Opsparingskonto med hævekort

Opsparingskonto med hævekort

Hvis du søger for at få en opsparingskonto med betalingskort, du kan løbe ind i nogle problemer, især hvis du ikke har en checkkonto ved samme pengeinstitut. I virkeligheden, hvis du beder om et betalingskort med din opsparingskonto, vil du højst sandsynligt få et ATM-kort i stedet, som du kun kan bruge til køb på udvalgte leverandører. Finansielle institutioner normalt forbeholder deres betalingskort til kontrol kontohavere.

Bankbog

Problemet med at udstede betalingskort til opsparingskonti er, at det gør tingene svært for både den finansielle institution og forbrugeren. På grund af en føderal lov kaldet forordning D, kan din bank kun lade dig gøre tredjeparts transaktioner ved hjælp af din opsparingskonto seks gange om måneden. Dette omfatter at foretage indkøb via betalingskort. Hvis du beslutter dig for at bruge din opsparingskonto til at foretage regelmæssige indkøb med et betalingskort, kan du hurtigt finde dig selv i et dilemma med enten dit kort bliver afvist eller en heftig gebyr blev indført. I værste fald kan institutionen selv lukke din konto.

Selv hvis du har en opsparingskonto med et ATM-kort knyttet til det i stedet, er du nødt til at være forsigtig, at du ikke forsøger at gøre indkøb for mange gange i løbet af måneden ved hjælp salgsstedet transaktion mulighed. Nogle gange kan en bank vil sætte grænsen på et bestemt antal transaktioner. Andre gange er det en vis dollar beløb pr. Bare vide, at der altid er en vis begrænsning.

Sådan bruges en opsparingskonto med hævekort

Hvis du ønsker at bruge en opsparingskonto med betalingskort, er du nødt til at spore dine udbetalinger eller køb meget nøje. Selv om det kan synes tilstrækkelig til at tjekke din netbank-konto hver gang i et stykke tid, er det klogt at også bære et register med dit betalingskort, så du ved præcis, hvornår du brugte dit betalingskort sidst. Find ud af præcis, hvad dit pengeinstitut betragter som begyndelsen af ​​måneden, da nogle ikke går af kalenderen, men ved opgørelse cyklus.

Hvis du ikke har en checkkonto og du gerne vil bruge dit betalingskort til at få penge tilbage, du har brug for at kortlægge dit budget, så du ved præcis, hvor mange penge du har brug for at få hver gang du laver en tilbagetrækning til få dig igennem måneden. Du ønsker ikke at ende mellem en klippe og et hårdt sted, enten blive tvunget til at gå over din grænse for betalingskort hævninger eller blive brød. Efter et par måneder, bør du være i stand til at håndtere dette godt.

Alternativer

I stedet for at bruge en opsparingskonto med betalingskort, kan du åbne en checkkonto og få et betalingskort eller en check-kort. På den måde behøver du ikke at bekymre dig; du kan lave så mange tilbagetrækninger og køb som din saldo vil tillade, medmindre restriktionerne er på plads fra dit pengeinstitut. Du kan endda finansiere din checkkonto gennem din opsparing, ved blot at lave en overførsel eller to hver måned.

Når du tilmelder dig en opsparingskonto, skal du vide, alle de vilkår og betingelser for denne konto. Hvis du ikke har læst dem, når du har tilmeldt dig, anmode om en kopi fra dit pengeinstitut efter den kendsgerning. Dette kan spare dig for en masse besvær ned ad vejen.