fokusere og koncentrere sig om den muskel, der arbejdes. Ved at fokusere på formular, vil du højst sandsynligt opleve, at du bliver nødt til at bruge lettere vægte. Ikke desto mindre, vil du uden tvivl føle sig mere af en forbrænding i den målrettede muskler og du vil også se resultater meget hurtigere.

For den gennemsnitlige person, der bare ønsker at tone op og komme til en sund vægt, er store fitnesscentre og pladskrævende udstyr ikke påkrævet. Alt, der kræves, er viden, handling og konsekvens eller disciplin. I en nøddeskaller, vil antallet og typen af ​​udstyr, der anvendes eller atmosfære af et motionscenter eller studie alene ikke gøre resultater. Hvor effektivt du bruger udstyret og fitness-program designet til dig vil ikke kun bestemme dine resultater, men hvor hurtigt du vil begynde at realisere de ønskede resultater. Selvfølgelig kost er også en vigtig faktor, og kan yderligere fremskynde resultater. Imidlertid har en stor procentdel af mine klienter har oplevet mærkbare resultater i muskel toning og fedt reduktion af træning med mig blot to dage om ugen og gør 20 - 30 minutters cardio (f.eks løb, cykling, etc.) på egne dage pr uge uden drastisk at ændre deres kost.

Men små ændringer i din kost, såsom at skære ned på sukker som sodavand og is og reducere din dårlige kulhydrater indtagelse (fx brød, pasta, ris, etc.) kombineret med en øvelse program som den, jeg beskrev ovenfor, vil få dig til dine træningsmål i kortest tid og på de laveste omkostninger.

laonline